Skocz do zawartości

Zdałem egzamin, mam prawo jazdy !!

Pawel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zapomniałeś jak się jeździ/sprawdza itp.?

Ja teraz jestem zmuszony czekać na egzamin praktyczny do kwietnia przez pogode :biggrin:

No na pewno troche wyszedlem z wprawy, ale przed egzaminem wykupilem 4 godziny jazd i jak sie okazalo tyle wystarczylo zeby sobie przypomniec.

Dzisiaj odebralem w koncu prawko z Urzedu Miasta. Cala procedura trwala niecale 2 tygodnie, wiec tyle co obiecywali, dziwne :buttrock:

Jednak ciekawszy jest taki oto fakt: do tej pory wymienialem juz raz prawko (B) z powodu terminu waznosci 5 lat (okulary). Wymiana ta nastapila 4 lata temu, wiec akurat termin nastepnej wymiany wypadal w przyszlym roku. Dzisiaj patrze na nowe prawko (AB) i huuuraaaaaa: bezterminowe! :bigrazz: Pani doktor cos musiala ladnego napisac, chociaz nie wiem, bo jakos nie chcialo mi sie tych papierzysk czytac :biggrin:

Edytowane przez Gusto

jestem dumny!!! mam prawko A juz 2 lata egzamin zdałem bwz wiekszych trudów oprucz tego że nieslyszalem w słuchawkach co muwi egzaminator hihi w trakcie zdawania prawka miałem już 4 motor z kolej etz251 a zdawał zemna jakis kozaczek ktury był napompowany testosteronem i miał mine cyborka przechwalał sie że zapieprza cały czas powyżej 200km\h swoją cebrą XX a prawko oblal na placu hehe

dziekuje za ten temat dziekuje...

Witam. Powstał nowy temat, bo w "szkole jazdy" jest masa takich, gdzie forumowicze się cieszą ze swoich osiągnięć, zdanych egzaminów itp.

Uwaga. Tu zaintersowana osoba pisze jak się cieszy :icon_eek: , dziękuje szkole jazdy :icon_mrgreen: lub ją gani że zdawał 23 razy :biggrin: .

Nie komentujemy - wszyscy się cieszymy razem z Wami, zróbcie to w myślach, wypijcie piwko :icon_eek: za szczęśliwców i ... na tym koniec.

Pawel

jeszcze trzeba umiec jezdzic!!

Dopisze jeszcze w ramach uzupełnienia mojego poprzedniego posta, że jestem bardzo mile zaskoczony czasem oczekiwania na wydanie prawa jazdy. Egzamin zdałem 8.11. w Poznaniu, a 17.11. jak poszedłem w Zielonej Górze do wydziału komunikacji w urzędzie miejskim już na mnie czekało!!! Być może było już wcześniej, nie wiem, (data wydania na prawku to 13.11.) ale jestem pod wielkim wrażeniem. Nie sądziłem, że to zajmie tylko 9 dni. Tak więc dziękuję hm... wszystkim, którzy się przyłożyli do tego, że tak szybko dostałem prawko :icon_mrgreen:

Ja mam piękną niespodziankę z pogodą, plan był prosty w październiku egzamin potem kompletuje ubiór do wiosny, na wiosnę moto i jazda, egzam zdałem za pierwszym razem prawko dostałem za 2 tygodnie i jak by tego było mało kolega przysłał z Anglii sprzęt do zarejestrowania, a że pogoda piękna całkowicie niespodziewanie machnołem już 1,5 tys. kilometrów :icon_biggrin:

ja dzisiaj w koncu jestem street legal maderfaker:) dzieki dla Tomka Kulika i pozdro600bejbe

Dziękuję. Zapraszam do ekipy na wyjazd na Ukrainę, przydasz się :P

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus