TUREK Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=-40...1&q=tankslapper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Hayabusa i nie miał amora skrętu? :bigrazz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 No nieźle ujęte. Chyba nikt nie wie gdzie co kogo dopadnie. Szkoda że amory są w kosmicznych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Mi sie wydaje ze poprostu mial troche skrecone kolo przy lądownaiu przedniego koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Dobra muza w radiu :) :) :P Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 umc :) moze ktoś napisze co robić i jak się ratować z takiego karpia ??? wielce rad byłbym... Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) moze ktoś napisze co robić i jak się ratować z takiego karpia ???a ile masz w bicepsie? :) Edytowane 24 Października 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 :) ehmm... tego. szczupły jestem [wredni mówią nawet że chudy] ...to o czym mówilismy? :) Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 umc :) moze ktoś napisze co robić i jak się ratować z takiego karpia ??? wielce rad byłbym... Z takiego karpia (cokolwiek to znaczy) to już IMO się nie wyratujesz, a przynajmniej szanse na to są mizerne. Tutaj może pomóc jedynie profilaktyka w postaci amorka skrętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 znaczy się zostaje zdrowaśka [werska skrócona] dobre i to :) Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Shimma to jest nagła utrata przyczepności i nagłe łapanie przyczepności przez przednie koło, zgadza się? To ja nie rozumiem dlaczego tak na tym filmiku się stało? Koleś jedzie na gumie a potem kończy i przy opadaniu przedniego koła takie coś? Dlaczego? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Shimma to jest nagła utrata przyczepności i nagłe łapanie przyczepności przez przednie koło, zgadza się? To ja nie rozumiem dlaczego tak na tym filmiku się stało? Koleś jedzie na gumie a potem kończy i przy opadaniu przedniego koła takie coś? Dlaczego? Pzdr ech młodzieży najpierw jeden nie wie co to przeciwskręt a teraz następny co to szima... no więc Shimmy to drgania kierownicy o rosnacej amplitudzie. Najpierw kierownica lekko dygocze (a przednie kolo lekko wezykuje raz w prawo, raz w lewo) a z czasem zaczyna bardzo szybko skrecac raz w prawo raz w lewo, az od jednego ogranicznika do drugiego i zazwyczaj gleba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 ech młodzieży najpierw jeden nie wie co to przeciwskręt a teraz następny co to szima... no więc Shimmy to drgania kierownicy o rosnacej amplitudzie. Najpierw kierownica lekko dygocze (a przednie kolo lekko wezykuje raz w prawo, raz w lewo) a z czasem zaczyna bardzo szybko skrecac raz w prawo raz w lewo, az od jednego ogranicznika do drugiego i zazwyczaj gleba.cos takiego jak tu http://patrz.pl/?89867 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Spotkałem sie z opowieścią, że jak idzie szimma to trzeba złapać motor mocno za bak puscić kierownice a on sam się uspokoi co to za brednie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Przepraszam, za mój błąd! "Siedzę" w off-roadzie więc o jeździe na asfalcie mam bardzo małe pojęcie. To wytłumaczcie mi dlaczego na tym filmiku wystąpiło to zjawisko? Pzdr, MaciekP.S.Wiem co to jest przecwiskręt :) w offroadzie często się tego używa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi