herbatkowy Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) No i taki był zamysł, jajko jakie jest każdy wie (nieciekawe) a tak to przynajmniej jest ciekawe 😄 Edytowane 22 Lipca 2019 przez herbatkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelkrk Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 W tym roku jest ten pierwszy poważny Honda CB 650R 2020 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awizisie Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Pierwszy poważny motocykl to mój obecny motocykl 😄 CBR 650f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeffreyskiPL Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Kawasaki ER-6F z 2006 roku. Świetna maszyna, bardzo fajny pierwszy motocykl 🙂 Cytuj Darmowe ogłoszenia na internetowej giełdzie motocyklowej Dailymoto: Dailymoto.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaLciaK Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Kawasaki ER5 Twister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert1980 Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) Jawa 50 😄 skuter. Edytowane 19 Listopada 2021 przez Hubert1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Ural M-63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goli30 Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Pierwszy był komarek dziadka, potem niezliczona ilość wiejskiego sprzętu kaskaderskiego, pierwszy poważny, zarejestrowany po otrzymaniu prawka to Jawa ts 350,potem ponad 20 lat przerwy i choroba powróciła, Dniepr mt11 a teraz gsx600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Honda vtx 1300 c i do dzisiaj jest ze mną :) Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTTym69 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Honda NSR 125 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cafe Rider Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 (edytowane) Za dzieciaka były motorowery. Pierwszy "poważny" motocykl, mój własny kupiony za swoje pieniądze: koreański Daelim Daystar 125ccm. Czarny z chromowanymi, srebrnymi elementami i chromowaną rurą wydechową. Dla mnie był spełnieniem marzeń, piękny i bardzo wygodny, podesty, kanapa, biegi można było zmieniać również piętą, miał zegary tradycyjne, ze wskazówkami, żadnych elektronicznych wyświetlaczy, prędkościomierz i oddzielnie obrotomierz, ale miał wady, kiedy przekroczyłeś 80 km/h to "pociła" się uszczelka silnika, nic poważnego w nim się nie psuło, ale ciągle trzeba było naprawiać drobiazgi: a to śrubka gdzieś się odkręciła, a to licznik kilometrów przestał działać, a to nieraz, nie wiadomo dlaczego, były kłopoty z odpaleniem itp. Drażniło mnie, że trudno było na nim przekroczyć 90 km/h więc czasami utrzymanie się w lokalnym ruchu poza miastem było trudne, a wyprzedzanie dramatem... Kiedy go miałem, jeździłem z niepokojem w sercu, co i kiedy jeszcze się znów zdarzy, co nie zadziała... może i bym go nie sprzedał, kiedy zrobiłem A i kupowałem nowe silniejsze moto Hondy, i stał by u mnie do dziś w garażu lśniący i wyczyszczony, jako nieużyteczny, ale nostalgiczny eksponat, ale wnerwiały mnie wtedy te drobiazgi...kiedy go sprzedałem (a kupił go właściciel lokalnego małego sklepiku używanych motocykli i serwisu), serce bolało, ale przez lata stał w środku sklepiku jako "wystawa", czyściutki i piękny, więc czasem, mimo, że potem kilka razy zmieniałem motocykle, ale wciąż, co parę miesięcy, zaglądałem do sklepiku, żeby go poklepać po siodełku, albo spojrzeć przez szybę w oknie, niby przypadkiem przechodząc... sentyment. Jak z kobietą - taka magia: pierwsza miłość we wspomnieniach jest idealizowana, jest taka, że wszystko, co było złe, zapominasz, a tylko ulotne, piękne chwile zostają w pamięci... Edytowane 11 Października 2022 przez Cafe Rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.r1 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Komar 50, suzuki bandit 650f(2007), yamaha r1 (99). Ostatnie moto ma kopa bez porównania do bandziora. Na wyprzedzaniu sama idzie na koło jak przesadzam z manetką, mam duży respekt do tej yamahy.Wysłane z mojego S41 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S7ODYN Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Honda Varadero 125 a aktualnie Yamaha FZS600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amozemoto Opublikowano 16 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 (edytowane) Motorynka i nikt mi nie wmówi że to nie jest poważny motocykl! 😛 Edytowane 16 Lutego 2023 przez amozemoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijoijo Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) Hej Nie licząc motorynek, wsek, simsonow, komarkow to zakupiłem w tym roku swój pierwszy motocykl Suzuki SV650. Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez ijoijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi