Skocz do zawartości

Jeździłaś(eś) Dziś??? Czyli kto jeszcze daje radę a kto już odpuszcza

maruha
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No ja dzisiaj troszeczke zmarzłem :icon_razz: Chyba już za zimno na dżinsiki i kalesony :buttrock: Od jutra tylko 100% strój Motocyklowy :evil: No i jeszcze jakieś cieplejsze rękawice potrzebuje :evil: No i kominarke :buttrock: No i chyba to wszystko :buttrock:

No ja dzisiaj troszeczke zmarzłem :icon_mrgreen: Chyba już za zimno na dżinsiki i kalesony :notworthy: Od jutra tylko 100% strój Motocyklowy :D No i jeszcze jakieś cieplejsze rękawice potrzebuje :D No i kominarke :D No i chyba to wszystko :biggrin:

klaudiusz napisz list do mikołaja hihihi

Witam wszystkich "morsów". Ja jeżdżę codziennie. Jak to ktoś kiedyś powiedział "Nie ma złej pogody,są tylko źle ubrani ludzie". Ale poza ubiorem wreszcie cieszę się z "nawiewu" ciepłego powietrza na uda w FJR :-) (kto miał przyjemność wie o co chodzi)

Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie

Ja zrobiłem w niedzielę ponad setkę i zakończyłem definitywnie sezon (no chyba, że będą jakieś anomalia pogodowe i w grudniu będzie jak na wiosnę). Czekam z utęsknieniem na wiosnę i nowy sezon w między czasie majstrując przy sprzęcie.

Witam wszystkich "morsów". Ja jeżdżę codziennie. Jak to ktoś kiedyś powiedział "Nie ma złej pogody,są tylko źle ubrani ludzie". Ale poza ubiorem wreszcie cieszę się z "nawiewu" ciepłego powietrza na uda w FJR :-) (kto miał przyjemność wie o co chodzi)

Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie

Hehe...no ja w swoim też mam..."nadmuch" i to całkiem wydajny ale mimo to odstawiłem moto po tym jak mi jakiś pedzio w swoim nowiutkim Citroenku C5 zajechał drogę i choć nie jechaliśmy szybko to asfalt był wilgotny i jak dałem po heblach to....pojechałem dalej...i przybiłem legutką pieteczkę z francuzikiem :lalag: na szczęście skończyło się tylko na chwili strachu, wymianie "uprzejmości" z kierowcą puszki i drobnym śladzie na owiewce...i wtedy własnie stwierdziłem, że chyba czas już na odpoczynek...choć później się łamałem jak widziałem jaka pogoda...no ale teraz te mgły...co za kicha...

No ja też w sumie śmigam co drugi dzień -mam swoej taki trzy inne kółeczka, Skałka, Kąty Wrocławskie, Mietków, Sobótka, Mirosławice, i tamtejsze okolice ... fajnie tam się śmiga bo zawsze mozna wybrać albo wioski albo głowniejsza trase. Jednak dziś zrobiłem kółeczko 90km i niby byłem super ubrany itp a teraz biorę gripex i inne rzeczy bo glowa mi pęka ...

Wczoraj zrobiłem trasę Warszawa - Piła - Warszawa.

Z pałentaniem się po Bydgoszczy (wykopki i objazdy), wyszło 720 km jednego dnia.

Nawet mnie tyłek nie boli i nie zmarzłem. Jedynie mgła była niemiła.

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus

Witam!

Wczoraj zrobiłem 240 km Dębica-Kraków-Dębica. Jak wyjeżdżałem z domu, było -3 st, a mgła taka że choć w mordę... Po takim omacku jeszcze nie jeździłem :icon_mrgreen:

Generalnie, bez dobrych ciuszków nie da rady, człowiek zamarza w 5 min.

Zdrófka! :icon_mrgreen:

Wczoraj zrobiłem trasę Warszawa - Piła - Warszawa.

Z pałentaniem się po Bydgoszczy (wykopki i objazdy), wyszło 720 km jednego dnia.

Nawet mnie tyłek nie boli i nie zmarzłem. Jedynie mgła była niemiła.

Witam!

Wczoraj zrobiłem 240 km Dębica-Kraków-Dębica. Jak wyjeżdżałem z domu, było -3 st, a mgła taka że choć w mordę... Po takim omacku jeszcze nie jeździłem :wink:

Generalnie, bez dobrych ciuszków nie da rady, człowiek zamarza w 5 min.

Zdrófka! :flesje:

No a ja sie szczypie czy to Teściów jechać Moturem, jedyne 150 km w jedną strone :biggrin:

... dobra czas zagarażować sprzęta ... ZAMYKAM SEZON :flesje: :biggrin: :crossy: :flesje:

... dobra czas wyciągnąć sprzeta ... OTWIERAM SEZON :biggrin: :wink: :crossy: :flesje:

Dziś czwartek a każdy szanujacy sie motocyklista z płocka wie co jest w czwartek... Do zobaczyska na ulicach...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...