stopmen Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Jw. http://video.google.pl/videoplay?docid=376...75&q=fast+bikes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Ale czubki :] dobrzy sa :icon_eek:Dobrze obczaili jak jezdzic po miescie ale caly czas wykonuja lekkie stluczki :lalag:Smieszny film :smile: Edytowane 25 Listopada 2006 przez Litrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Nie moge z nich :crossy: z tym policjantem najlepsze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Nie wiem co w tym takiego bardzo hardkorowego (oprocz stłuczek :icon_razz:) :flesje: :crossy: :P Jak sie bardzo spiesze to tez tak sie przepycham :crossy: Edytowane 25 Listopada 2006 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCieJek Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Ale popierniczają :wink: Ja na szczęście tak nie jeżdże :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Rzeznicko O.o :wink: Nice nice, pewnie mają nice plastiki i tak dla jaj sobie śmigają skuterkami :wink:temacik do szkół jazdy by sie nadał :) pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Co za filozofia sie tak wpieprzac?? Tylko u nas za to by mógł byc ładny mandacik... :icon_exclaim: POzdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 tez mam wrazienie ze kupili skutery tak dla jaj bo wszystkie sa stare i juz ostro styrane takze moim zdaniem tylko do jakiejs zabawy ;] ten jak sie wpakowal gosciowi pod kolo jak stoppie robil to sie smial jeszce ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 normalnie jakbym siebie widział :icon_exclaim: ale ja nie robię sztuczek Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 "ale ja nie robię sztuczek"Moj kolega powiedzialby "stłuczek" :notworthy:Ale pomyslcie logicznie ... np maja duzo kasy a u nich takie starsze skuterki to po tyle chodza co u nas motorynki :notworthy: wiec maja je na katowanie i robienie sobie jaj :biggrin:Tak mi sie wydaje ... ale nie powiem bo mogliby dac jednego :notworthy:Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkorwas Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 "ale ja nie robię sztuczek"Moj kolega powiedzialby "stłuczek" :lalag:Ale pomyslcie logicznie ... np maja duzo kasy a u nich takie starsze skuterki to po tyle chodza co u nas motorynki :cool: wiec maja je na katowanie i robienie sobie jaj :banghead:Tak mi sie wydaje ... ale nie powiem bo mogliby dac jednego :evil:Pozdrawiam :icon_eek: Popieram kolege w 100% i w 100% on ma rację ;) Jak mnie oczy nie mylą to chyba w UK tak sie bawią a tam naprawde to na porządku dziennym jest bo osobiscie widziałem takie "stunty" ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 nie jest to nic nadzwyczajnego. chlopaki jezdza fajnie to wyglada. ja tez sie przepycham tyle ze nie mam takich mozliwosci bo mam o wiele mniejsze miasto :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 teraz wiem co mysleli o mnie kierowcy puszek w korku :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 ja tak simsonem jezdze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Naprawdę macie się czym chwalić...Życzę powodzenia jak ktoś w korku otworzy drzwi i Wy będziecie jechać w taki sposób jak na filmie.... :notworthy: Wiadomo, że nie będę czekał na końcu korka, ale nie będę wymijał w ten sposób, bo gostek nawet specjalnie z chamsta może drzwi otworzyć i będzie jeszcze Wasza wina...Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi