vx800 Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 http://www.mobile.de/SIDvH0dD3JU6ou2sem8qF...11111122235904& I jak? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 TRAGEDIA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Mi się podoba i te 124 km :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 3 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 ... można się pocieszać tym, że nie jest to firmowy wyrób, a przeróbka. Przerabiał prawdopodobnie niemiec .... a wiadomo, że u Niemców z finezją bywa "miętko".Mi też się jakoś nie podoba. Wolałbym Monstera S4R 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Dokładnie JacekPo to robią np S4 Rex, aby zachwycał ludzi swoją nagością. A jak jakiś Niemiec chce spartolić robotę, to pewnie ubierze Monstera w plastiki od SBK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 VX co kolejna propozycja to gorzej, az sie boje nastepnych, szkarada... ale moze teraz taka moda i wszystkie moto tak beda wygladaly? Oby nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Nie podoba mi się w Ducati rama, a tu jest całkowicie odsłoniona. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Kłaniam,Dla mnie git! O co wam chodzi koledzy :?: :?: :?: Takie nieco cyberowe jak dla mnie a ostatnio ma niezłą korbę na cybera:twisted: Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Czesc! Zeby nie te kosze na smieci miedzy blokiem silnika a przednim kolem moze by oblecial, ale tak w zaufani powiem wam zeby mi jaki wuj z Hameryki taki prezent sprawil - nie pogniewal bym sie :-)))))))))))))0. Toz to i tak Ducati-choc troszkie spier... e. Pozdrawiam.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 W każdym razie w/g obecnego kursu euro koleś chce za te gołe 999 85.000 zł. Nowe 999 w wersji podstawowej kosztuje u nas niecałe 69.000 zł. Albo więc to gołe 999 z ogłoszenia jest jakieś niecodzienne i niesamowite, albo też koleś dolicza sobie ponad 15.000 zł za: zdjęcie plastików, zamontowanie lampy i owiewki od Monstera, zamontowanie customowych lusterek i pewnie paru innych zupełnie niewidocznych na zdjęciu pierdół. Jeśli znajdzie się klient na ten motocykl to zaczynam kupować 999, rozbierać je z plastików i wciskać Niemiecom za symboliczną, 25-procentową prowizją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 4 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2003 Polak potrafi ... to jednak prawda :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2003 ciekawy 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 4 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2003 Nie jestem zwolennikiem "odkrytych: ale jest cakiem , calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptysiek Opublikowano 4 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2003 a mi sie podoba takie bum bum bum tratata :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2003 Dla mnie zbyt podobne do Duc monster. 999 jest oryginalne i ta przerobka powinna także szokować, a tu normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi