Tifosi Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Suzuki SV 650 choć to nie mój motocykl mam go do dyspozycji od 2 miesięcy i to na nim stawiam swoje pierwsze kroki na wiosnę mam zamiar kupić V-stroma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 a jest wogole Honda CBR 125?myslalem ze NSR 125...jesli sie mysle prosze o komentarz... Wejdź na www.honda.pl w dział SUPERSPORT i tam masz CBR 125 :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 1) a\Ankur Hero-majestik 502)Honda Mt 803)Suzuki RM 2504)Suzuki Marauder 125 Przymierzam sie na Honde Hornet albo Suzuki Bandit 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Pierwszy japończyk to: Suzuki GSXR 750 - 98r. Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Yamaha DT 80 która bardzo dużo nauczyła mnie zachowania na drodze. Gdy kupiłem XJ 600 S Diversion nie miałem problemów z jazdą na niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAQUB Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Witam wszystkich zainteresowanych. ;) Postanowiłem załozyc tego posta po to aby kazdy juz "ochrzczony" motocyklista przyznał sie jaki motocykl był jego pierwszym, mówie tutaj o pierwszym powaznym :D Nie wliczajac motorynek czy sprzetów wsk :icon_mrgreen: Jestem bardzo ciekaw i napewno nie jeden zapaleniec który chce kupic cos na pierwsze moto.Dla poczatkujacych ,zaznacze ze nie nalezy tu wzorowac sie na kolegach starszych po fachu :D Ma to charakter czystko informacyjny Zapraszam ;) Ps :wink: mam nadzieje ze pomysł docenicie i nie zostane obrzucany kamieniami :icon_mrgreen: Nie licząc Jawy 50 skuter to pierwsza była Jawa ts 350 a obecnie Yamaha XS 400 81' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motorrader88 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 XT 600 z 1997r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 a jest wogole Honda CBR 125?myslalem ze NSR 125...jesli sie mysle prosze o komentarz... jest jest :biggrin: nawet na fotce w moim avatarze... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Nie wiedzialem... ale dziekuje za brighten up my mind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trojanr9 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Mój pierwszy poważny sprzęt to obecna Honda VFR 400 z 87 roku :icon_twisted: którą posiadam od tego sezonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
50WIK Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Moje marzie na teraz To HONDA CBR 600 f4 2002-3 r :bigrazz: Ładne z owiewkami jak wjade na osiedle to wszystkie pipy będą szły domnie :P haha :P Joke Pierwsza Przejażdzka na CBR 1000 turystyk zakończyła sie wywrotką przy 45km/h gdyby nie spodnie które kazał załozyć kumpel ten szlif miał bym na całe życie i brak spodni :crossy: (Wchodziłem w zakręt zbyt pewnie :smile: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Mój pierwszy pupilek to Bandit 400. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 GSX 1300R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Christo Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Suzi GSX 600F (jajko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek_sz Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Suzuki DR 750 BIG - bajka do prowadzenia na szosach, gorzej przy malych predkosciach i gdy czas na postuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi