mistrz Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Jest mgła, asfalt mokty. Grochowska mokra, ale i tak zawsze jadąc do centrum, od Grenadierów zaczyna się robić sucho w podobną pogodę . Podoba mi się to :crossy: Maruha lata :biggrin: :flesje: Maruha, toś Ty Grochowiak jesteś??? No, to jesteśmy sąsiadami :) Do centrum jedziesz tą samą drogą co ja, heheJa dziś, tak jak i wczoraj wymiękam. Pogoda jest okrutna, a jestem słabo widoczny w swojej czerni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 W niedzielę pojeździłem. Wracałem nocą po mokrym asfalcie i w lekkiej mgle. Do wytrzymania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Wczoraj wieczorem pojechałem ze wsi na Mokotów, a dziś rano wróciłem z Mokotowa na wieś :icon_eek: Warunki "super": nic nie widać, szyba ciągle rosieje, puszkarze ślepną i trzeba uważać żeby nie dać się odstrzelić... kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Ja zakończyłem sezon pod koniec pażdziernika, zakonserwowałem motocykl i miałem nie wyjeżdzać aż do wiosny ale... w niedzielę była tak fajna pogoda że niemogłem sie powstrzymać i poprostu najzwyczajniej w świecie wyjechałem. Wrażenia... sami wjecie. Po dłuższej przerwie ( 4 tyg. ) zaje.... Juz wiem że nie mogłbym nie jeżdzić tak więc zarówno sobie jak i wam życzę żebyśmy jeżdzili jak najdłużej i jak najbezpieczniej. Do zobaczenia na wiosnę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurniety krolik Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Latatałem w ostatnia sobotę :) Trasa: Warszawa Ursynów - Karwicia - Ruciane - Warszawa :D Razem około 470 km :) Polcielismy na trzy bajki. Było troszkę chłodno, sczególnie jak juz wracaliśmy ( temperatura około 7 stopni ) ale daliśmy radę. Ale jest jescze jedna sprawa. Przez cała trasę nikt nie wymusił na nas pierszeństwa,nie zajeżdzał drogi itp. aż do momentu wjazdu wieczorem do Warszawy :) :icon_evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Witam, ja jezdze codziennie, pozadnie sie ubrac i mozna smigac. Co prawda to nie jest ta frajd co latem ale zawsze. POZDRO: Do zobaczenia na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Jeździłem wczoraj, jeździłem dziś, będe jeździł jutro. Już nie moge doczekać się śniegu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 jeździłam w niedzielę, było rewelacyjnie aż się nie chciało wracać do domu :P tyle że ubrałam się jak na koniec listopada i ugotowały mi się jaja :D to znaczy ugotowałyby się gdybym je miała :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebi Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Dziś rano: kiedy znowu stanęłam przed wyborem: samochód vs moto- wybrałam moto:) przedzierając się przez mleczną mgiełkę, spotkałam na trasie motonitę, ( a już myślałam, że tylko ja jestem tak zdesperowana, że jeszcze śmigam) z którym zgodnie staraliśmy się pozdrowić machnięciem przedniej kończyny ( przy nie sprzyjających warunkach atmosferycznych, minimalnej widoczności i prędkości) udało nam się przybić 5-kę:P. Pozdrowienia dla nieznajomego na żółto-czarnym GSX-Rku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Dzisiaj jeździłem trochę na sprzęcie, który mam od dwóch dni. Zrobiłem tylko jakieś 5km bo ciemno i ślisko było. Po prostu w domu już mnie rozdzierało jak wróciłem o 16 z uczelni..... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Dziś sucho prawie jak w lato heehe :icon_mrgreen: . A temp. spoko. Tylko coś kierunek jeden mi nawala :icon_mrgreen: pewnie od wilgoci, ale latam :icon_mrgreen: :icon_razz: :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 ja wczoraj 40 km we mgle o 23:) caly czas w otwartym kasku :notworthy: :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Ostatnio śmigałem piątek, sobota, niedziela dziś jest sucho ale moto nie pojadę. Nie dorobiłem się jeszcze kombinezonu a jak temperatura spada poniżej 6 stopni to nawet grube kalesony nie pomogą zwłaszcza po kąpieli. :icon_mrgreen: ŻAL DUPĘ ŚCISKA :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 :evil: ŻAL DUPĘ ŚCISKA :evil: raczej zimno :icon_razz: sciska a szczególnie z przodu :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 raczej zimno :icon_razz: sciska a szczególnie z przodu :buttrock:hehe jeśli chodzi o mnie to stopy sa moim słabym punktem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi