kioRa Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Wlasnie przeczytalem o tym bazarku ze odbywa sie w dniu 2 grudnia b r .Zapewne duze grono uzytkownikow forum bylo tam kilka razy i do nich mam pytanie : czy na terenie bazarku szczegolenie w grudniou bedzie wogole w czym wybierac :/ i czy znajduja sie tam rzeczy nowe(ktorych ceny odbiegaja od sklepowych).Dzieki za odpowiedz i pzodrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 zalezy co chesz kupic, ja ostatnio sie tak okupilem, że nie mialem sie jak zabrać, nowy kask( niestety juz porysowany) za cene nizsza niz gdzie kolwiek, pozatym zawsze można się potargować w końcu to bazar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 czy to tylko bazar, w domyśle używane rzeczy czy też nowe? Czy impreza jest duża czy taka sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) Nowe, uzywane.... tam jest dosłownie wszystko... od czapeczki firmowej przez oleje owiewki kaski wydechy kurtki spodnie buty po motocykle... Warto przyjechać i ja sie wybieram.. Ja kupiłem w zeszłym roku kask o 200zl taniej niz na allegro... Edytowane 15 Listopada 2006 przez Stifler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Moze ktos z wawy sie wybiera???Albo okolic???Bo mi sa potrzebne buty i kombi :/ moze z rekawicami...tyle tylko ze nie wiem jak to bedzie wygladac...a kawal drogi mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 odradzam komuś, kto by chciał specjalnie na bazar z wa-wy jechaćja pewnie będę ale jak zwykle rekreacyjnie, nie z zamiarem kupienia czegośzreszta rzadko na bazarach można wydrzeć jakiś nowy towar w cenie niższej niż sklepowa, wręcz przeciwnie Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Listopada 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Jeśli tegoroczny bazar zimowych w Poznaniu będzie taki jak co roku, to odradzam telepanie się z drugiego końca Polski. Bo zastanie jedną średniej wielkości halę, na której znajdzie jakieś 30-40 stanowisk. Chyba, że pooddychać atmosferą motocyklową. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Chyba, że pooddychać atmosferą motocyklową. :clap: :) ;) ale prawdziwenaprawde ciężko coś kupić w dobrej cenie na tym bazarzetrzeba mieć wyjątkowe szczęście żeby wyhaczyć coś naprawde dobrego w dobrej cenieniestety zdecydowanie odrazam przyjazd z daleka to raczej mały lokalny bazar dla ludzi z okolicy warto przyjechać jedynie tak jak powiedział Dominik pooddychać atmosferą motocyklową Edytowane 16 Listopada 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 :clap: :clap: :clap: ale prawdziwenaprawde ciężko coś kupić w dobrej cenie na tym bazarzetrzeba mieć wyjątkowe szczęście żeby wyhaczyć coś naprawde dobrego w dobrej cenieniestety zdecydowanie odrazam przyjazd z daleka to raczej mały lokalny bazar dla ludzi z okolicy warto przyjechać jedynie tak jak powiedział Dominik pooddychać atmosferą motocyklową w takim razie mam pytanie: na ktory motobazar warto sie wybrac (pod katem czesci uzywanych) ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 E tam Pany-pitolicie. Jak sie czlowiek uprze-to zawsze cos znajdzie w dobrej cenie. Na jesiennym bajzlu kupilem rekawice za polowe kasy ,ktora musialbym wydac w Louisie. Kiedys tam kask za nieduza kase wyrwalem. Zima warto kupowac-przeciez to martwy okres w tym interesie-a z czegos sprzedawca tez do zimy musi zyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Nie wiem jak jest zimą bo akurat na tym grudniowym nigdy nie byłem, byłem za to na pozostałych i naprawdę polecam duży wybór dosłownie wszystkiego - nigdy nie wyszedłem z pustymi rękami, szczególnie atrakcyjnie cenowo wyglądają lumpy kupiłem np. buty za jakieś 55% ceny i kurtke jakieś 30% taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 a co o wrocławskim oldtimerbazarze powiecie????? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 a co o wrocławskim oldtimerbazarze powiecie?????Zjezdziłem bazarów sporo te we Wrocławiu i Łodzi uważam za najbardziej udane. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Zależy czego sie szuka :P Czasami mozna wyrwać coś za śmieszne pieniadze (kupiłem silnik do motoryny w dobrym stanie lecz bez cylindra za 10 zł:icon_rolleyes:). Dlatego że mieszkam w Poznaniu to sie wybiore. Pzdr Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Warto na pewno smignąć na ten bazar, choćby wlasnie dla tego całego klimatu ale nie tylko. Jednak stoisk jest troche, a i utargować mozna wiecej bo idzie zima. Jesli chcesz kupic ubranie czy kask to na pewno cos wybierzesz Ja mam zamiar jesli nie bedzie padał snieg przyjechać sprzetem, moze uda mi sie go zhandlować przed zimą. Na bajzlu patrzcie gdzie stoi czerwona nsr z kartką "na sprzedaż" jak bedzie ktos przy niej to bede ja zawsze mozna sobie pogadac ;) . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi