Klaus Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 dzięki za gratulacje - przekazałem małżonce Klaus gratulacje Ty to maz Zone moja to nawet nie chce robic za plecak banghead.gifmoja mala żonka także nie chce być placeczkiem :biggrin: ona musi sama ;) a ogólnie maszyna jest superpuste wydechy - oczywiście tuningowe a nie jakaś wypruta ściemaw tą sobotę zmienię kierownicę , lampę podnóżki na orginały będzie super sprzęcior pozdrawiamdumny jak ..... z żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 No no, moja była lepsza... Powiedziała ' mam to gdzieś, nie chce na plecaku, chcę siama, biere motorek, a Ty se jakiś znajdź inszy'... ;) Kuwa no... Niedługo będzie drugi... Tym razem mój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Klaus ile można czekać za fotkami tej pięknej maszyny?.Gratulacje dla żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggmarquez Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 :buttrock: "Baba z wozu koniom lżej" (coś w tym jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Gratulacje zakupu motocykla ale Ty masz super żonę, moja jako plecak też tylko czasami i to jeszcze w bok mi się dostaje bo za szybko dla niej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Powiedz gdzie taką znalazłeś ,gratulacje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) shadow - w niemczecha żonę - w mojej cudownej miejscowościa tutaj są zdjęcią foto Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Klaus_Drifter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 shadow - w niemczecha żonę - w mojej cudownej miejscowościa tutaj są zdjęcią www.klausDrifter.fotosik.pl/Cosik nie wchodzi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) adres jest prawidłowy - przekopiuj go to dziala - teraz dziala Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Klaus_Drifter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 no ladny motorek, ale faktycznie, warto wracac do orginalu, bardziej mu pasuje cruiser styl niz cos innego Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 a tutaj są zdjęcią foto eee... myslalem, ze fotki zony pokarzesz :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 eee... myslalem, ze fotki zony pokarzesz :)Ładny, bardzo ładny, ale też myślałem, że żonka na nim usiądzie do zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ładny, bardzo ładny, ale też myślałem, że żonka na nim usiądzie do zdjęcia...No no, czy duchownej osobie przystoi czyjeś mażonki na motocyklach oglądać... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 No no, czy duchownej osobie przystoi czyjeś mażonki na motocyklach oglądać... :clap:He he, stale to robię, bo mam oczy. Ty zresztą też... a co to swojej żony nie masz? :banghead: :clap: Chciałbym zobaczyć tę wspaniałą zawadiacką kobietę, bo zaimponowała mi i szczerze gratuluję Klausowi takiej babki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 He he, stale to robię, bo mam oczy. Ty zresztą też... a co to swojej żony nie masz? :clap: :clap: Chciałbym zobaczyć tę wspaniałą zawadiacką kobietę, bo zaimponowała mi i szczerze gratuluję Klausowi takiej babki.Hehe, mam wspaniałą babkę i dlatego podziwiam tylko moto małżonki Klausa :clap: :clap: /chociaż amazonkę też bym popodziwiał :wink: / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi