p_rah Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 no ja mam termin 29 listopada. poczekamy, zobaczymy... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokowaty Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Nie zapomniałeś jak się jeździ/sprawdza itp.? Ja teraz jestem zmuszony czekać na egzamin praktyczny do kwietnia przez pogode :biggrin: No na pewno troche wyszedlem z wprawy, ale przed egzaminem wykupilem 4 godziny jazd i jak sie okazalo tyle wystarczylo zeby sobie przypomniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 aha dzięki za informacje :)Ja na wszelki wypadek wcześniej już przerwałem jazdy bo wiedziałem, że pogoda może nie wypalić i zostały mi 4 godziny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) Dzisiaj odebralem w koncu prawko z Urzedu Miasta. Cala procedura trwala niecale 2 tygodnie, wiec tyle co obiecywali, dziwne :buttrock:Jednak ciekawszy jest taki oto fakt: do tej pory wymienialem juz raz prawko (B) z powodu terminu waznosci 5 lat (okulary). Wymiana ta nastapila 4 lata temu, wiec akurat termin nastepnej wymiany wypadal w przyszlym roku. Dzisiaj patrze na nowe prawko (AB) i huuuraaaaaa: bezterminowe! :bigrazz: Pani doktor cos musiala ladnego napisac, chociaz nie wiem, bo jakos nie chcialo mi sie tych papierzysk czytac :biggrin: Edytowane 15 Listopada 2006 przez Gusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 jestem dumny!!! mam prawko A juz 2 lata egzamin zdałem bwz wiekszych trudów oprucz tego że nieslyszalem w słuchawkach co muwi egzaminator hihi w trakcie zdawania prawka miałem już 4 motor z kolej etz251 a zdawał zemna jakis kozaczek ktury był napompowany testosteronem i miał mine cyborka przechwalał sie że zapieprza cały czas powyżej 200km\h swoją cebrą XX a prawko oblal na placu hehe dziekuje za ten temat dziekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Gusto ,ale mam nadzieję ,że coś widzisz jak jedziesz ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Nic a nic! Jestem slepy jak kapelusznik! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marny xt Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Witam. Powstał nowy temat, bo w "szkole jazdy" jest masa takich, gdzie forumowicze się cieszą ze swoich osiągnięć, zdanych egzaminów itp. Uwaga. Tu zaintersowana osoba pisze jak się cieszy :icon_eek: , dziękuje szkole jazdy :icon_mrgreen: lub ją gani że zdawał 23 razy :biggrin: . Nie komentujemy - wszyscy się cieszymy razem z Wami, zróbcie to w myślach, wypijcie piwko :icon_eek: za szczęśliwców i ... na tym koniec. Paweljeszcze trzeba umiec jezdzic!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokowaty Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Dopisze jeszcze w ramach uzupełnienia mojego poprzedniego posta, że jestem bardzo mile zaskoczony czasem oczekiwania na wydanie prawa jazdy. Egzamin zdałem 8.11. w Poznaniu, a 17.11. jak poszedłem w Zielonej Górze do wydziału komunikacji w urzędzie miejskim już na mnie czekało!!! Być może było już wcześniej, nie wiem, (data wydania na prawku to 13.11.) ale jestem pod wielkim wrażeniem. Nie sądziłem, że to zajmie tylko 9 dni. Tak więc dziękuję hm... wszystkim, którzy się przyłożyli do tego, że tak szybko dostałem prawko :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 A ja sie dzis zapsialem na prawo jazdy :// 20 listopada a ja sie na prawko zapsialem :/ tyl e tylko ze moge miec juz jazdy ...i mam w piatek <lol> egzamin w sniegu ??? Tiaaa bedzie co wspominac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Jak będzie śnieg to wiosna tylko zostaje, ja tak mam ;/ tyle, że śniegu nie ma jeszcze. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tifosi Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Ja mam piękną niespodziankę z pogodą, plan był prosty w październiku egzamin potem kompletuje ubiór do wiosny, na wiosnę moto i jazda, egzam zdałem za pierwszym razem prawko dostałem za 2 tygodnie i jak by tego było mało kolega przysłał z Anglii sprzęt do zarejestrowania, a że pogoda piękna całkowicie niespodziewanie machnołem już 1,5 tys. kilometrów :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 ja dzisiaj w koncu jestem street legal maderfaker:) dzieki dla Tomka Kulika i pozdro600bejbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Jade na egzamin, trzymajcie kciuki... PozdroPrzemek edit: juz po sprawie, zdane :banghead: Edytowane 29 Listopada 2006 przez poonani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 ja dzisiaj w koncu jestem street legal maderfaker:) dzieki dla Tomka Kulika i pozdro600bejbeDziękuję. Zapraszam do ekipy na wyjazd na Ukrainę, przydasz się :P Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi