paluch Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Witam, ja byłem na marcelińskiej 30.05.2008 oddać po raz kolejny na nasz bank krew!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKORPIONY Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Witam SKORPIONY powoli się szykują na następne wspólne oddanie Krwii Halo ! 17 lipca mija 2 miesiące jak oddaliśmy krew , może znowu sie umówimy ?np. 19 lipiec (sobota) dzień przed meczem z Rawiczem i 6 dni przed wyjazdem do Daugavpils Zgłaszać się !! Pozdrawiam Edytowane 27 Czerwca 2008 przez SKORPIONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrowa23 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 gdzie nalezy udac sie by zostac dawca szpiku kostnego? przy oddawaniu krwi wystarcz zaznaczyc ze dla MBK chce sie oddac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bika Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Podpinam się do pytania mrowy23 odnośnie szpiku kostnego. Czy ktoś się orientuje jak to przebiega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Co do tematu zostania dawcą szpiku polecam stronkę: Jak zostać dawcą szpiku i inne ciekawostki Co do oddawania krwi to w rejestracji trzeba powiedzieć, że na konto banku krwi numer 777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esophie Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zapraszamy serdecznie wszystkich motocyklistów na piknik do Szreniawy w dniu 14 czerwca br. Oficjalna treść zaproszenia: Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Poznaniu serdecznie zaprasza na obchody Światowego Dnia Krwiodawcy w dniu 14 czerwca br., które odbędą się w Muzeum Narodowym Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego* w Szreniawie. W programie: 1400 Część oficjalna: Uroczyste powitanie przybyłych gości; Przemówienie Dyrektora RCKiK w Poznaniu Krzysztofa Olbromskiego Wręczenie dyplomów okolicznościowych 1500 Część nieoficjalna: Wspólne biesiadowanie przy ognisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witam zaplanowaliśmy kolejną akcje naszego banku na 11 lipca zapraszamy jak zwykle na ul. Marcelińska gdzie nalezy udac sie by zostac dawca szpiku kostnego? przy oddawaniu krwi wystarcz zaznaczyc ze dla MBK chce sie oddac? Jeśli chcesz zostać dawcą szpiku kostnego musisz sie zgłosić do stacji krwiodawstwa, tam pobierają próbke krwi wypełniasz papierki i wszystko. można też przy oddawaniu krwi w stacji zaznaczyć, że chcesz zostać dawcą szpiku i w trakcie oddawania pobiora próbkę, Eliza jeśli coś nie tak napisałam popraw mnie, albo dodaj bardziej szczegółowe informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esophie Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 (edytowane) Witam Pina dobrze to opisala, trzeba wypelnic kwestionariusz dawcy, przejsc badanie lekarskie i jesli nie oddajesz krwi, to pobiora tylko probke, ktora przebadamy i Twoje dane laduja w centralnym rejestrze niespokrewnionych dawcow szpiku dodam, ze skonczyly sie nam limity na badania i czekamy na nowa umowe i mam nadzieje ze pod koniec sierpnia ruszymy cala para z pobieraniem probek "na szpik" co do Waszej sobotniej akcji , Dzial Marketingu RCKiK postara sie o pilki plazowe dla dawcow pozdrawiam Eliza Edytowane 6 Lipca 2009 przez esophie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompan Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 W kwestii formalnej - wspomniana wcześniej domena bank777.pl jest aktualna, wykupiona, wygasła? Bo zajrzałem a tam jakieś linkowisko :/ jeśli temat nadal obowiązuje, to możnaby odkurzyć, przygotować i podpiąć po łatwości stronkę na jakimś Wordpressie, albo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKORPIONY Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 W piątek 25 września 2009 od godziny 7.00 Członkowie SSSŻ Skorpiony organizują zbiórkę krwi, która być może będzie potrzebna Adamowi, poszkodowanemu w piątkowym wypadku na Golęcinie. Wszystkich kibiców zapraszamy na ul. Marcelińską 44 w barwach klubowych. Po wypełnieniu standardowego kwestionariusza w rejestracji należy powiedzieć: "oddaję krew dla Adama Dyczko przebywającego w szpitalu przy ul. Szpitalnej 27/33" Zaświadczenie o oddaniu krwi prosimy dostarczyć do biura PSŻ Poznań, ul. Warmińska 1, lub oddanie komuś z Członków SSSŻ Skorpiony będącego na Marcelińskiej Panie i Panowie, pomogliśmy kiedyś Wam, pomóżcie nam !! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Niestety ze wzgledów zdrowotnych dostałam trwalą dyskwalifikacje na ...Marcelinskiej:( Krwi i szpiku oddawać nie moge ,ale DAWCĄ ORGANÓW (ewentualnie )jak najbardziej. W zwiazku z powyzszym postanowiłam inaczej wspierac MBK 11 października chcę pobiec w 10 POZNAŃSKIM MARATONIE a swój udział dedykuje bankowi 777 Juz w marcu poczyniłam pewne starania i poprosiłam organizatora o przyznanie mi tego zacnego numerka "777" :biggrin: Wymyśliłam hasło ,które będzie na mojej koszulce "DAJ SIĘ UKŁUĆ I NIE PĘKAJ" (może macie inne pomysły ? to wrzućcie je tutaj) Lemon dał kolejny pomysł "Ratowanie życia mamy we krwi" :wink: Mam nadzieję ,że "moją krwawicą" namówię co niektórych do oddawania swoich czerwonych płytek i krwinek Zaś w "nagrodę" moge trzymac za rękę na Marcelinskiej:) a tym SUPER ODWAŻYNYM lub z uszkodzonym zmysłem powonienia zaoferuję moją"maratonową koszulkę" DO POWĄCHANIA "..ALBO ZDROWIE , WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE !" ps. hm..licze na DOPALACZE z waszej strony kłęby dymu mile widziane! pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKORPIONY Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Niestety ze wzgledów zdrowotnych dostałam trwalą dyskwalifikacje na ...Marcelinskiej:( Krwi i szpiku oddawać nie moge ,ale DAWCĄ ORGANÓW (ewentualnie )jak najbardziej. .... No szkoda że nie możesz, ale liczy się też to co chcesz zrobić !! :lalag: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banitka Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 (edytowane) W SOBOTĘ - ZBIÓRKA KRWI NO iiiiiii MIKOŁAJKOWE ODWIEDZINY W DOMU DZIECKA W GÓRZE/K. JAROCINA !!! http://www.poznan.policja.gov.pl//index.ph...=1698&Itemid=75 :lalag: Edytowane 10 Grudnia 2009 przez Banitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 W SOBOTĘ - ZBIÓRKA KRWI NO iiiiiii MIKOŁAJKOWE ODWIEDZINY W DOMU DZIECKA W GÓRZE/K. JAROCINA !!! http://www.poznan.policja.gov.pl//index.ph...=1698&Itemid=75 :lalag: jest jeszcze tu http://www.epoznan.pl/index.php?section=ne...n=news&id=17066 i jutro w głosie będzie artykuł szkoda tylko ze temat rzucony tu na forum miał "małe " powodzenie ale ..... jak zwykle dajemy rade ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi