Skocz do zawartości

co kupic ??? sv650/1000 vtr tl ????????

Rekomendowane odpowiedzi

To najprawdopodbniej Aprilia RS 125 ...

Mi cholernie podoba się VTR szczegolnie wersja SP2, z tego co wyczytałem dużym minusem jesc dosc wysokie spalanie (około 10 L/100) i mały bak, początkowo 16 L, potem 19 L ...

Ale i tak na razie to moje marzenie, szczegolnie gdyby z tyłu były dwie puchy Akrapovica :wink: Hehe :)

Pozdrawiam

nic nie piszecie o suzuki tl? ? ? ktos to mniał jak dlamnie piekna maszyna? spalanie tez odgrywa role miałem rs 125 gs 500 i na tym zakonczyłem chce 2v ale nic egzotycznego ????

Jak chcesz zeby malo palil to tylko SV650 :buttrock: Zwlaszcza ze poprzednie Twoje moto to GS500 :bigrazz:

Jesli jednak sie uparles przy TL to tylko wersja R ale to juz dziki sprzet wiec Ci nie polecam bo za male doswiadczenie jeszcze masz :icon_razz:

SV bedzie lepszym wyborem. Na Zachodzie to popularny i sprawdzony sprzet. Fajnie sie prowadzi i wybacza bledy. Lech otynski pisal o nim w przedostatnim Nr, SM.

TL 1000 to Egzotyka i to dosc Kaprysna. Suzuki szybko wycofala go z mrodukcji ( zreszta przez silnik )

Pojezdzij 650 SV 2 - lata a potem mozesz zmienic. Jezeki chcesz 1000ccm to wez 1000 SV jezdzi sie tym calkiem przyzwoicie.

Pozdrawiam

SV bedzie lepszym wyborem. Na Zachodzie to popularny i sprawdzony sprzet. Fajnie sie prowadzi i wybacza bledy. Lech otynski pisal o nim w przedostatnim Nr, SM.

TL 1000 to Egzotyka i to dosc Kaprysna. Suzuki szybko wycofala go z mrodukcji ( zreszta przez silnik )

Pojezdzij 650 SV 2 - lata a potem mozesz zmienic. Jezeki chcesz 1000ccm to wez 1000 SV jezdzi sie tym calkiem przyzwoicie.

Pozdrawiam

jesli mowisz ze jest tl kaprysny wibiłes mi go z głowy :icon_arrow: ale musze sie przyznac ze zakochałem sie w tym modelu

wiem ze wieksza moc moze mnie poniesc dlatego w przypadku zakupu mocniejszej maszyny niz sv 650 bym go sobie troche zdławił :cool: koledzy dzieki za informacje pozdro

Co do TLa to nie chce sie powtarzac bylo juz w innych postach... niedorobki mial model TL1000S model R juz byl bez owych niedorobek i zadnych niespodzianek nie ma... poza tym jesli chodzi o koszty eksploatacji nie odbiega niczym od innych sportow...