Digidy Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 http://www.autokrata.pl/ogien/582/motocykl...ontra_radiowoz/ ciekawe co z tymi z auta zotało (po kontakcie z motocyklami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 filmik stary jak swiat p.s. motocyklista juz nigdy nie wstał wiec nie wiem czy to ciekawy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) Lecisz po piwo:P A temat chyba do oczyszczalni. Edytowane 10 Listopada 2006 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Ja nie widziałem.Tylko nie pieprzcie, że też lecę po piwo :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 filmik stary jak swiatp.s. motocyklista juz nigdy nie wstał wiec nie wiem czy to ciekawy tematjak to on zginął??? wie ktos moze więcej na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 no, rzeczywiscie filmik baaardzo stary :eek: ciekawi mnie czy zlicznowali tych policjantów ;] bo tak to wyglądało ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 ktoś kiedyś zapodał cały film, motocyklista niestety zmarł ok 5min po uderzeniu, a co buraka w radiowozie to gdyby nie przybyło pięciu czy sześciu kumpli-policmajstrów to jego też by nie było Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Chętnie bym obejrzał cały film...Kiedyś oglądałem już to co zapodał digidy ale nie sądziłem że gość zginął. P.S. To było w niemczech? I jeszcze to zobaczcie chociaż też stare: http://www.autokrata.pl/ogien/572/motocykle_to_tyle_frajdy/ Oni tego motycyklistę zatłuką czy biegli mu na pomoc? Edytowane 11 Listopada 2006 przez cenderr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Oni tego motycyklistę zatłuką czy biegli mu na pomoc? wydaje się, że pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Ja też bardzo chętnie obejrzałbym cały film! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Z auta nie szkoda ale motocyklisty i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Słowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 dawno już to widziałem, ale też chętnie obejżałbym cały film.myslenie policjanta - jeden w tą czy w tą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysmci Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Podaję odnośnik z pełną wersją dla zainteresowanych: Motocyklista nieźle pokiereszowany , z komentarzy wynika, że przeżył. Szkoda gościa ale równie dobrze zamiast policji mógłby wyjechać "pijak w polonezie", lepiej mieć zawsze oczy skupione na drodze a nie bujać w obłokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 dzieki wielkie za linka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi