Browarny Opublikowano 26 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2003 No własnie... motocyklista to ma być kumpel a zbyt pewnych siebie belfrów wytruliśmy w trzeciej klasie... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 26 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2003 Wszystko jedno.......ton w jakim napisany jest post Janusza to zwyczajne chamstwo. Buc z niego i tyle. Żeby nie psuc sobie nerwów mozna normalnie go bojkotować niech pisze ale odpowiedzi od nas nie przeczyta..... Zdaje sie ze ja chyba tez sie z nim scialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 26 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2003 Bo wiecie' date=' Janusz i MY (po tej stronie oceanu) mamy jakies 20 minut to torow (dwa tory w obrebie 50 km od domu) dobre motory (nie jakies tam Jawy, Junaki, Mz) i tak prawde mowiac to MY jestesmy madrzejsi niz WY. Wiec WY w przeciwienstwie do MY nie powinniscie jezdzic na motorach czy nawet o nich myslec, bo przeciez tylko MY mamy warunki i sprzet do tego, a WY mozecie nam tylko pozazdroscic. Jak nie masz toru, czy scigacza to nie mozesz jezdzic bo nigdy nie bedziesz uzywal tylko 70% swojej wiedzy bo WY nie macie torow i nie macie gdzie sie uczyc, nie tak jak MY! :twisted: Poza tym to majac dwa tory kolo domu i tak je pierdo*e i jade 100 km na trase Tail of the Dragon - Ogon Smoka. :twisted: NIE MA NIC LEPSZEGO! MY Rules!!!! Viva la MY!!![/quote'] NIe no to juz lekka przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 27 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2003 Haha Grzesiek! Nie poznaję Cię brutalu jeden! Dobrze gadasz' date=' wódki Ci nalać! Pozdrówka! HOWGH![/quote'] Chetnie sie napije w "NASZYM" gronie, to znaczy z normalnymi ludźmi :D Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Ja wam moge powiedziec jedno nieczepiajcie sie tyle Janusza on tylko mowi jak jest najrozsadniej jezdzic ale niema racji co do tej grochowki.Zamiast na niego tak naskakiwac znajdzcie sobie jakis tor i poproblemie.Ja z kumplami znalezlismy sobie tor wjazd za darmo tor jest w dobrym stanie wiec jest luz wystarczy dojechac na torze tym jest pustka wiec bez obawy mozna sobie pojezdzic :wink: i ostro poszalec ja np wchodze tak w za krety ze tre czym sie tylko da (wiem ze to grozi upadkiem ale trudno sie mowi nikomu krzywdy niezrobie najwyzej sobie wkoncu po to jest tor by sie wyszalec a w razie upadku niezrobic nikomu krzywdy ) :) a gdy tylko wyjezdzam na droge znowu zachowuje sie jak wzorowy kierowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Ja wam moge powiedziec jedno nieczepiajcie sie tyle Janusza on tylko mowi jak jest najrozsadniej jezdzic ale niema racji co do tej grochowki.Zamiast na niego tak naskakiwac znajdzcie sobie jakis tor i poproblemie.Ja z kumplami znalezlismy sobie tor wjazd za darmo tor jest w dobrym stanie wiec jest luz wystarczy dojechac na torze tym jest pustka wiec bez obawy mozna sobie pojezdzic :) i ostro poszalec ja np wchodze tak w za krety ze tre czym sie tylko da (wiem ze to grozi upadkiem ale trudno sie mowi nikomu krzywdy niezrobie najwyzej sobie wkoncu po to jest tor by sie wyszalec a w razie upadku niezrobic nikomu krzywdy ) :P a gdy tylko wyjezdzam na droge znowu zachowuje sie jak wzorowy kierowca Kolego Piotrek218, a kolega słyszał o czymś takim, jak kropki i przecinki...? Toć to nie do czytania jest :wink: Proszę!Poza tym - a gdzie sobie ten tor znaleźliście? Tak sobie być i się w Częstochowie znalazł?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 No wiec Dominik bardzo cie przepraszam ale niema tam przecinkow itd. tylko dlatego gdyż pisałem to na szybko (i nieukrywam niechce mi sie ich wstawiac). Jeszcze raz przepraszam.A tak jak chcesz wiedziec, tor ten był kiedyś używany bardzo czesto, jednak narazie tor ten jest opuszczony i mało kiedy ktoś na nim jezdzi,co sprawia że bardzo dobrze sie nadaje do jazdy nalezy sobie tylko tam dojechac jakies 15 km (od miejsca mojego zamieszkania). Mozesz zapytac sie Seby78 on ci powie wszystko bo jezdzimy tam razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 No wiec Dominik bardzo cie przepraszam ale niema tam przecinkow itd. tylko dlatego gdyż pisałem to na szybko (i nieukrywam niechce mi sie ich wstawiac). Jeszcze raz przepraszam.A tak jak chcesz wiedziec, tor ten był kiedyś używany bardzo czesto, jednak narazie tor ten jest opuszczony i mało kiedy ktoś na nim jezdzi,co sprawia że bardzo dobrze sie nadaje do jazdy nalezy sobie tylko tam dojechac jakies 15 km (od miejsca mojego zamieszkania). Mozesz zapytac sie Seby78 on ci powie wszystko bo jezdzimy tam razem. Mozesz udzielic dokladniejszych info dot. lokalizacji tego obiektu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Oczywiscie, że moge udzielic lokalizacji tego obiektu. Dokładnej lokalizacji postaram sie udzielic jak zajde to na jakiejś mapie (bedzie najłatwiej dojechać osobie z poza Czestochowy) . Postaram sie to jak najszybcjej znalesć. Aha :!: Odrazu mówie tor ten niema bardzo dugich prostych (nie ma tylko dlatego, ponieważ nie jest to najwiekszy tor , ale ma bardzo dużo zakretów, wiec trzeba miec bardzo duża wprawe do jazdy po zakretach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 qrna ale zjeby na tym SM nic tylko plakac ze smiechu hahahahahahahahaJanusz ...hahahahahahahadziekuje :wink: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 a gdy tylko wyjezdzam na droge znowu zachowuje sie jak wzorowy kierowcaHahahahahahhahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jakbyście zobaczyli tego wzorowego kierowce to... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Zwłaszcza jak siądzie z nim jego długi i chudy pasażer który ciągle woła: ciągnij, ciągnij, bierz ich, wyprzedzaj, ciągnij, dajesz, dajesz...Normalnie mówie wam - kierowca jak aniołek :twisted: Odnośnie toruTo jest tor KARTINGOWY 8O Więc wy na swoich maaszynach nie macie tam wiele do szukania. Motorowery w sam raz. Lokalizacja: Wyrazów między Blachownią a Cz-wą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Dzieki seba, że dodałeś, że to tor kartingowy bo mi to z głowy wyleciało. :wink: Chociaż jeżdza na wiekszych maszynach i jest oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Piotrek, wyglada na to ze jestes jednym z grupy normalnych forumowiczow ktorym zalezy na wymianie informacji i nauce a nie leczeniu kompleksow poprzez wypisywanie nic nie dajacych andronow. Masz calkowita racje; oczywiscie nie musisz miec pelnego toru na ktorym odbywaja sie sankcjonowane zawody. Nie tylko go-kart ale nawet zwykly duzy plac parkingowy jest doskonalym miejscem do nauki. Prawie wszystkie elementy i cwiczenia prawdziwej jazdy na motocyklu mozna z powodzeniem trenowac i doskonalic na parkingu. Zarowno ja jak i tysiace innych z powodzeniem i wielkim pozytkiem to robilo i robi. W poblizu mojego domu jest piekna gora ktora nazywa sie Cypress z mnostwem wyciagow narciarskich. Tu bedzie sie odbywac wiele konkurencji Zimowej Olimpiady 2010.Ale w lecie droga dojazdowa wijaca sie serpentyna na sam szczyt jest praktycznie pusta poniewaz do nikad wiecej nie prowadzi. Na szczycie jest ogromny parking na setki samochodow. Kazdego lata wjezdzam na ta gore przynajmniej 5/6 razy na tydzien. 25+ km pustego gladkiego asfaltu wypelnionego zakretami az do 5000 stop wysokosci prowokuje do wariackiej jazdy i gdyby nie przepasc po jednej stronie nie byloby potrzeby do odwiedzania toru. Ale za to na gorze ogromny pusty parking zapewnia pelne bezpieczenstwo. Mozna tu robic co sie chce nie ryzykujac smierci ani kalectwa. I to bylo celem mojego tematu; sprowokowac myslacych ludzi zeby nie nasladowali glupio bezmozgowych durni (my ich nazywamy squids) w ich samobojczych eskapadach na drogach publicznych i nie narazali niewinnych ludzi na niepotrzebne niebezpieczenstwo. AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Aha :!: Odrazu mówie tor ten niema bardzo dugich prostych (nie ma tylko dlatego, ponieważ nie jest to najwiekszy tor , ale ma bardzo dużo zakretów, wiec trzeba miec bardzo duża wprawe do jazdy po zakretach. To tylko jest tego toru zaleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 [Kolego Piotrek218, a kolega słyszał o czymś takim, jak kropki i przecinki...? Toć to nie do czytania jest :wink: Proszę!Poza tym - a gdzie sobie ten tor znaleźliście? Tak sobie być i się w Częstochowie znalazł?Pozdrawiam Pluj na kropki i przecinki Piotrek. Jesli tylko nie przeklinasz jak pijany woznica i piszesz cos co ma wartosc informacyjno-rozrywkowa to juz twoj post jest wiecej wart niz 3/4 innych. Oglada jezyka przyjdzie z wiekiem jak bedziesz duzo czytal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi