Prog Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Masz szczęście, że to tylko tak się skończyło. Zrobili cię na szaro, ale się nie przejmuj mogło być gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 ludzie- trochę tolerancji dla młodych adeptów motocyklizmu :D W wieku 14 lat nie zna się prawa a POLICJANT robi zupełnie inne wrażenie... Przypomnijcie sobie jak to było.Faktem jest, że Policjanci popisali się swoją totalną głupotą i cwaniactwem. Gdybym był Twoim rodzicem to poszedłbym z Tobą na komisariat w celu pokazania komu trzeba jak działają jego podwładni-tak bym na pewno tego nie zostawił. Wyciągnąć kasę od 14latka :D :banghead: :banghead: :banghead:- przez takich kretynów POLICJA wyrabia sobie opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Listopada 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 "Zero tolerancji!!! Dla frajerów!!!" Powiedział sierżant Kowalski chowając 3 dychy do kieszeni :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 A mnie po raz kolejny ,przy okazji poruszania tematu policji , zastanawia czemu niektorzy pisza "Policja" , "Policjant"-przeciez to nie jest nazwa wlasna, tylko nazwa instytucji! Tak samo jak zawod policjanta.No chyba ze kolejarz tez piszecie przez "K" :biggrin: Ja rozumiem, ze darzycie tak wielkim szacumiem te sluzby-no ale bez przesady :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Yyy-to powyzej to ja pisalem, jakby co.Tylko przez przypadek konta nie zmienilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 A mnie po raz kolejny ,przy okazji poruszania tematu policji , zastanawia czemu niektorzy pisza "Policja" , "Policjant"-przeciez to nie jest nazwa wlasna, tylko nazwa instytucji! Tak samo jak zawod policjanta.No chyba ze kolejarz tez piszecie przez "K" :biggrin: Ja rozumiem, ze darzycie tak wielkim szacumiem te sluzby-no ale bez przesady :banghead: USTAWA z dnia 6 kwietnia 1990 r. o Policji. (tekst jednolity) Rozdział 1 Przepisy ogólne Art. 1. 1. Tworzy się Policję jako umundurowaną i uzbrojoną formację służącą społeczeństwu i przeznaczoną do ochrony bezpieczeństwa ludzi oraz do utrzymywania bezpieczeństwa i porządku publicznego. 1a. Nazwa "Policja" przysługuje wyłącznie formacji, o której mowa w ust. 1. Sama ustawa wyznaczyła nazwę przez duże P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 własnie :D napewno mu lepiej....... nie chodzi o "pojechanie" po koledze ... ani o to by zrobić mu lepiej (gorzej) ważna jest nauka, nastepnym razem nie da się zrobić w bambuko ... i nie tylko on ... podejrzewam że więcej "małoletnich" czyta te komentarze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 skasowali gotówką? czy dali kwitek ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Szacun mi tu dla Policji... Wzięli na świąteczną flaszkę... a mogli wziąć na trzy ... :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Następnym razem w ramach nie robienia w "bambuko" zabiorą młodzieńca do izby dziecka, motorower na parking strzeżony a rodzice za brak nadzoru-czy jakoś tak się to nazywa- dostaną karę w sądzie grodzkim. Będzie jak najbardziej uczciwie i prawomyślnie, ale czy się kalkuluje kłucić z policjantem? Fakt, wyciągnęli łapówkę - paskudnie zrobili, ale uświadamianie przez młodzieńca początkującego gliniarza kończy się zazwyczaj frustracją kocura w munbdurze i nieadekwatnymi konsekwencjami dla dzieciaka ( nie obraź się za dzieciaka). A Ty zrób wreszcie kartę motorowerową i nie będziesz miał kłopotów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 cza bylo dac na gume odjezdzajac :flesje: mnie kiedys komaRRkiem zlapali bez karty i bez oc na sprzeta :P ,spuscicli powietrze z kol i pchanko 7 km do domu :D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Mogło być gorzej (powietrze Ci mogli spuścić) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Mi sie nie podoba jak potraktowaliscie chłopaka :P , wiadomo ze jaja mozna sobie porobic :flesje: , ale mozecie przez to zraźcić młodego bajkera. Poza tym kazdy kiedys tez był taki młody i jesli ktos nie kupił sobie 1 sprzeta po 20-stce tylko zaczynał od małego szkaraba to wie o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 jesli ktos nie kupił sobie 1 sprzeta po 20-stce tylko zaczynał od małego szkaraba to wie o co mi chodzi.Generalnie masz rację, inaczej podchodzi się do policji w wieku 30 lat a inaczej 14 lat. W tej całej sprawie dla mnie najbardziej rozwalający jest tytuł tego tematu... :flesje: :P :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygizz Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Najgorsze jest to, że w naszym kraju policja zamiast zajmować sie poważnymi sprawami zajmuje się właśnie zatrzymywaniem motorowerów a co gorsza też rowerów. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi