Yaco Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Wczoraj, w późnych godzinach wieczornych na TV Polonia był stosunkowo obszerny program o VI Rajdzie Katyńskim. Natrafiłem na niego przez zupełny przypadek, klępiąc na oślep klawisze pilota. Szkoda, że wyemitowano go o tak dzikiej porze... W każdym razie, zaczyna dojrzewać we mnie ochota na udział w tym rajdzie. Pierwsze ziarno zainteresowania zostało zasiane już w Zamościu :biggrin: W związku ztym, mam kilka pytań do osób, które uczestniczyły w poprzednich Rajdach Katyńskich. Na co zwrócić szczególną uwagę? Jak w przybliżeniu wyglądały koszty całej imprezy? Tutaj też nasuwa się pytanie o średnią przelotową (w moim sprzęcie zależność spalania od prędkości jest bardzo szybko narastająca)? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Też trafiłem na reportaż przypadkowo, ale dzisiaj popołudniu na TVP3. Sądząc po obecnych sprzętach nie musisz się obawiać o spalanie....co najwyżej o flaki z olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Ogladalem dzis popołudniufajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Też trafiłem na reportaż przypadkowo, ale dzisiaj popołudniu na TVP3. Sądząc po obecnych sprzętach nie musisz się obawiać o spalanie....co najwyżej o flaki z olejem. Mój pierdowóz spala od 5l/100 (przy ok. 100km/h) do prawie 8l/100 (przy 180km/h). Dla trasy 6000km daje to dużą różnicę w kosztach. Podejrzewam, że średnia będzie około 120 (można się zanudzić, ale w tym wyjeździe nie o zapierdalanie chodzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Też oglądałem,świetna sprawa i zapewne klimat nieziemski,zdziwiłem się tylko jak rozpoznałem wśród uczestników swojego kolegę którego nie widziałem kilka lat, teraz szukam namiarów na niego.Co do prędkości,to z tego co widziałem większość rajdu była w deszczu a więc nikt nie poganiał,a jak znam życie to i przy ładnej też nikt nie będzie wariował ze względów bezpieczeństwa,to jest kolumna motorków.Jak ktoś chce poginać to nie startuje w wyprawie która nawija ładnych parę tys.km. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 ...Jak ktoś chce poginać to nie startuje w wyprawie która nawija ładnych parę tys.km. ;) Różnie bywa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Sporo info o które pytacie na: http://www.rajdkatynski.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Kuźwa nie widziałem :) Może ktoś ma nagrane i może wrzucić na serwerek jakiś? PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Janusz, jedziesz w przyszłym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 W przyszłym roku nie, lecz za dwa lata tak, jak życie pozwoli :icon_exclaim: Chciałem w przyszłym roku, lecz zależy mi na wyjeździe z kolegami, którzy jadą dopiero za dwa lata. PozdrJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Yacotemat rajdu był wałkowany jużparę razy poszukaj w podróżach.Generalnie prędkośc przelotowazależy od krajy Białoruś konwój 90Rosja 120Ukraina drogi dłówne 120 boczne :icon_biggrin: według uznania Edytowane 26 Listopada 2006 przez galar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 też miałem przyjemność oglądać tą relację. Idea fantastyczna- podróż wiodła przez ciekawe i ważne miejsca z naszej i nie tylko naszej historii. Sami mamy ochotę wybrać się kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Panowie to co ma ktoś tą relację na cd ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROSIU Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Dla osob zainteresowanych dzis powinienem mieć ten reportaż na DVD A odnośnie pretkości to tak jak pisał Galar. PS Jak ktos zostanie sie odlac musi pozniej troche pałowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allan Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Ten materiał jest od pewnego czasu dostępny tu:http://ntv.punio.eu.org/gp/Rajd%20Katynski%202006.avi PSMam nadzieję, że osoba, która te filmy tam umieszcza nie pogniewa się za podanie tego linka. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi