slayerman Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Moje pierwsze moto to Honda NSR 125R z 2000 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersorok Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Honda cbf 125 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Pierwszym był komarek Romet ogar. Następnie Wsk 125. Kolejno Honda Tact '94 i Suzuki Address 110 '04 Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_bad_boy Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 SUZUKI Burgman 400 2001r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi00 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 pierwsze poza wspomnianymi przez Autora wątku bylo suzuki gs 500 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Miało być bez komarow ale sie pochwale :) Pierwszy był Komar MR230 z 65 r. którego sam wyremontowalem i doprowadzilem do stanu uzytecznosci (4 klasa podstawowki), potem Romet ograr Jawka 3, potem MZ 250 potem przerwa....i ZX6R :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryto Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Witam, od jakiś 3 miesięcy jestem właścicielem Suzuki GN250 - to mój pierwszy motor. Ale jeszcze w czasach "szczeniackich" raz jechałem na motorynce ;-) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs333 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Witam. Moje pierwsze "prawie moto" to Romet Kadet. To był sprzęcior ha ha. Następnie Simson skuter no i w końcu MZ 150. Pierwszy poważny motocykl to aktualna FZ6. Pzdr :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Jakiś 1991 motorynka zamieniona za małą Polską czerwoną kolarzówkę ;) Potem WSK 125, początek technikum przywitałem wraz z AWO Sport, dalej Iż-49, w między czasie K-750, Junak M10 i w jakimś 2001 został tylko Iż-49 ale nie na długo bo chwile potem zagościła w garażu śliczna GPZ600R, po dwóch sezonach GPX750R aż w 2004 kupiłem ZX-9R C2 oraz w tym samym czasie Urala M67 i tak żyjemy sobie do dziś ;) Wydaje mi się że kiedyś już taki wątek był ale nie wiem... Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibor Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 pierwsza byla motorynka, ale faktycznie nie traktowalem jej powaznie;) pierwsza na powaznie byla Jawa 350 z 1988 - nowka z Polmozbytu:), na osiemnastke sobie kupilem;P a reszta w podpisie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 ogar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Villemo1681 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) Ja swojego pierwszego motocykla jeszcze nie miałam ale.. jak miałam 15 lat to mnie brat uczył jeździć na swoim motorowerze Delta (czy jakoś tak..) a ówczesny chłopak na pięknym czarnym WSK :) ..jeździł ze mną jako mój "plecaczek" :) i uczył. I nauczył. Edytowane 26 Maja 2010 przez Villemo1681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Wspaniała cudowna klimatyczna Jawa 350 TwinSport '89 ...cały czas kręcimy razem kilometry! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Pierwszy to komarek 50. Później już w podstawówce MZ ETZ 150. Jak nią pierwszy raz wyjechalem na ulicę, to aż się bałem. Przy odkręceniu manetki, tylko myśl (idzie jak szatan). A dzisiaj jak czasami jeszcze ją wyciągnie (PO REMONCIE NADAL NA CHODZIE) trochę ciężko się przestawić. Ale, parę minut i jak za dawnych lat, tylko kiedyś bez prawka to wieksza adrenalina, a teraz aż za spokojnie :bigrazz: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Panonia 250 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi