hiszpan Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 nie rabota...moto nicht gefunden...a szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_S_F Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 pewnie już sprzedana i ogłoszenie klękło ;) W takim razie ja wrzuce coś nowego.Jak wam sie podoba taka Yamaha R1 8) http://www.republika.pl/fotoradary/forum/r1baja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 Dla mnie miód malina. Nawet kolorek by pasił, chociaż wcześniej sobie mówiłem, że jak kiedyś kupię R1 albo R6 to tylko granatową. Felgi chyba też nie są fabryczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 no comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaaro Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 Piękna ta R1. Felgi w niej pochodzą właśnie z MV Agusty, a te zawiecho Upside-Down od Ohlinsa pewnie gościa majątek kosztowało. Hej Jaqdtiger, jak nas nie stać na Brutale, to zawsze można pokusić się na zbudowanie jakiejś repliki na wzór MV, ja osobiście takie praktyki akceptuję (jeśli pierwowzór jest tego wart). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 27 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2004 No ja nie mam nic przeciwko, tylko ile takie coś by kosztowało. Na bazie Ducati byłoby chyba najłatwiej :D A naprawdę piękniejszego moto niż Brutale to nie ma. Tylko czemu cholera musi być takie drogie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaaro Opublikowano 27 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2004 masz może Jaqdtiger więcej zdjęć tego cuda z pleneru (po za studio fotograficznym, bo tych mam dużo)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 Jasne...już zapodaję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 Wiem że to temat o nakedach, ale skoro mowa o firmie MV Agusta to zobacznie na tego ściga. Jak dla mnie to ideał i niech się schowają tu wszystkie Hondy Yamahy czy Kawasaki. To po prostu dzieło sztuki na dwóch kołach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 Jag przyjedz kiedyś na zlot jakis na sląsku a masz szanse senne obejżeć na własne oczy :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 Nie omieszkam bo w tym moto można się zakochać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 nowa litrowa wersja to dopiero bedzie wypas ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 Ja pizgam....cuuuudo. Pablo...i ty chcesz jakąś R1 kupować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Brutale S ... piekny...... :D mmmm R1-eczka.... bogini :D :mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi