data7 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 :cool: ...no właśnie zaskoczyła... tym że nie nadeszła :banghead: :banghead: pozdr, w Biedne chlopaki, co by sie w pogodzie nie dzialo, to oni zawsze w ciezkim szoku :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Biedne chlopaki, co by sie w pogodzie nie dzialo, to oni zawsze w ciezkim szoku :cool: No ja tez jestem, właśnie otworzyłem okno bo jakoś tak ciepło w biurze, siedze w krótkim rękawku i jest bardzo przyjemnie :banghead: Na dworze cieplutko, byłem w Sklepie w samej bluzie. Chyba z +12 stopni a mamy 10 Stycznia :banghead: nie ma zimnego wiatru no poprostu bosko :biggrin: Tylko Moto sprzedane i nie ma na czym śmigać :( ....................... narazie :banghead: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 ... umnie prawie 15 st ... słonko świeciło ... strrrach nie pojeździć ... wykorzystałem kilka bardzo ważnych powodów (wyjazd do banku, potem na pocztę, potem tak dla odstresowania) ... żeby polatac troszkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Polatałem dziś. 13 st. w 100licy, tankowanie, lans po osiedlu i do garażu. Jakieś 15 km. Fajnie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Czolem! No, sezon otwarty :icon_evil:.60km nakulane :lalag:.170km/h bylo :)Ucieczka na pobocze przed wyprzedzajacymi sie z przeciwka dwiema ciezarowkami tez ;].Wiecej, wiecej!! :) Pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtara18 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ja dzisiaj z kumplami polatalem w sumie bylismy na 4 moto no i bylismy w grodku nad dunajcem i tyle w sumie jakies 50-60km zrobilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1973 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 piekna pogoda az grzech nie pojezdzic 50km az zal wstawiac do garazu.pozdrawiam :crossy: :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurniety krolik Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Tak sezon 2007 uważam za rozpoczęty :crossy: Przeturlałem się dzisiaj z garażu do punktu wymiany opon. Zdjąć prawie nowe opony i wymienić je na nieco mniej nowe - do sprzedaży Thunder idzie :bigrazz: Raptem aż ;) 2 km :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Polatałem dziś. 13 st. w 100licy, tankowanie, lans po osiedlu i do garażu. Jakieś 15 km. Fajnie było... Tak sezon 2007 uważam za rozpoczęty :biggrin: Przeturlałem się dzisiaj z garażu do punktu wymiany opon. Zdjąć prawie nowe opony i wymienić je na nieco mniej nowe - do sprzedaży Thunder idzie :crossy: Raptem aż ;) 2 km ;) Gratuluje Chłopaki, jestem z was dumny :clap: :bigrazz: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefron Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ja też dzisiaj pokulałem troche (do pracy i z pracy :D ). W niedziele 300km walnąłem - nie wiedziałem, że aż tak tego potrzebowałem :flesje: Już prawie 400 km w tym sezonie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Przerwa zimowa zakonczona :) . Suzi odpakowana, zapalila nawet bez zajęknięcia i jedynie miała chwilowy problem z ustabilizowaniem się na obrotach. Kurcze jak po krótkiej przerwie w motocyklu przybywa koni mechanicznych :smile: . Po przesiadce z samochodu miałem wrażenie, że Suzi rwie do przodu jak szalona! Wykorzystując tak "srogą" zimę oddałem od razu dziś moto na "wiosenny" przegląd. Mechanik tez chyba wyczuł wiosne, bo był w stanie mocnego przepicia - znajomość z szefem jednak spowodowała, że dostał zakaz zbliżania się dzisiaj do mojej maszyny :smile:. PS> i tak coś czuje, że serwis mnie naciągnął - chciałem m.in synchro gazników, a mechanik stwierdzil, że u niego synchro = kompleksowe czyszczenie i ustawianie gazników. I dodatkowe 200 zł w plecy... :) Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefron Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) Hehhehehe ja jeszcze nie synchronizowalem. Zalałem wahy i jazda. Szkoda czasu marnować bo zaraz zrobi się zimno i po japkach. Oddam do serwisu jak spadnie pierwszy śnieg :) Edytowane 10 Stycznia 2007 przez hefron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Sezon rozpoczęty :D W stolicy Polskiej Piosenki nawinąłem na koła ok 50-60km :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Przerwa zimowa zakonczona :biggrin: . Suzi odpakowana, zapalila nawet bez zajęknięcia i jedynie miała chwilowy problem z ustabilizowaniem się na obrotach. Kurcze jak po krótkiej przerwie w motocyklu przybywa koni mechanicznych :eek: . Po przesiadce z samochodu miałem wrażenie, że Suzi rwie do przodu jak szalona! Wykorzystując tak "srogą" zimę oddałem od razu dziś moto na "wiosenny" przegląd. Mechanik tez chyba wyczuł wiosne, bo był w stanie mocnego przepicia - znajomość z szefem jednak spowodowała, że dostał zakaz zbliżania się dzisiaj do mojej maszyny :clap:. PS> i tak coś czuje, że serwis mnie naciągnął - chciałem m.in synchro gazników, a mechanik stwierdzil, że u niego synchro = kompleksowe czyszczenie i ustawianie gazników. I dodatkowe 200 zł w plecy... :banghead: ...że piwo w Mrągowie może być latem drogie ... ok ... ale za czyszczenie i regulację gaźników 200 ?? to granda ... ja dziś odebrałem po regulacjach ... i drobnej naprawie elektryki ... sprawdzając moto zrobiłem przeszło 100 km ... zrobione dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Jakieś 70 km w 2007 r. zaliczone :banghead: Borowiki w pracy zgodnie stwierdzili, że jestem walnięty, ale co tam :biggrin: I tylko jedno mnie dziwiło - pół motocykla po drodze nie spotkałem... I zupełnie nie rozumiem dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi