Gość Punkbuster Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 (edytowane) wczoraj 1 listopad dzień wszystkich swiętych koło cementaży duży ruch samochodowy postawili nowe znaki wiec jade sobie koło mojego domu (koło mojego domu jest cementarz) i wjerzdzam w uliczke a tam stała policja i mnie lizakiem sciągneła 1 nie mam prawka 2 jechałem pod prąd(teraz tego znaku nie ma) razem 80 zł ale za moją upszejmosć przepraszałem itd. tylko 30 zł najbardziej sie bałem że mi zabiorą moto no ale tak sie na szczęscie nie stało :biggrin: Edytowane 2 Listopada 2006 przez Punkbuster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 to łagodnie Cię potrraktowali nawet bardzo !! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 A od kiedy to na motorower prawo jazdy jest potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 (edytowane) to łagodnie Cię potrraktowali nawet bardzo !! pozdr No, no! Ja bym go za jazde Ogarem bez prawka posadził na minimum 20 lat! Zero tolerancji dla 14-nastolatków na motorowerach :) Edytowane 2 Listopada 2006 przez karol1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Ja bym dowalil jeszcze 3 lata w przymusowej szkole. Oczywiscie ze wzgledu na ortografie :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 ...a ruch na jednokierunkowy zmienili ze wzgledu na wizyte Giertycha... :) Jesli wiek w sygnaturce jest prawdziwy to Policjanci zarobili sobie od Ciebie na cieple piwo 30 zl. Czyzbys nie wiedzial od jakiego wieku podlega sie pod postepowanie mandatowe? :) Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkorwas Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Ciekawe długo negocjowałes ?? ;p No wiesz ładnie ładnie :) CHłOPAKI NIGDY NIE JEŹDZIJCIE BEZ PRAWEK NA OGARZE !!! Grozi to karą 80 zł ( ewentualnie 30 :) ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 no widze ze panowie policjanci zrobili cie w bambuko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Czyzbys nie wiedzial od jakiego wieku podlega sie pod postepowanie mandatowe? Ja nie wiem... Myślalem że jak się jest uczestnikiem ruchu drogowego - dopuszczonym do ruchu - to się podlega... Czyli że jak ktoś jest np. niepełnoletni/poniżej 16 lat*, to jest w tym sensie bezkarny?*niepotrz. skreślić pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Ja nie wiem... Myślalem że jak się jest uczestnikiem ruchu drogowego - dopuszczonym do ruchu - to się podlega... Czyli że jak ktoś jest np. niepełnoletni/poniżej 16 lat*, to jest w tym sensie bezkarny?*niepotrz. skreślić pzdr postępowaniu mandatowemu podlega osoba która ukończyła 17 lat a kartę na motorower masz od 13 latdo tego czasu odpowiadają za ciebie rodzicemandatów nie ma takich są tylko pełne sumy 50 -100 i tak dalejnajniższy mandat jest 20 zł ale tego nikt nie stosuje kolega to chyba coś koloryzuje :buttrock: nie mówiąc o tym ,że każde wykroczenie w PRD określa taryfikator tzn. kwotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galford Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 najniższy mandat jest 20 zł ale tego nikt nie stosuje Mandat za przeskoczenie bramki metra, znajomy dostał :) 20zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 (edytowane) notoście pojechali po koledze :) Edytowane 2 Listopada 2006 przez hz10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 No a sami policjanci? Pewnie zgarnęli od dzieciaka na motorowerze 30 zeta, strasząc go nie wiadomo jakimi konsekwencjami, po czym pełni dumy z przeprowadzonej brawurowo akcji udali się do sklepu monopolowego... "- za bezpieczny łikend, Władziu!- za bezpieczny!"Wiadomo, akcja znicz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 notoście pojechali po koledze :)własnie :) napewno mu lepiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 heh akcja znicz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi