zysio Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) siema i znowu zawitalem w dziale motorowery własnie dokonalem zakupu suzuki rg gamma 125/50 do zalozenia cala instalacja elektryczna ale za to mam caly silnik po remoncie tlok cylinder pierscienie wszystkie lozyska itd foty dam kiedy indziej narazie nie mam aparatu rg jest nawet zadbana ! Dodam ze to jest rg z 91 r . :icon_mrgreen: zobacze jak bedzie sie spisywac narazie czeka mnie dluga zima w garazu a własnie posiada moze ktos schemat instalacji elektrycznej ? :) DLA ZAINTERESOWANYCH MOGE SPRZEDAC RG W TAKIM STANIE LUB ZAMIENIC SIE NA ENDURAKA Edytowane 22 Października 2006 przez zysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) kupiles i juz sie chcesz pozbyc? Edytowane 22 Października 2006 przez niagara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 kupiles i juz sie chcesz pozbyc?pewnie kupił okazyjnie a tak z ciekawości ile za niego chcesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 W nastepnym sezonie juz chyba wszsycy ze squadu beda jezdzili 125 na 50 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 No jak się upora z tą instalacją :icon_mrgreen:. Trochę zabawy będziesz miał, a o schemat tak łatwo nie będzie. Ja bym szukał na ebayu oryginalnej instrukcji, bo tam powinien być. Chce sprzedać, bo okazyjnie był do kupienia ten moto :). Ktoś pewnie też nie miał pomysłu jak to wszystko podłączyć. No, ale gratuluję - fajna maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Widzę, że na zimę dużo osób poluje na okazje.Co do schematu to poszukaj może w dziale z serwisówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Wiec powiem tak chce sprzedac za 2500 :icon_razz: pozdro :bigrazz: mozliwosc kupienia gotowej elektryki z modolami zaplonem za 400 zl pozdro Edytowane 23 Października 2006 przez zysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Heh, Ćpun to jakis nick czy autentyczne zdarzenie ? pozdr. ps. Gratki. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 daj zdjecia i instalacja jest jakos chociaz na krotko podlaczona zeby odpalic i sie przejechac?no wlasnie i z jakich stron do tego czesci mozna brac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Własnie jakie macie pomysly moze ktos by mi to narysowal jak to na krotko zapalic bo ja nie mam pojecia :icon_razz: :bigrazz: Własnie jakie macie pomysly moze ktos by mi to narysowal jak to na krotko zapalic bo ja nie mam pojecia :buttrock: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 mi tato podlaczal pod aku i przerywacz ale jak to dokladnie wygladalo to niewiem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Zysio kupiłeś okazyjnie sprzęta za małąkasę(pewnie ??) a tak drogo sprzedajesz jeśli to jest to samo RG co ja widziałem to gościu chciał za to 1500zł było to rg 125/50 z elektryką do zrobieniaWidziałem to ogłoszenia na otomoto Edytowane 23 Października 2006 przez zaxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 O to fotki szkoda ze bez owiewek !! http://img170.imageshack.us/img170/2279/pict0003ft7.jpghttp://img230.imageshack.us/img230/631/pict0002vt8.jpg Prosze o komentarze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 tak naprawde to sama rama z silnikiem, heh najwazniejsze sa plastiki bo tak to co mozna powiedziec tak naprawde to sama rama z silnikiem, heh najwazniejsze sa plastiki bo tak to co mozna powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubryn Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 O to fotki szkoda ze bez owiewek !! http://img170.imageshack.us/img170/2279/pict0003ft7.jpghttp://img230.imageshack.us/img230/631/pict0002vt8.jpg Prosze o komentarze !! dobra na streeta :( O to fotki szkoda ze bez owiewek !! http://img170.imageshack.us/img170/2279/pict0003ft7.jpghttp://img230.imageshack.us/img230/631/pict0002vt8.jpg Prosze o komentarze !! dobry na streeta :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi