Gawron Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 no dokładnie o co wam wogule chodzi?? Jak dla mnei to w sam raz po LC2 na EXC. Co z tego ze nie bedize wykożystywał całej mocy? Ide o zakład ze połowa z was nie jest w stanie wyciągnąć ani grama mozliwości możliwosci z samochodu jakim jezdzicie w porównianiu co bby z tym autem zrobił kierowca rajdowy. Dokładnie tak samo jest z motocyklami. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) o co wam wogule chodziMy tylko sugerujemy :)wogulePisze sie przez Ó a nie przez uwykożystywała to przez RZ Edytowane 7 Grudnia 2006 przez Koki_90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 hehe :) :) trudna polsko jensyk z mojej strony bylo to pytanie retoryczne :) dokladnie znaffcy to wiedza co moze kierowca rajdowy zrobic z moca 26 HP w malar bolidzie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoado0 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Ludzie o co Wam chodzi??Czarci zadał jasne pytanie czy ktos z blizszej okolicy mogłby to moto zobaczyc,a nie czy ma dosyć umiejetnosci na jazdę 300 ccm...Mam wrażenie, że coniektórzy takimi tekstami sobie tylko posty nabijają..Przeglądam inne tematy odnosnie obejrzenia innego motocykla i znowu to samo,że daruj sobie taka moc etc. Najlepiej jakby się chyba przesiadł na dt 50 z blokadami..A kto powiedział, że musi wykorzystywać w większośći tę moc?? Chce mieć jej pod dostatkiem i tyle.Pozatym jezdzi terenowym motocyklem więc wie czego chce..Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) Ludzie o co Wam chodzi??Czarci zadał jasne pytanie czy ktos z blizszej okolicy mogłby to moto zobaczyc,a nie czy ma dosyć umiejetnosci na jazdę 300 ccm...Mam wrażenie, że coniektórzy takimi tekstami sobie tylko posty nabijają..Przeglądam inne tematy odnosnie obejrzenia innego motocykla i znowu to samo,że daruj sobie taka moc etc. Najlepiej jakby się chyba przesiadł na dt 50 z blokadami..A kto powiedział, że musi wykorzystywać w większośći tę moc?? Chce mieć jej pod dostatkiem i tyle.Pozatym jezdzi terenowym motocyklem więc wie czego chce..Pozdrale tak wlasnie jest w tym dziale :buttrock:o co nie spytasz to wszystko za mocneI najlepiej na dt125 niech kazdy jezdzi szacun za 60 HP D.gif swoja droga ciekawe czy z polowe mocy bedziesz wykorzystywal ;Dwazne ze ty swoje 50 w 100% wykorzystujesz Edytowane 8 Grudnia 2006 przez eloelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) znaffcy noo za duzo ich tutaj, "wasza" wiedza mnie przerasta :banghead: Edytowane 8 Grudnia 2006 przez żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) kurde a kto powiedzial ze jak wsiada na exc 300 to po pierwszej minecie jazdy wykorzystam 100% ?? potrzebuje motocykl ktory jest mocny i z dobrym zawieszeniem dlatego wybor padl na exc 250/300 , ja mam zdobywac nowe umiejetnosci na tym motocykly z uwagi na to ze lc2 nie jest super mocnym motocyklem wiec wiekszosci rzeczy na nim nie moge robic ;/ (np. podjazdy ehh) i kur**( ja nie jestem kolesiem ktory wazy 60 kilo co go odrazu wyzyca na zakretach!!) mam prawie 190 cm wzrostu i 115 kg wagi i krzepe swoja mam wiec podejzewam ze po tygodniu przyzwyczje sie do takiego motocykla !!! pozdropsczy ja w ktoryms posie napisalem ze chce zdobywac puchar polski ?? NIE!!! (srednio lubie tor, najlepiej czuje sie w enduro !!) Edytowane 8 Grudnia 2006 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 kur**( ja nie jestem kolesiem ktory wazy 60 kilo co go odrazu wyzyca na zakretach!!) mam prawie 190 cm wzrostu i 115 kg wagi i krzepe swoja mam wiec podejzewam ze po tygodniu przyzwyczje sie do takiego motocykla !!! A ja myślałem że jestem duzy :) Powiem jedno czarczi zaduzo myślisz a za mało robisz!pozdr.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Koledzy co wy jecie / robicie że takie z was byki? :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 witamrozmawialem z koles od tego exc 300 i no niestety moto jest bez mozliwosci rejestracji ( moze kradzione ) wiec jak dla mnie odpada bo ja musze miec moto z mozliwoscia rejestracji ;/ temat uwazam za zamkniety pozdrops chyba ze ktos inny jest zainteresowany tym moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 A patrzysz też za zachodnią granicę?Jeśli tak-to życzę udanego zakupu, jeśli nie patrzysz-warto, mi udało się ostatnio zrobic fajną transakcję koło Berlina. W Polsce trudno by o taką okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Nie zdziwił bym się gdy byś usłyszał że zgubił je w błocie jak na motorze się zamulił :icon_biggrin:pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.gda Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 A patrzysz też za zachodnią granicę?Jeśli tak-to życzę udanego zakupu, jeśli nie patrzysz-warto, mi udało się ostatnio zrobic fajną transakcję koło Berlina. W Polsce trudno by o taką okazję. Prawdę powiada człek :icon_biggrin: Widziałem i warto się rozejrzeć na zachodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Najlepiej weź jakiegoś znajomego, sprawdzonego mechanika i sam obadaj sprawe. Chciałbyś żeby któryś z tych forumowych znawców proponujących w każdym temacie DR 350 lub DT 125 sprawdzał stan techniczny motocykla który masz potencjalnie kupić? Ja nie, dlatego proponuje żebyś sie tam wybrał z kimś znającym sie na rzeczy.Szkoda że takie bagno sie zrobiło z tego działu. Ludze ku*wa, jak nie macie nic do powiedzenia w temacie to po cos sie wypowiadacie? Jak będe miał zachcianke to sobie kupie CR500AF i co? Za jaja mnie powiesicie czy zaproponujecie DT 125? Nie rozumiem tego. Jego kasa - jego zdrowie - jego zajawka. I przede wszystkim nie pyta sie nikogo o to czy ten motor będzie dla niego za mocny. Nara ludzie, szkoda w ogóle męczyć oczy na czytanie takich postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Bo DT125/DR 350 jak korzeń żeń-szeń; wszystko leczy, na wszystko jest dobry . :banghead: Nie ma co się wdawac w dyskusje z takimi trendami, szkoda nerwów i bicia piany.Kolo szuka sztuki, jak ktoś może, to niech pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi