Dr.Artur Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Yamaha R6 RJ11 - nie polecam na pierwsze moto. czemu ? zle doswiadczenia ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz3ms Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Najpierw motorynka Pony, potem Simson a teraz Romet 727. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Hmmmm - temat się ciągn ie i ciągnie..... nic nowego :icon_rolleyes: Napiszcie lepiej na czym skończyliście :crossy: oczywiście na chwilę obecną :bigrazz: Bo wszyscy (prawie) na początek przerabiali to samo - więc po co to powtarzać? :banghead: zresztą jak chcecie:-) ale wg mnie to już troszkę nudne :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Ale sprzęt składało się w jeden dzień bez pomocy serwisów tak tylko zanim doszedłeś czemu łamie wodziki 350TS to silnik wyjmowałeś i rozpoławiałeś w godzinke-z 1000 razy rozgrzebywałem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Moje pierwsze moto to... SHL 175,póżniej MZ 250,MZ 251,Honda CBX 750F itd... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxriver Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Pierwsze dosiadane, pożyczane: MZ 250 ES Trophy (prehistoria) Pierwsze własne: FJ1100'85 od ok. 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklhc Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Kawasaki KLX650c 93r, wczesniej troszke słabo Honda MTX80 89r ale tez dawała rade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_Palma Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Najpierw Motorynka Pony 50 przez 5 lat Rok przed zrobieniem prawa jazdy była MZ 150. Miałem tylko patrzeć jak stoi w box'ie i ewentualnie przejechać się na około bloku. Niestety ojciec złapał mnie, że jeżdżę bez prawka - zabrał MZę, ale kupił Simsona S51. Po zrobieniu prawka zamieniłem Simsona na MZ 251 - akurat weszła na rynek. MZ-tę ukradli (nie ma większego obciachu jak powrót autobusem z kaskiem w ręku po romantycznym wieczorze spędzonym u dziewczyny). Potem po 17 latach przerwy Honda Hornet, a teraz VFR1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Komarek, ktorego dostalem z kuzynem od pradziadka :D skubany mial biegi w rączce, a ze dziadek jest mechanik to przerobil nam i mielismy w nozce :P ahh. pamiętam jak jaja bolaly kuzyna od siedzenia na bagazniku, bo ten nie był wcale taki miekki :D i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargin Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 ja zaczalem kawasaki er5 z 2003. teraz niestety musze zmienic i zastanawiam sie nad cbr600, fazerem (tez 600), choc inne sprzety tez biore pod uwage, ale puki co te najbardziej Cytuj "dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 A u mnie to było tak: 1. Delta (jakiś rusek, ale spisywał się super, pewnie dlatego że był prawie nowy jak go dostałem 29 km miał nalatane) 2. Romet (ten z silnikiem od motorynki) 3. Romet ogar (Jawka) 4.Simson enduro 5.MZ 150 6. Yamaha TDR 125 7.Suzuki Sv 650S No i to by było na tyle, ale na wiosnę planuje zmianę na FZ1. Zobaczymy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksylwia Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Pierwsza była kawa er 5 (nie polecam nikomu), a drugi będzie fazerek 600 lub cbr600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinoGTI Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Aprilia Tuareg 125cm Kawasaki KLX 650 C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaquu Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 moim pierwszym moto była Honda CB450 potem CBR600 a ostatnio CBR 900RR. teraz szykuje no nowy sezon gixa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 pierwszy moto - 03 sv650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi