CbR600f Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/ne...kole,821390,415 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Który to już raz Jones pobija własny rekord? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 EEE dobrze, że jak ze szwagrem popijemy to nie ma dziennikarzy bo tyż bym pewnie parę rekordów pobił :P A tak serio to :( szacuneczek i dla nich i dla chebli w buellu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 O kurde, niezle :(Na mnie wrazenie robiło jak ktos przejechał z 20 metrów a tutaj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Warto też dodać że przynjamniej (podejżewam że i tym razem) kiedy bił rekord na 225 i 266m solo, motocykl był oczywiście odpowiednio przygotowany, tzn. miał odciążony tył i dociążony przód. AFAIR zaraz po tym jak Craig Jones pobił ten rekord na 225 to Raptowny na swojej "krówce" R1 zrobił 200m z hakiem, więc nie mamy się czego wstydzić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Kiedyś widziałem jakiś rekord stoppie w TV, nie wiem czy to było to właśnie ale koleś miał do tego specjalny motor, którego był konstruktorem i był zrobiony właśnie po to, żeby jechał jak najdłużej na przednim kole więc mam większy szacuneczek dla tych, którzy seryjnymi motorami robią takie wyczyny :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 ~zoltar: Nic z tego nierozumiem.( 2006-11-27 16:15)Jones rozpędził motocykl, na kierownicy którego wisiał mu Chui. Uwielbiam te komenty :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 :icon_mrgreen: KOZAKI !! :icon_mrgreen: brawo brawo. ładny challange sobie ustanowili ;) no dobra a teraz Polska. przyszłym sezonie wszyscy jeżdżą na przednim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 najzabawniejsze w tym wsyztskim jest że tak naprawde asystent wiszący na przednim kole to ułatwienie a nie utrudnienie bo dociąża przód i stabilizuje motor... amerykanie w tej kwestii rządzą- po napędzaniu sie ze startu zatrzymanego na dystansie 50 czy 100 metrów zwykle drugie tyle robią na przodzie a najlepsi ze 100metrowego najazdu jak pisał Łukasz_SE na sp.net łoją do 230metrów... ja nie mam wiecej pytań bo prędkosć przy takim najeździe jest naprawde niewielka Jest tez pewien agregat (J.Britone) który wiosną tego roku robił po 8 metrów na przodzie bez trzymanki(teraz moze wiecej) a co do samego rekordu- Mat Gorka 3 lata temu robił 300metrów z predkości 100km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 hmm, ladne... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCAND Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Komentarze wymiatają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 No jest gość. Aż miło popatrzeć co wyprawia ze swoją maszynką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 A to sa moje rekordy w stoppie.... :wink: Taki tam krotki filmik... :D http://www.dailymotion.com/video/xpwvw_stoppieeeeee Za rok chce zrobic z jeszcze wiekszej predkosci i zamontowac sobie w koncu lepsza oponke na przod zeby powalczyc na CBRce... :D :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Z tego co wiem to rekord Polski należy do Raptownego, tylko juz nie pamietam ile. Musiał bym zerknąc na filmik w domu, 101 czy 201 metrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi