NaczelnyFilozof Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Relacja wersja beta.Z lipcowego wypadu Cezetą '83. Ukraina. Karpaty. Krym. Rosja. Kawałek ślicznej Polski.No i nawet kilka fotek. Klik tu strona www.... ---> klik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Tylko pogratulować koledze fantazji i odwagi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Filozof najwiekszy szacunek dla Ciebie, naprawde kłaniam się do samej ziemi> Bardzo ładne wspomnienia i piękna wyprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Przeczytałem jednym tchem :) Długo planowałeś tą wyprawe? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narek23 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Wlasnie skonczylem czytac twoja wyprawe.Musze przyznac pomysl ciekawy.Pomimo tylu awarji nie zawrociles a odwazyles sie jechac dalej. Szacuneczek i powodzenia w nastepnych podbojach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Przeczytałem jednym tchem.. Po kryjomu.. W pracy.. żeby szef nie pogonił... Rewelacja !!!!! Wielki S Z A C U N E K dla Ciebie :( :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viragi Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Cześć ! Jesteś Wielki !!!. Podziwiam i gratuluję. Od dawna marzę o wyjeżdzie na wschód i to w taki sposób jak TY czyli w nieznane i bez szczegółowych planów i tras. poprostu przed siebie.Nadmienie Ci tylko że mieszkam w tym Parczewie przez który przejezdzałeś. Jak bedziesz kiedyś w tych stronach masz darmową gościnę i co tylko zechcesz. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie . Viragi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Długo planowałeś tą wyprawe? :notworthy: Chciałem w wakacje gdzieś pojechać na motocyklu. Ale nie wiedziałem cały czas ile będę mieć urlopu w robocie... Jak już się dowiedziałem że będzie urlop, to wtedy, planowanie ograniczyło się do zdobycia wizy do Rosji i map. Czyli jakieś dwa tygodnie przed wyjazdem... Acha. Wszytskim Wam dziekuje za miłe słowa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 szczerze jestes pozytywnie poje*&^y :( :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 szacunek i :( dla Ciebie!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Mam nadzieje, że takie osiągnięcia jeszcze przede mną! Również jestem entuzjasta wypraw na leciwych sprzętach, ale na razie przebijasz mnie na tym froncie (ja niespełna 1kkm, na Ukrainę) :biggrin:.Pozytywnie :D Założymy kiedyś Pozytywnie Leciwą Grupę Turystyczną :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) jestem pełen podziwu i uznania :D wielki szacunek :biggrin: pzdr Edytowane 26 Października 2006 przez WilQ_21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Pozytywnie :biggrin: Założymy kiedyś Pozytywnie Leciwą Grupę Turystyczną :biggrin: Taaa :flesje: Może jeszcze załatwimy jakieś dofinansowanie ze strukturalnych funduszy Unii Europejskiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Extra, super relacja :biggrin:Gratulacje :D Hehe, ja od paru miechow podczas wizyt na wsi składam do kupy CZ 350, ktora tacie kiedy ukradli - teraz sie odnalazła, zrobilismy kapitalke i ja składam :biggrin: Tez sobie skocze do Rosji :flesje: Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi