KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 No ja dzisiaj troszeczke zmarzłem :icon_razz: Chyba już za zimno na dżinsiki i kalesony :buttrock: Od jutra tylko 100% strój Motocyklowy :evil: No i jeszcze jakieś cieplejsze rękawice potrzebuje :evil: No i kominarke :buttrock: No i chyba to wszystko :buttrock: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 No ja dzisiaj troszeczke zmarzłem :icon_mrgreen: Chyba już za zimno na dżinsiki i kalesony :notworthy: Od jutra tylko 100% strój Motocyklowy :D No i jeszcze jakieś cieplejsze rękawice potrzebuje :D No i kominarke :D No i chyba to wszystko :biggrin: klaudiusz napisz list do mikołaja hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 klaudiusz napisz list do mikołaja hihihi hmmm...............niegłupi pomysł :icon_mrgreen: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lons Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Jeżdżę zawsze jak mam tylko wolny czas nie zależnie od pory roku :clap: Szkoda było by przeoczyć najlepszą zabawę w zimie :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelP Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Witam wszystkich "morsów". Ja jeżdżę codziennie. Jak to ktoś kiedyś powiedział "Nie ma złej pogody,są tylko źle ubrani ludzie". Ale poza ubiorem wreszcie cieszę się z "nawiewu" ciepłego powietrza na uda w FJR :-) (kto miał przyjemność wie o co chodzi)Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Ja zrobiłem w niedzielę ponad setkę i zakończyłem definitywnie sezon (no chyba, że będą jakieś anomalia pogodowe i w grudniu będzie jak na wiosnę). Czekam z utęsknieniem na wiosnę i nowy sezon w między czasie majstrując przy sprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Witam wszystkich "morsów". Ja jeżdżę codziennie. Jak to ktoś kiedyś powiedział "Nie ma złej pogody,są tylko źle ubrani ludzie". Ale poza ubiorem wreszcie cieszę się z "nawiewu" ciepłego powietrza na uda w FJR :-) (kto miał przyjemność wie o co chodzi)Pozdrawiam i do zobaczenia w trasieHehe...no ja w swoim też mam..."nadmuch" i to całkiem wydajny ale mimo to odstawiłem moto po tym jak mi jakiś pedzio w swoim nowiutkim Citroenku C5 zajechał drogę i choć nie jechaliśmy szybko to asfalt był wilgotny i jak dałem po heblach to....pojechałem dalej...i przybiłem legutką pieteczkę z francuzikiem :lalag: na szczęście skończyło się tylko na chwili strachu, wymianie "uprzejmości" z kierowcą puszki i drobnym śladzie na owiewce...i wtedy własnie stwierdziłem, że chyba czas już na odpoczynek...choć później się łamałem jak widziałem jaka pogoda...no ale teraz te mgły...co za kicha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 No ja też w sumie śmigam co drugi dzień -mam swoej taki trzy inne kółeczka, Skałka, Kąty Wrocławskie, Mietków, Sobótka, Mirosławice, i tamtejsze okolice ... fajnie tam się śmiga bo zawsze mozna wybrać albo wioski albo głowniejsza trase. Jednak dziś zrobiłem kółeczko 90km i niby byłem super ubrany itp a teraz biorę gripex i inne rzeczy bo glowa mi pęka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 ... dobra czas zagarażować sprzęta ... ZAMYKAM SEZON :D :flesje: :biggrin: :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Wczoraj zrobiłem trasę Warszawa - Piła - Warszawa.Z pałentaniem się po Bydgoszczy (wykopki i objazdy), wyszło 720 km jednego dnia.Nawet mnie tyłek nie boli i nie zmarzłem. Jedynie mgła była niemiła. kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 :icon_mrgreen: Ja też mam nawiewy :icon_eek: ale zimnego powietrza :icon_mrgreen: . Pogoda wrześniowa hehe . To latam. Jak dla mnie ciepło. Jest jeszcze jakiś zapas celcjuszy :biggrin: aż zacznę sztywnieć :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzek Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Witam!Wczoraj zrobiłem 240 km Dębica-Kraków-Dębica. Jak wyjeżdżałem z domu, było -3 st, a mgła taka że choć w mordę... Po takim omacku jeszcze nie jeździłem :icon_mrgreen: Generalnie, bez dobrych ciuszków nie da rady, człowiek zamarza w 5 min.Zdrófka! :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Wczoraj zrobiłem trasę Warszawa - Piła - Warszawa.Z pałentaniem się po Bydgoszczy (wykopki i objazdy), wyszło 720 km jednego dnia.Nawet mnie tyłek nie boli i nie zmarzłem. Jedynie mgła była niemiła. Witam!Wczoraj zrobiłem 240 km Dębica-Kraków-Dębica. Jak wyjeżdżałem z domu, było -3 st, a mgła taka że choć w mordę... Po takim omacku jeszcze nie jeździłem :wink: Generalnie, bez dobrych ciuszków nie da rady, człowiek zamarza w 5 min.Zdrófka! :flesje: No a ja sie szczypie czy to Teściów jechać Moturem, jedyne 150 km w jedną strone :biggrin: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golas Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 ... dobra czas zagarażować sprzęta ... ZAMYKAM SEZON :flesje: :biggrin: :crossy: :flesje: ... dobra czas wyciągnąć sprzeta ... OTWIERAM SEZON :biggrin: :wink: :crossy: :flesje: Dziś czwartek a każdy szanujacy sie motocyklista z płocka wie co jest w czwartek... Do zobaczyska na ulicach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 ja dzis na spacerowo sie przylansowalem pierwszy raz w szkole nowym sprzetem i w pracy. dopiero wrocilem. kozak, ciepelko oponki jeszcze trzymaja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi