ZWYROLL69 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 czy ktos moze mi pomuc co jest najlepsza opcja??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 tl i vtr odpadają jak dlamnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 czy ktos moze mi pomuc co jest najlepsza opcja??? :)A to zalezy na czym jezdziles dotychczas. Co to jest rs rotax 123? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 To najprawdopodbniej Aprilia RS 125 ...Mi cholernie podoba się VTR szczegolnie wersja SP2, z tego co wyczytałem dużym minusem jesc dosc wysokie spalanie (około 10 L/100) i mały bak, początkowo 16 L, potem 19 L ... Ale i tak na razie to moje marzenie, szczegolnie gdyby z tyłu były dwie puchy Akrapovica :wink: Hehe :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 "Pomuc" to ciężko, ale pomóc to czemu nie! Czym jeździłeś wcześniej i jakie masz doswiadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) Najpewniejsze sprzety z nich to SV-ły i VTR (ale pod warunkiem ze zaakceptujesz baardzo wysokie spalanie tej Hondy...). Edytowane 14 Listopada 2006 przez Angel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Angel, jeśli chodzi o avatar to przebiłeś Ryżego Konia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZWYROLL69 Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 nic nie piszecie o suzuki tl? ? ? ktos to mniał jak dlamnie piekna maszyna? spalanie tez odgrywa role miałem rs 125 gs 500 i na tym zakonczyłem chce 2v ale nic egzotycznego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 nic nie piszecie o suzuki tl? ? ? ktos to mniał jak dlamnie piekna maszyna? spalanie tez odgrywa role miałem rs 125 gs 500 i na tym zakonczyłem chce 2v ale nic egzotycznego ????Jak chcesz zeby malo palil to tylko SV650 :buttrock: Zwlaszcza ze poprzednie Twoje moto to GS500 :bigrazz: Jesli jednak sie uparles przy TL to tylko wersja R ale to juz dziki sprzet wiec Ci nie polecam bo za male doswiadczenie jeszcze masz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) Ja tez bym sugerowal SV 650, albo Fazera. Wedlug mnie nie powinienes przekraczac tych 100 koni. Ale zrobisz jak bedziesz uwazal. Szerokiej drogi! Edytowane 14 Listopada 2006 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Zwyroll,tematy o sv,vtr i tl byly juz walkowane.Uzyj wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 SV bedzie lepszym wyborem. Na Zachodzie to popularny i sprawdzony sprzet. Fajnie sie prowadzi i wybacza bledy. Lech otynski pisal o nim w przedostatnim Nr, SM. TL 1000 to Egzotyka i to dosc Kaprysna. Suzuki szybko wycofala go z mrodukcji ( zreszta przez silnik ) Pojezdzij 650 SV 2 - lata a potem mozesz zmienic. Jezeki chcesz 1000ccm to wez 1000 SV jezdzi sie tym calkiem przyzwoicie. Pozdrawiam Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZWYROLL69 Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 SV bedzie lepszym wyborem. Na Zachodzie to popularny i sprawdzony sprzet. Fajnie sie prowadzi i wybacza bledy. Lech otynski pisal o nim w przedostatnim Nr, SM. TL 1000 to Egzotyka i to dosc Kaprysna. Suzuki szybko wycofala go z mrodukcji ( zreszta przez silnik ) Pojezdzij 650 SV 2 - lata a potem mozesz zmienic. Jezeki chcesz 1000ccm to wez 1000 SV jezdzi sie tym calkiem przyzwoicie. Pozdrawiamjesli mowisz ze jest tl kaprysny wibiłes mi go z głowy :icon_arrow: ale musze sie przyznac ze zakochałem sie w tym modelu wiem ze wieksza moc moze mnie poniesc dlatego w przypadku zakupu mocniejszej maszyny niz sv 650 bym go sobie troche zdławił :cool: koledzy dzieki za informacje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 TL cierpial na choroby wieku dzieciecego. Generalnie awaryjny sprzet i drogi w eksploatacji Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Co do TLa to nie chce sie powtarzac bylo juz w innych postach... niedorobki mial model TL1000S model R juz byl bez owych niedorobek i zadnych niespodzianek nie ma... poza tym jesli chodzi o koszty eksploatacji nie odbiega niczym od innych sportow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi