Monique76 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam!to i ja sie pochwale:) wczoraj za pierwszym podejściem zdałam w Warszawie egzamin :) Pozdrawiam całą ekipę z Pro-motora - Sławka, Adama, Piotrka, Tomka i wszystkich niewymienionych:) dzięki ogromne!! Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No to gratulacje ogromnie i teraz przyjemnego czerpania radosci z jazdy :) :D A w powitalni juz byla ? Co ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monique76 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No to gratulacje ogromnie i teraz przyjemnego czerpania radosci z jazdy ;) :) A w powitalni juz byla ? Co ? Jeszcze nie byla, ale obiecuje poprawe :) Pozdr.Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damgrath Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam, dopiero dzis dolaczylem do forum, egzamin zdalem 1 czerwca (Dzien Dziecka) w godz. 11-15 we Wrocławiu. Na 6 osob kat.A i 1 os. kat A1 wszyscy zdali. Musze sie jeszcze pochwalic ze egzaminator powiedzial, ze moje manewry na placyku byly najlepsze :biggrin: duzo obracalem glowa i przy awaryjnym hamowaniu refleks mnie nie zawiodl i zjechalem troche gumy przy predkosci ponad 50 km/h :lalag:Na miescie bez wiekszych problemow, zapominalem czasami potwierdzic ruchem glowy zrozumienie polecenia egzaminatora, 2 razy mnie upomnial :evil: kask na egzaminie byl bez szybki i byl dla mnie za luzny (rozmiar kaskow dla mnie to ''S''), dlatego ciezko mi bylo przy predkosci 40 km/h gdy egzaminator mowi: ''cisnij cisnij...to nie jest wycieczka'' kask to latal mi po calej glowie, co chwile cos wpadalo mi do oka, no masakra, mialem w pewnej chwili ochote sie zatrzymac i powiedziec tym egzaminatorom co mysle, ale ze mi za bardzo zalezalo to sie opamietalem i przymknalem doslownie na to oko :evil: Pozdrawiam i zycze rowniez zdania za 1-wszym razem /karol wrocław/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuszaj Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam wszystkich!Jak sie chwalicie, to ja tez chce :) data: 4. 06. 2007rmecz: tuszaj - WORD Poznanwynik 1:0 padalo, bylo slisko, ale dalem rade :) teraz qrde 'tylko' fundusze na bike'a potrzebne :( Pozdro dla wszystkich milosnikow 2oo,tuszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 11.06.2007 ! :icon_mrgreen: Wszystko bez zarzutów :icon_razz: egzaminowała mnie piękna kobieta jeżdząca ... na CBR f3 :) pozdrowionka dla niej jeżeli zagląda tutaj na forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Witam!to i ja sie pochwale:) wczoraj za pierwszym podejściem zdałam w Warszawie egzamin :buttrock: Pozdrawiam całą ekipę z Pro-motora - Sławka, Adama, Piotrka, Tomka i wszystkich niewymienionych:) dzięki ogromne!! Monika heheh czemu mnie to nie dziwi :icon_mrgreen: szerokości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gutierrez Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zapytam tutaj bo nie chce tworzyć nowego tematu:Zdałem 6.06, dziś mamy 15.06, zaglądam na stronę https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx, wpisuję moje dane i widzę komunikat: "Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany". Czy to normalne żeby po takim czasie jeszcze się tym nie zajęli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 gutierrez ,nie wiem jak jest w Waszym wydziale komunikacji.Ale u nas jak nie zapłacisz najpierw za prawko to nie zajmą sie Twoją sprawą.Ja po zdanym egzaminie od razu zapłaciłem za papierek i spokojnie czekałem.Kumpela ostatnio tego nie zrobiła i miała ten sam problem co ty.Dopiero miła pani w urzedzie ją poinformowała ja ta poszła z lekkim krzykiem ;) .Nawet juz nie była pewna czy aby na pewno zdała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 U mnie było tak, że po 8 dniach od zdania egzamu pojawił się komunikat, że wszczęto postępowanie a nic nie płaciłem :buttrock:A dzisiaj, po 10 dniach komunikat, że prawko do odebrania w UM :D Poszedłem, wpłaciłem 71 zł i mam :D Yeaaah :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gutierrez Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) gutierrez ,nie wiem jak jest w Waszym wydziale komunikacji.Ale u nas jak nie zapłacisz najpierw za prawko to nie zajmą sie Twoją sprawą.Ja po zdanym egzaminie od razu zapłaciłem za papierek i spokojnie czekałem.Kumpela ostatnio tego nie zrobiła i miała ten sam problem co ty.Dopiero miła pani w urzedzie ją poinformowała ja ta poszła z lekkim krzykiem :notworthy: .Nawet juz nie była pewna czy aby na pewno zdała. 2 lata temu jak odbierałem B nic wcześniej płacić nie musiałem.Wydział komunikacji Wołomin. [edit]Chociaż jeśli oni te dokumenty przesyłają pocztą (?) to przestaje mnie to dziwić, bo przesyłki z Warszawy do Warszawy potrafią iść 2 tygodnie... Edytowane 15 Czerwca 2007 przez gutierrez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Witam! 13 czerwca zdałem na prawko kat.A :crossy: Oczywiście Wielkie dzięki dla instruktora Lukimastera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 poszedł dziś wniosek z WORDu do starostwa, za pierwszym podejściem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 he he ja wczoraj odebralem prawko na kategorie A, na samochod zdalem w zimie by miec czym jezdzic:) co najlepsze babka w urzedzie nie zabrala mi starego prawka-na ktorym byla wbita sama kat.B i tym sposobem(chyba nie do konca zgodnie z prawem) mam dwa papiery....jedno oczywiscie trzymam w domu schowane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zdałem!! :cool: Teoria bezbłędnie, praktyka za pierwszym razem (dzisiaj, 12ta, lało jak z cebra). I tu chciałbym polecić szkołę PROMOTOR, podziękować Sławkowi, Pablo, Piotrkowi, Tomkowi, Adamowi, Jerry'emu, z którymi miałem styczność i byli w stanie wyszkolić laika na tyle, żeby zdał bez problemu :biggrin: Teraz nadszedł czas, aby rozwijać umiejętności :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi