Gość pawelmoto2 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Ja dzisiaj mijałem 2 motocyklistów :) Jednego na jakimś plastiku, ale się nie przypatrzyłem dokładnie, a drugi na VN800 co najlepsze to bez tablicy rejestracyjnej :P Śmiga już tak po mieście od ponad tygodnia :icon_mrgreen: a co najlepsze, ze bez tablicy??? pewnie ma swoje powody hehe, ja caly sezon latalem bez tablicy ale moto zarejestrowane i ubezpieczone rzecz jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 pada i pada ... i jak ide do pracy to ciemno i jak wychodze to też ciemno .. czas kupić filtry , świece i olej i zazimować sprzęta ;) ;) :wink: :flesje: PS. Byle do Wiosny !! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Ja już odpuściłem, finalizuje sprzedaż sprzęta i trzeba załatwiać nowego, bo sezon sie zbliża ;) Maruha, latasz jeszcze? ;) MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 To post dla tych co jeżdżą - wydaje wam sie że jeżdzicie. Co to za przyjemność? Pokulać się? Nowy lans? Ani nie odkręcisz no chyba że jeżdzisz bocianem a nie motocyklem, ani sie nie poskładasz w zakrętach, pi*dzi jak h-u-j, o co chodzi z tym jeżdżeniem zimą, wytłumaczcie mi to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&REW Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 To post dla tych co jeżdżą - wydaje wam sie że jeżdzicie. Co to za przyjemność? Pokulać się? Nowy lans? Ani nie odkręcisz no chyba że jeżdzisz bocianem a nie motocyklem, ani sie nie poskładasz w zakrętach, pi*dzi jak h-u-j, o co chodzi z tym jeżdżeniem zimą, wytłumaczcie mi to? Chyba Ci się pomyliło coś :). My jeździmy. A jak ktoś chce latać, to polecam tanie linie lotnicze :biggrin: Greetz, &REW. :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Ja wczoraj wrociłem z trasy ale smochodem i odziwo spotkałem K5 i ZX9R i to chłopaki pomyklai kolo 17 wieczorkiem i było zimniutko i deszczowo. brrrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Piątek sucho nie pada 10 stopni. Około 12 wypad na 2oo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 To post dla tych co jeżdżą - wydaje wam sie że jeżdzicie. Co to za przyjemność? Pokulać się? Nowy lans? Ani nie odkręcisz no chyba że jeżdzisz bocianem a nie motocyklem, ani sie nie poskładasz w zakrętach, pi*dzi jak h-u-j, o co chodzi z tym jeżdżeniem zimą, wytłumaczcie mi to?To proste. Każdy używa motocykla tak, jak lubi. Ja np jadę, żeby jechać i dokądś dojechać. Ty jeździsz aby się poskładać w zakrętach. Ja się ubieram ciepło i nie marznę. Ty nie, i marzniesz.Co to za przyjemność? Ano każdy odczuwa przyjemność w inny sposób. Ja lubie pierdzenie singla i drogę samą w sobie, nie muszę jeździć "sportowo" aby jazda sprawiała mi przyjemność.Z lansem nie ma to nic wspólnego, bo niby jak się tu lansować - dookoła las, pusto zimno, wszyscy w domach...? :buttrock: pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 To post dla tych co jeżdżą - wydaje wam sie że jeżdzicie. Co to za przyjemność? Pokulać się? Nowy lans? Ani nie odkręcisz no chyba że jeżdzisz bocianem a nie motocyklem, ani sie nie poskładasz w zakrętach, pi*dzi jak h-u-j, o co chodzi z tym jeżdżeniem zimą, wytłumaczcie mi to? hmmm.......................jak by ci to powiedzieć.....................hmmm........................kup może porządne ciuchy to wtedy ci nie będzie "piździło", na bocianie jeszcze nie śmigałem, jak jest? :bigrazz: A z odkręcaniem przy takiej pogodzie raczej nie ma problemów......................ale trzeba umieć :P :) MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 To post dla tych co jeżdżą - wydaje wam sie że jeżdzicie. Co to za przyjemność? Pokulać się? Nowy lans? Ani nie odkręcisz no chyba że jeżdzisz bocianem a nie motocyklem, ani sie nie poskładasz w zakrętach, pi*dzi jak h-u-j, o co chodzi z tym jeżdżeniem zimą, wytłumaczcie mi to?Widzisz, niektórzy traktują jednoślad także jako pojazd użytkowy, a nie tylko zabawkę służącą do lansu i szaleństw w słoneczne, weekendowe popołudnia. Zresztą także w przypadku samochodu inaczej chyba jeździ się latem na autostradzie, a inaczej zimą po ośnieżonych drogach osiedlowych czy w centrum miasta. A może wyciąganie katamarana o tej porze roku nie ma sensu, bo nie da się porządnie depnąć? :bigrazz: Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 To post dla tych co jeżdżą - wydaje wam sie że jeżdzicie. Mi z pewnością się nie wydaje,jak wiem że jeżdże i jeżdże tak samo jak w pozostałych miesiącach,rożnica ta że troszke zimniej. nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 To post dla tych co jeżdżą - ....... to wygląda tak jak podejście puszkarzy (żon, rodziców, babć, i innych nie zmotocyklizowanych) ... po co jeździć na motorze ... na zasadzie "ja nie lubię więc po co oni lubią" ... są i tacy co zima w pełnym śniegu na deskach jeżdżą ... pi*dzi ... pod górke trza włażić albo płacić ... ale lubią - jeżdżą ... uczucie jak każde jest subiektywne i tłumaczenie nic nie da ... to nie jest rzecz która mozna wytłumaczyć (poza tymi co jeżdżą bo muszą :notworthy:) ... ja póki co lubie jeździć nawet w taka pogode jak ... jest ... i jeżdżę:notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 orgazm!pojeździłem bez kasku, rękawiczek, kurtka rozpięta, łzy na uszach, usmiech pełną gębą, zachód słońca, bezchmurne niebo, piękny asfalt... doznałem ekstazy, jak zszedłem to nogi mi się trzęsły. ktoś jeszcze chce wiedzieć, dlaczego jeżdżę na motocyklu? :offtopic: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 orgazm!pojeździłem bez kasku, rękawiczek, kurtka rozpięta, łzy na uszach, usmiech pełną gębą, zachód słońca, bezchmurne niebo, piękny asfalt... doznałem ekstazy, jak zszedłem to nogi mi się trzęsły. ktoś jeszcze chce wiedzieć, dlaczego jeżdżę na motocyklu? :) pozdrawiamTeraz, nie? Tu w WAW też było takie czerwone niebo, ale niesety widziałem je z biura :offtopic: pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 No właśnie. Dziś taka pogoda a ja musiałem siedzieć w fabryce. Ale jutro jak będzie tak ładnie w Wawie to pośmigam na pewno.Może jacyś chętni, żeby wspólnie zrobić parę km ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi