Kuniu Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Witam, na forum jestem nowy. Szukam,szukam i znaleźć nie mogę. Czy możę ktoś ma schemat budowy silnika Urala 650?? Był bym bardzo zobowiązany. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 każdy ural to 650cm3 pojemnośći począwszy na Irbicie a kończąc na m-67/36 . Więc powiedz lepiej z którego roku masz motocykl, może w dowodzie masz wpisany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniu Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Rok produkcji to 1991r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 http://www.moto.by/oppozit/meh.html Tam w zasadzie znajdziesz wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniu Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Nie znam tego języka, więc niestety nie znajdę :// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 A na rysunkach się znasz ??????? jak tak to tam właśnie znajdziesz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniu Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Nie potrafię znaleźć na tej stronie schematu. Jest tam tego dużo, a ja nie wiem który jest odpowiedni do tego modelu. Mój znajomy mnie prosił żebym mu znalazł wydrukował i wysłał pocztą. Wiem że jest to Ural 650 z roku 91. Bardzo bym prosił o odpowiedni schemat jeżeli da rade po tym określić model. Wiem!! Dodam zdjęcie, to może jakiś znawca mi pomoże:P http://img131.imageshack.us/my.php?image=o...ilnik032sm0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Kuniu, podaj maila to wysle Ci co nieco - moze sie nada :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniu Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Kuniu ta Twoja poczta ma za małą pojemnośc plik po spakowaniu waży 10.5 może masz skype to daj na priv to Ci wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 zobacz tu masz w ludzkim jezyku:-) http://www.sowiet-moto.neostrada.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniu Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 O, na tej stronce jest prawie wszystko. Gdyby ktoś mógł mi jeszcze powiedzieć co to za model tego urala jest na tym zdjęciu co dałem :icon_biggrin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Kuniu - cos tam Ci wyslalem na poczte. ural M67 Tylko te pojedyncze siedzenia... oryginalnie m67 mial chyba jednolita kanape. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Ale jak byś miał się bawić w skrzynkę to tam jest od wieprzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniu Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Wielkie dzięki ural_zgora. Mam nadzieje że na tych schematach różni się tylko ta kanapa, a silnik jest taki sam :wink:) Okaże się w praniu przy rozebranym silniku ;]] Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi