Tomek Kulik Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Mam pomysł żeby wiosną wygospodarować tydzień z łykendami przyległymi, co daje 9 dni, i zaliczyć Kresy południowe.Jadąc śladami Trylogii zaliczyć takie zamki i miasta jak:Dubno,Krzemieniec,Podchorce,Grodek,Zbaraż,Buczacz,Kamieniec,Okopy Świętej Trójcy,Lwów,oraz pomniejsze miejscowości związane z historią Pierwszej RP, o których pisał Sienkiewicz.Wyjazd musi być w inny łykend niż majowy, bo na majówkę jadę do Grodna na mieżdnarodnyje adkrycie motosiezona. Trasa obejmuje wjazd na teren przedwojennej Rumunii, czyli wyjeżdżamy z terenów II RP. Tam jest dopiero inny matrix :icon_mrgreen: Ci którzy byli ze mną za wschodnią granicą, znają realia. Nie zawsze jest ciepła woda, drogi są różne - od idealnie równych i szerokich, do dziurawych jak Aleja Krakowska przed remontem. Kamandir jest kłótliwy, wymaga przelotowej 140 km/h od Urala, nie pozwala pić wódki bo to niezdrowe, a pobudki robi wiaderkiem zimnej wody.Kto wchodzi w ten temat?Kamandir Kulik. kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 witam witam, jeszcze wczesnie do wiosny, ale te okolice zawsze chcialem zobaczyc, wiec bede sledzil temat ! a na wiosne sie okaze !pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Wieczny, sztuk raz, uwentualnie z plecaczkiem :icon_mrgreen: Edytowane 22 Października 2006 przez wieczny student Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Jak do tego czasu moje wiezadla sie pozrastaja i wszystko bedzie ok, to jade! :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Nie zawsze jest ciepła woda, drogi są różne - od idealnie równych i szerokich, do dziurawych jak Aleja Krakowska przed remontem. Kamandir jest kłótliwy, wymaga przelotowej 140 km/h od Urala, nie pozwala pić wódki bo to niezdrowe, a pobudki robi wiaderkiem zimnej wody.Kto wchodzi w ten temat?Kamandir Kulik. No tak z tą ciepłą wodą i drogami to prawda :crossy: Ponieważ uwielbiam się kłucić :) jestem znanym abstynentem :P i wcale bym nie zabił za pobudkę kubłem wody :icon_mrgreen: deklaruje wstępnie swój udział w zależności oczywiście od wiatrów które będą wiały na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Witam! Tego roku zrobiłem samotną trasę przez zamki słowacji do największego: Spiskie Podhradie. Niestety nie udało mi sie zrealizować dojechania do Kamieńca Podolskiego. Trasa wymieniona na początku a la ,,Ogniem i mieczem" to dobry pomysł, jest co zwiedzać itp. Niestety przelotowa 140, to chyba raczej nie predkość do podziwiania widoków? Pozdrawiam Hil Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Witam! Tego roku zrobiłem samotną trasę przez zamki słowacji do największego: Spiskie Podhradie. Niestety nie udało mi sie zrealizować dojechania do Kamieńca Podolskiego. Trasa wymieniona na początku a la ,,Ogniem i mieczem" to dobry pomysł, jest co zwiedzać itp. Niestety przelotowa 140, to chyba raczej nie predkość do podziwiania widoków? PozdrawiamHil Spoko Jak pojadę z Miskiem I Beatą Dniepremto przelotowa będzie wiele niższa i znajdze się czasna podziwianie krajobrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Kto wchodzi w ten temat?...ja wchodze... :P ...no ale tak jak Baryla pisze... zobaczymy jak na wiosne bedzie wialo......jednakze w Twoim poscie zobaczylem... pewna niescislosc... :icon_mrgreen: ...w sensie byc na wschodzie... i nie pic wodki... :) hmmm ...dziwne :crossy: pozdr, w Edytowane 23 Października 2006 przez wojtasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kameleon Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Jeśli wszystko dobrze się ułoży, to do Was dołączę :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Wchodze w to w ciemno :icon_razz: Nie wiem czy sam czy z małżowiną ale zawsze chciałem zwiedzić te miejsca :icon_razz: Nie ma bata, musze jechać :buttrock: Jak do tego czasu moje wiezadla sie pozrastaja i wszystko bedzie ok, to jade! :) A co ty mała znów wykombinowałaś? :bigrazz: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 A co ty mała znów wykombinowałaś? :bigrazz: Lubie sie slizgac w koleinach :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Świetny pomysł, Kamandirze!Ja chętnie dołączę do najwytrwalszej ekipy uderzeniowej i poznam wschodnich sąsiadów. Jeżeli jednak wiosenne, a może nawet zimowe, wiatry wywieją mnie gdzieś w drugą stronę, to na pewno będę z Wami duchowo... Na razie jednak proszę o umieszczenie mnie na liście zainteresowanych.Pozdrawiam Maryś (specjalność: kierowca białoruski) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Sorry za :buttrock: :bigrazz: Lubie sie slizgac w koleinach :) Ło matko :icon_razz: A moto jak? p.s. Miałem coś podobnego, do wiosny sie zagoi, oj adu, adu, adu .................................... :) uważaj na siebie bardziej :icon_razz: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 A moto jak? Calusienkie uważaj na siebie bardziej :bigrazz: Juz bardziej nie moge :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Jak pojadę z Miskiem I Beatą Dniepremto przelotowa będzie wiele niższa i znajdze się czasna podziwianie krajobrazu. Jakiej wielkości by ta przelotowa była? :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi