rufioto Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Witajcie!co sadzicie a szkolach motocrossu?czy ktos próbowal zdobywac wiedze w takowej. Jestem z 3miasta i w Gdansku jest szkola MX Wójcik. Zna ktos moze?prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 z tego co wiem to trener reprezentacji wiec przynajmniej teoretycznie nie mozna trafic lepiej, bedziesz mogl uczyc sie od zdunka w tej chwili najszybszego jezdzca polski potparuj technike nie taktyke bo w tej ma braki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 MX Wójcik to najbardziej znana szkoła mx w polsce ! Napewno nie bedziesz żałowal i sie wiele na niej nauczysz. Tutaj mozesz wiecej sie o niej dowiedzieć: http://motox.com.pl/index.php?option=com_c...5e45f54214d9da2 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 MX Wójcik to najbardziej znana szkoła mx w polsce ! Napewno nie bedziesz żałowal i sie wiele na niej nauczysz. Tutaj mozesz wiecej sie o niej dowiedzieć: http://motox.com.pl/index.php?option=com_c...5e45f54214d9da2 Pozdrawiam Z czystym sumieniem mog epolecić. Brałem udział w takim szkoleniu i można powiedzieć, że jeden dzień pod okiem dobrego trenera daje więcej niż kilkanaśnie samotnych treningów, gdzie nie jesteś w stanie wyłapać błedów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ello!! A jest jakaś szkoła enduro?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gunner_afc Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Witam. A czy jest jakaś szkoła motocrossu w okolicach Krakowa. Bo wsystkie najlepsze jak mx wójcik czy wisła chełmno są ode mnie trochę daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Z tego co wiem to Wójcik może zorganizować nawet w Krakowie taką szkółke tylko musisz mieć do tego jakąś grupe ludzi. Ile osób minimalnie to dokładnie nie pamiętam, najlepiej sam do niego napisz.Co do szkółek enduro, to jeżeli ktoś dobrze jeździ w MX to będzie wymiałał w EN (np Łukasz Kurowski).P.S w motocrossie wyrabiasz sobie wytrzymałość, jak jestes w stanie zrobić 15 okrążeń na torze na pełnej wiksie to enduro to jest małe piwko. Pozdro Edytowane 11 Grudnia 2006 przez Kaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 jesli jestes dobrym jezdzcem w motocrosie a popracujesz nad wytrzymaloscia to bedziesz super smigal w enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Co do szkółek enduro, to jeżeli ktoś dobrze jeździ w MX to będzie wymiałał w EN (np Łukasz Kurowski).P.S w motocrossie wyrabiasz sobie wytrzymałość, jak jestes w stanie zrobić 15 okrążeń na torze na pełnej wiksie to enduro to jest małe piwko. Pozdromasz calkowita racje jednak jazda po praktycznie za kazdym razem takim samy torze rozniacym sie jedynie stanem nawierzchni a proba enduro w ktorej za kazdym razem musimy zmierzyc sie z czyms innym czy to z jakims podjazdem przeprawa czy tak popularna w tym sezonie proba extreme wymaga jakichs tam podstaw. Dla kogos komu obcy jest "lesny wyczyn" dobrze jest jezeli ktos podpowie kiedy i gdzie nalezy lub nie dodac gazu. Wiadomo ze technika i umiejetnosci zdobyte na torze znacznie ulatawiaja poruszanie sie w terenie, sam prawdopodobnie odwiedze zgrupowanie zeby podszkolic swoje jakze marne umiejetnosci :cool: pzdr Edytowane 11 Grudnia 2006 przez żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Witam , a jest jakas szkola we Wrocławiu i okolice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Witam , a jest jakas szkola we Wrocławiu i okolice ?Z tego co wiem to Wójcik może zorganizować nawet w Krakowie taką szkółke tylko musisz mieć do tego jakąś grupe ludzi. Ile osób minimalnie to dokładnie nie pamiętam, najlepiej sam do niego napisz.czytanie ze zrozumieniem.... ;) :cool: Edytowane 11 Grudnia 2006 przez żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 A nie ma zadnej szkoly we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Jeśli jesteś dobry w motocrossie będziesz dobry w enduro, na odwrót - niekoniecznie.Jak już wcześniej ktoś pisał, sami możecie zorganizować zgrupowanie, zaprosić pana Wójcika i nie powinno być problemu, oczywiście wtedy wychodzi 150-200zł za 3 dni ale myślę że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satun Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Jakby cos sie irganizowalo w Krakowie to ja tez jestem chetny. Tylko ze na razi ejestem kompletnie zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 W Warszawie na Bemowie jest jakaś szkoła jazdy pod kątem enduro. Niestety nie znam żadnych konkretnych namiarów ale wiem, gdzie je zdobyć. Może ktoś coś wie o nich i mógłby się tą wiedzą podzielić. Wiosną wybieram się na kurs na prawko A i zamierzam udać się właśnie do nich. Wolałbym jednak zapoznać się z jakimiś opiniami na ich temat. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi