coco27 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam! Wkoncu kupilem nowy sprzet HUSQVARNE SMR510! Taki sprzet mi sie marzyl,moc,wyglad,rozrusznik.Wszystko dzieki pracy za granica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 gratulacje! niezły sprzet :notworthy: pokaz jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawsen Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Gratuluje! Oby ci sie dobrze sprawowala!!! :notworthy: Z ktorego ona jest roku? I ile za nia dales? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Gratki! Wrzuc jakies foty! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Marzenie... Gratulacje i zapodajesz fotami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 gratuluje moto:Ddaj jakies foty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 :flesje: Gratki niech ci służy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 no to gratulacje ( mam nadzieje ze moje marzenie tez sie kiedys spelni )pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco27 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Hej W tej chwili nie zalacze zadnych fotek bo jeszcze jestem za granica Za tydzien wracam to fotki beda i moja pierwsza jazda na nowym sprzecie.Motorek jest nowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Gratuluje !!Niezla maszyna :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 :D :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Gratulacje, niesamowity motocykl. Mam nadzieję że ujrzymy niebawem zdjęcia bo naprawde jest się czym chwalić. Mam nadzieje że będzie użytkowana należycie :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 no w koncu jakies porzadne moto w naszym wojewodztwie bedzie :)gratuluje sprzeta i pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 gratulacje ! hmm ile zaplaciles jesli mozna spytac ? :banghead:Piekny motorek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emyl Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 O chłopie piękne moto :) :icon_razz: Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi