zoltecek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) a ja ma google scotta 89 XLS(light sensitive) z kolorowa szybka w jasnym słoncu robia sie ciemniejsze (niebieskie) a jak jest ciemno zabarwiaja sie na lekka zielen i wyostrzaja obraz mi sie jezdzi w nich idealnie nie moge na nie złego słowa powiedziec wada normalnych szkieł jest to ze w jasnym słoncu jestes oslepiany a w moich jest duuzzzzooo lepiej Edytowane 1 Grudnia 2006 przez zoltecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ja mam 3 pary gogli,2 pary szybka normalna przezroczysta,a druga to szybka błękitna.Zazwyczaj używam tych z szybką błekitną.Gogle ubieram odpowiednie do odpowiednich warunków.PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Mi narciarskie nie pasowały do kasku. Mam Scotta X89 - fajne tylko na dłuższych postojach parują :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 co do szybki to albo Clear albo Light Blue < w tych najlepiej mi się jeździło Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ja mam Scott Voltage z zółtą szybką , fajnie poprawia kolory , na torze się elegancko jezdzi , na początku musiałem się przyzwyczaic bo po sciagnieciu dostawalem oczopląsu ;) hehe Teeraz juz jest gites :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 To lepsze są takie rozjasniające itp. czy zwykle bezbarwne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 zwykle bezbarwne !!! Chyba przeszzkode widac lepiej w bezbarwnych niz w np zoltych. To nie sa narty ze widzisz cien muld. Wszystko musi byc super widoczne. Zasada wg mnie prosta, kupic gogle do nart i do motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 ludzie narciarskie sa do nart nie z nazwy ale do tego sa stworzone. kolor jest po to zeby snieg w sloncu nie odbijal sie nie oslepial itp. po nic wiecej. a jak zalozy sie na deske motocyklowe to nic nie daja tylko to ze snieg nie pruszy w oczy i nie wieje. co jest do wszystkiego to jest to niczego. 2 pary obowiazkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 da rade zalozyc gogle do zwyklego kasu integralnego ?? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) szybka np do progripow chyba troche ponad 20zl kosztujeGDZIE??? bo szukam i nigdzie nie znalazłem , jedynie za 62 zł ale w tym wypadku wole kupic nowe gogle ja miałem żółtą ("rozjaśniającą") szybke w progripach ... stanowczo odradzam bo tylko pogarsza widocznosc a w dodatku odkleiła sie jedna warstwa i szybka jest o połowe cieńsza Edytowane 2 Grudnia 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 A moze odkleila Ci sie folia zabezpieczajaca ? : D Moj kumpel jezdzil tak jezdzil. Zorientowal sie dopiero gdy sama zeszla :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 nie, to na bank nie jest folia zabezpieczająca na jednej z "połówek" szyby został klej który je ze sobą łączy i zrobił sie cały biały (chyba od kontaktu z powietrzem) szybka już nie nadaje się do użytku Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 W zeszłym sezonie też chciałem być sprytny, i kupilem gogle scott enduro vee i do tego szybę barwioną na pomarańczowo, podwójną. I dupa, bo szyba chyba nieprzystosowana do niższych temperatur pękła mi podczas jazdy na nartach; jakieś niewielkie fik, ale nie nie na pyszczydło.Zły byłem jak diabli, i musiałem i tak kupić typowe narciarskie.Poza tym ramka gogli narcarskich jest bardziej miękka, z elastycznego tworzywa, lepiej dopasowuje się do twarzy, nie podwiewa nigdzie z boków wiatrem.Scott jest sporo sztywniejszy, szczególnie na mrozie.Co do barwionej szyby na moto, to raczej przeźroczysta, ewentualnie LIGHT SENSITIVE. Rzeczywiście wyostrza nieco obraz, a i słońce tak nie daje po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Wie ktoś może gdzie można kupić szybke do gogli Scott - najlepiej taką pod zrywki oraz zrywki?Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Wie ktoś może gdzie można kupić szybke do gogli Scott - najlepiej taką pod zrywki oraz zrywki? www.fmx.pl Edytowane 3 Grudnia 2006 przez żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi