Gość izulka Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 sssuuuuper motorek ,hihi tylko posmigac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość izulka Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 ale widze ze znowu tu jakies napiecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 I znowu zrownali Cie z ziemia Janusz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Janusz rozumie, o co nam chodzi. My rozumiemy, o co chodzi jemu. Nie chodzi bynajmniej o równanie kogokolwiek z ziemią, tylko o ciekawą dyskusję.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 [Oj, ładny. Ten mi się podoba! Śliczny klasyk (z wyglądu). A to moj Moto Guzzi V 11 S /2000. Nie ten sam ale taki sam; moj jest w albumie ale zdjecie gorsze. Mam nadzieje ze ci sie tez spodoba. Jezdzi wolniej niz Honda RC51 (do sprzedania) i gorzej sie prowadzi tez. Honda przy nim to rakieta ale w ostatnim roku Honda przejechalem 1200 km a Guzzi ponad 24000. http://www.rz-home.de/~sgoeller/images/11d.jpg Siadajac na Guzzi serce mi zawsze bije troche szybciej - az glupio to brzmi a prawda. Siadajac na Honde spodziewam sie tego samego co wlaczajac kompaktor do smieci: bedzie dzialac szybko i niezawodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Co to jest kompaktor do śmieci??? A Guzzi V11 rzeczywiście jest śliczny. Zwłaszcza w pokazanej wersji (LeMans z owiewką już brzydsza). Co do stylistyki, włoskie maszynki pozostaną chyba na zawsze moim ideałem (niedoścignionym) ... chyba że do motocykli dorwą się styliści od Fiata (Multipla itp.), ale tego chyba nie trzeba się bać. Mi serce też szybciej bije, jak wsiadam na Urala. Rozumiem o co chodzi. Jednak jakby był równie szybki, sprawny i niezawodny, jak Suzuk, to ... chyba straciłoby to cały obecny klimat (taki powrót do przeszłości, której nie mogę pamiętać - konstrukcja bazowana na tech. z lat 30-tych) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 ale widze ze znowu tu jakies napiecia To lecza kompleksy ci ktorym szkoda na psychiatre. Rodacy. Staraj sie nie zwracac uwagi i po chwili przestanie przeszkadzac. Zobacz tylko jak teraz sie odgryza, hi, hi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 1. jakie kompleksy? - konkretnie!!!2. jeżeli nie zwracasz uwagi - jak można Cię traktować poważnie?3. po co sie odgryzać? Szkoda czasu. Przeczytaj swój podpis i spróbuj go zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 1. jakie kompleksy? - konkretnie!!!2. jeżeli nie zwracasz uwagi - jak można Cię traktować poważnie?3. po co sie odgryzać? Szkoda czasu. Przeczytaj swój podpis i spróbuj go zrozumieć. Szkoda Twoich nerwów Jacek. Janusz ma chyba poważny problem, jest masochistą po prostu... On tak lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ależ ja się nie denerwuję. Nie mam powodu. Świetnie się bawię, w pracy mi się przynajmniej nie nudzi, a Janusz od czasu, do czasu pisze coś z sensem. Trzeba łowić ... ale warto.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ja czytam zawszeposty Janusza z zaciekawieniem. Nauczyłem się wyłapywać to co cenne i odrzucać Jego często obraźliwe teksty. Aż się dziwię, że cały czas się dajecie łapać w tą pułapkę i wchodzicie w dziwne dyskusje, pyskówki itp. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ja czytam zawszeposty Janusza z zaciekawieniem. Nauczyłem się wyłapywać to co cenne i odrzucać Jego często obraźliwe teksty. Aż się dziwię, że cały czas się dajecie łapać w tą pułapkę i wchodzicie w dziwne dyskusje, pyskówki itp. Pozdro, Paweł Paweł, co mamy na to poradzić, skoro tak bardzo nas to podnieca!!!??? :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Proponuję Agenturę, lub panienki z katowickej, a do janusza trzeba podejść na zimno :-) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 do janusza trzeba podejść na zimno :-) . N I E W Y K O N A L N E ! Chyba, że będę już zimnym trupem :twisted: Zresztą nigdy w życiu nie pozwoliłbym sobie pozbawić Janusza przyjekności płynącej z dyskusji, jaką zawsze wywołuje. Już raz się zdardził, że to go rajcuje :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Co to jest kompaktor do śmieci??? A Guzzi V11 rzeczywiście jest śliczny. Zwłaszcza w pokazanej wersji (LeMans z owiewką już brzydsza). Co do stylistyki, włoskie maszynki pozostaną chyba na zawsze moim ideałem (niedoścignionym) ... chyba że do motocykli dorwą się styliści od Fiata (Multipla itp.), ale tego chyba nie trzeba się bać. Mi serce też szybciej bije, jak wsiadam na Urala. Rozumiem o co chodzi. Jednak jakby był równie szybki, sprawny i niezawodny, jak Suzuk, to ... chyba straciłoby to cały obecny klimat (taki powrót do przeszłości, której nie mogę pamiętać - konstrukcja bazowana na tech. z lat 30-tych) PZDR Trzeba Ci Jacku wiedzieć, że Włosi opracowują stylistykę prawie dla wszystkich firm samochodowych m.in. Dla Toyoty i VW. Włoskie motocykle są naprawdę piękne, ale ja po prostu nie mam przekonania do włoskiej jakości wykonania. Przypatrując się rynkowi samochodwemu i ich jakości doszedłem do wniosku, że tylko dwa narody potrafią zrobić naprawdę dobre i niezawodne auta. Są to Niemcy i Japończycy. Tak się składa, że cechami głównymi obu tych narodów są dokładność porządek dbałość o szczegóły i precyzja wykonania. Myślę, że to samo przekłada się na motocykle. Co do legend, wyjątkowości to raz już się wypowiadałem na ten temat. To są po prostu zabiegi marketingowe poszczególnych firm. A przodują w tym Amerykanie, gdyż marketingu uczy się od nich cały świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi