yani22 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 w sobote byla taka piekna pogoda ze zrobilem 40 km i spotkalem po drodze choperka :wink: wiosna juz blisko :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) A ja dzisiaj widzialem dwóch śmialków, jeden na Bandycie N (chyba) a drugi na jakimś Enduro wypasionym BMW (chyba) :notworthy: A tak to wiosna idzie Panowie i Panie :banghead: p.s. A gdzie sie podzial zalożyciel Tematu? Zasypalo go gdzieś? ;) Edytowane 15 Lutego 2007 przez klaudiusz MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 A ja chciałem dzisiaj pojeździć a tu patrzę -9' Fuck!!! Może słonko trochę podgrzeje...? pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 U mnie w okolicach Bydgoszczy jest teraz -3, ale slonce wychodzi, zero chmur wiec moto bedzie smigac :bigrazz: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja już po jeżdzie.Jest pogoda nawet ładna,ale zimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 a ja się wybieram dziś na moto... dostałem wczoraj rękawice Scotta i trzeba przetestować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 kur** dzisija rano otwieram gały patrze a tu słońce, bezchmurne niebo to odrazu pomyslalem ale dzisiaj posmigam ale po chiwi rozkoszy uświadomilem sobie ze moto jest w lakierce! :P no i tyle sie nasmigalem dzisiaj co pociagiem do szkoly na poprawe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 To słońce na mnie tak podziałało, że kumpla długo nie musiałem namawiać :bigrazz: ...kilkanaście kilometrów dzisiaj, po dłuższej przerwie ;) przewietrzyć sprzęty trza było :crossy: tego nam brakowało :buttrock: Normalnie się już wiosny nie mogę doczekać :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja dzisiaj widziałem 2 motocykle w Dobrodzieniu. Akurat wsiadałem do puszki i nawet jednemu machnąłęm, trochę się na mnie popatrzył a pozniej postawił moto na koło :-) PODZIWIAM WAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja też pomykałem,a dlaczego nie.Jutro też w trase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja obudziłem GSX-Ra z snu zimowego i strzeliłem małą rundke :) W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Bol Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 A ja jak zwykle: Koszalin -> Gdynia :)Pozdro dla gościa na Fazerce FZ6 którego zatrzymały Smerfy w Gdynii :bigrazz: Czasem dobrze mieć słabszego sprzynta i jechać z tyłu :icon_mrgreen: Pozdrawiam.>>Ja Bol<<P.S. To jeszcze końcówka sezonu 2006 czy początek 2007? Suza GSX 600 F (jajko) -> Yamaha FZS 1000 Fazer -> Triumph Sprint ST 1050 -> ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_Czeladź Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 no i ja dziś rozpocząłem sezon 2007 :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Christo Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 ja wczoraj zrobiłem 50 km. Ale pod koniec to już lekko marzłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Dziś z racji ładnej pogody wyciągnałem sprzeta, wziąłem kobietę i jakoś stuknęło 185km :buttrock: Niestety wracalismy już po zachodzie słońca, więc ciut nas wyziębilo, ale ogólne na twarzach banany :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi