Bart3z Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Witam :biggrin: Sprzedaję teraz moją Virago:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M315973I przez miesiąc dzwoniły tylko 2 osoby - czy to normalne, że teraz jest ciężko sprzedać, czy cena jest troszkę za wysoka?Muszę ją sprzedać dość pilnie, bo czeka na mnie:http://moto.allegro.pl/item147624471__suzu..._s_bandit_.htmlale nie mam całej sumy, rozumiecie :biggrin: Nie chcę jej oddać za śmieszne pieniądze, bo jest w naprawdę dobrym stanie i dość dużo czasu poświęciłem przy niej :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) 125 jest ciężko sprzedać.Musisz się uzbroić w cierpliwośc.Taki motocykl kupi ktos kto zaczyna dopiero przygodę z motocyklami.Takich jest jednak wieeele mniej niż doświadczonych motocyklistów zmieniających maszynę. Na upartego można sobie zciągnąc zza rzeki 535 w takiej kwocie.Nie będzie pewnie w takim stanie jak twoja 125 ale... to juz 535! Wielu ludzi tak mysli. POZDRAWIAM Edytowane 11 Grudnia 2006 przez Lolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 zaluje, ze moja kobita chce nagusa a nie choperka bo natychmiast bym te Virazke kupil...w sam raz dla poczatkujacego motocyklisty a zwlaszcza kobiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Czyli czekać, czekać i jeszcze raz czekać... :crossy: No nic mam nadzieję, że do lutego/marca ją sprzedam :crossy: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Czekaj cierpliwie. Ja swoją 750-tkę wystawiałem od sierpnia, a poszła dopiero końcem listopada, a też już myślałem, że do wiosny zostanie. Sprzęty w świetnym stanie trzeba cenić, a amator dobrze utrzymanego sprzęta zawsze się znajdzie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Taki motocykl kupi ktos kto zaczyna dopiero przygodę z motocyklami.Albo ktoś kto ma prawko kat. A1. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 no tak ,motocykl taki jest ciezko sprzedac ale mi sie wydaje,ze wiekszosc osob majacych A1 szuka czegos szybszego,jakiegos plastika,ew . enduro. choppera tej pojemnosci zazwyczaj wybieraja dziewczyny zaczynajace przygode na motocyklach lub osoby troche starsze.to jest moje odczucie :) wiem jak kiedys sam sprzedawalem 125ccm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 no tak ,motocykl taki jest ciezko sprzedac ale mi sie wydaje,ze wiekszosc osob majacych A1 szuka czegos szybszego,jakiegos plastika,ew . enduro. choppera tej pojemnosci zazwyczaj wybieraja dziewczyny zaczynajace przygode na motocyklach lub osoby troche starsze.to jest moje odczucie ;) wiem jak kiedys sam sprzedawalem 125ccm....Mam dokładnie takie samo zdanie :) Tydzień temu dzwoniła jakaś Pani (ma jakiegoś choppera 800) z Mazur i chciała go kupić dla mamy pod choinkę, ale jak to zwykle bywa skończyło się tak jak widać, czyli moto stoi nadal u mnie :D Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Przede wszystkim to przegapiłeś dobry moment na sprzedaż motocykla. 125'tki szukają osoby, które zaczynają dopiero przygodę z motocyklami. Takich, w porównaniu do tych, którzy jeżdżą już kilka lat i szukają teraz moto. jest niewiele. Nawet jeśli ktoś założył, że kupi sobie taką Virago po zdaniu egzaminu to będzie to dopiero na wiosnę, bo ośrodki nie robią teraz egz. na motocykl :buttrock: Do tego ograniczyłeś "dostępność" oferty do swoich okolic. Pora roku nie zachęca do dalekich wypadów w Polskę po motocykl, a tym bardziej 125tke, która średnio spisuje się w trasie. 4 m-ce temu sprzedałem swoją Virago 125. Była z tego samego roku (97r.), przebieg (oryginalny) ok. 16 000 km.,taki sam kolor. Ogłaszałem ją niecały miesiąc- zadzwoniły 3-4 osoby, a wiec niewiele. Była opłacona do sierpnia 07. Stan naprawdę niezły. Sprzedałem za 4700zł (wystawiona była za 4900zł.). Nie zależało mi na kasie, ani specjalnie na czasie, ale zdawałem sobie sprawę, że to pojemność "przejściowa" i nikt nie planuje długiej jazdy takim motocyklem, więc niewiele osób tak naprawdę przygląda się temu motocyklowi. Mój kupujący nawet nie chciał się przejechać :buttrock: Obejrzał motocykl dookoła i spisaliśmy umowę :buttrock: Nie wiem, czy masz szansę sprzedać swoją za tę cenę biorąc pod uwagę, że to nie sezon na kupowanie motocykli, a za kilka dni bedzie już rocznikowo o rok starsza, a więc siłą rzeczy tańsza :buttrock: Jeśli nie zależy Ci na czasie i naprawdę chcesz dostać za niego tyle ile teraz chcesz to naszykuj się na naprawdę długie czekanie. Powodzenia :buttrock: Pozdrawiam. Edytowane 26 Grudnia 2006 przez dark_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Przede wszystkim to przegapiłeś dobry moment na sprzedaż motocykla. 125'tki szukają osoby, które zaczynają dopiero przygodę z motocyklami. Takich, w porównaniu do tych, którzy jeżdżą już kilka lat i szukają teraz moto. jest niewiele. Nawet jeśli ktoś założył, że kupi sobie taką Virago po zdaniu egzaminu to będzie to dopiero na wiosnę, bo ośrodki nie robią teraz egz. na motocykl :buttrock: Do tego ograniczyłeś "dostępność" oferty do swoich okolic. Pora roku nie zachęca do dalekich wypadów w Polskę po motocykl, a tym bardziej 125tke, która średnio spisuje się w trasie. 4 m-ce temu sprzedałem swoją Virago 125. Była z tego samego roku (97r.), przebieg (oryginalny) ok. 16 000 km.,taki sam kolor. Ogłaszałem ją niecały miesiąc- zadzwoniły 3-4 osoby, a wiec niewiele. Była opłacona do sierpnia 07. Stan naprawdę niezły. Sprzedałem za 4700zł (wystawiona była za 4900zł.). Nie zależało mi na kasie, ani specjalnie na czasie, ale zdawałem sobie sprawę, że to pojemność "przejściowa" i nikt nie planuje długiej jazdy takim motocyklem, więc niewiele osób tak naprawdę przygląda się temu motocyklowi. Mój kupujący nawet nie chciał się przejechać :buttrock: Obejrzał motocykl dookoła i spisaliśmy umowę :buttrock: Nie wiem, czy masz szansę sprzedać swoją za tę cenę biorąc pod uwagę, że to nie sezon na kupowanie motocykli, a za miesiąc będzie już rocznikowo o rok starsza, a więc siłą rzeczy tańsza :buttrock: Jeśli nie zależy Ci na czasie i naprawdę chcesz dostać za niego tyle ile teraz chcesz to naszykuj się na naprawdę długie czekanie. Powodzenia :buttrock: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koti Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Rany, ja bym z miejsca ją kupiła gdybym... miała pieniądze. Cudeńko. Mam nadzieję, że trafi w dobre ręce :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 125 jest ciężko sprzedać.Musisz się uzbroić w cierpliwośc.Taki motocykl kupi ktos kto zaczyna dopiero przygodę z motocyklami.Takich jest jednak wieeele mniej niż doświadczonych motocyklistów zmieniających maszynę. Na upartego można sobie zciągnąc zza rzeki 535 w takiej kwocie.Nie będzie pewnie w takim stanie jak twoja 125 ale... to juz 535! Wielu ludzi tak mysli.POZDRAWIAM kupowalem swoj pierwszy motor pare miesiecy temu, i mialem dylemat czy kupowac kilkuletnia 125 virazke czy od razu 500 tyle ze 15 letnia ;) Ale tak pomyslalem ze mialbym pomykac sprzetem podobnym do nauki jazdy (suzuki gn 125) to mi sie odechcialo :D ... i ze swojej 535 jestem baaaaardzo zadowolony, wiekszosc czasu i tak jezdze 60-70km/h ale gdy potrzebuje to mam DUUUZY zapas mocy :D a w takiej 125cc to mialbym zonka, nie wspominajac o dzwieku z rur. Mysle ze takie male sprzety dobre sa dla kobiet na poczatek lub osob ponizej 18 roq zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Nawet jeśli ktoś założył, że kupi sobie taką Virago po zdaniu egzaminu to będzie to dopiero na wiosnę, bo ośrodki nie robią teraz egz. na motocykl :D no moja małżonka zdawała egzamin w grudniu co do ceny to chyba trocha wysoka w zaszłym roku za 535z roku 94 w germanii wystarczyło 900 eurochoć to plska i tutaj handlarze to zdziercy sprowadzjaący złom więc może warto poczekac pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Przede wszystkim to przegapiłeś dobry moment na sprzedaż motocykla.Kupiłem ją w maju i takie były plany, że pod koniec roku ją sprzedają i na wiosnę kupuję XJ600/Bandita600 :cool: Więc wcześniej jej nie mogłem sprzedać :biggrin: Ostatnio zaczęli dzwonić i przed wczoraj jeden powiedział, że chce po nią przyjechać, ale daje 4500zł to mu powiedziałem, że nie ma po co przyjeżdzać z takimi pieniędzmi...Wczoraj jeden pisał, że daje za nią 4700zł, ale jest z Torunia i się pytał czy mu ją dowiozę :icon_mrgreen: P.S.Zobaczcie, że moja jest najtańsza na allegro :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Dzisiaj go sprzedałem za 5000zł :biggrin: To teraz tylko polowanie na bandita :bigrazz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi