tra Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Jeszcze nie wiesz na czym zabawa polega, a juz piszesz ze 1.50, 1.45 powinno ci sie udac zrobic :icon_mrgreen: Powodzenia! jezdziłem w tym roku na yamaszce FZ6 05 bez niczego nawet kapcie orginal i wiem na czym to polega. dzieki i nawzajem Edytowane 3 Listopada 2007 przez tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 legut spokojnie, kazdy lata jak potrafi, jedni lepiej - inni gorzej, na naszym poziomie i tak bardziej chodzi o zabawe niz wyjazd do Malezji :icon_mrgreen: co do przerobek - kazdy sie na to lapie, kazdy! jedynym ograniczeniem jest kasa! zawsze sa lepsze wydechy, pompy hamulcowe, set-y, zawieszenia, uszczelki i tak ku*wa do zajebania... i tak pewnie w pierwszym sezonie cos z tego zestawu sobie zakupisz... bo niby to ma byc zabawa, a i tak kazdy chce byc pierwszy :icon_mrgreen: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) legut spokojnie, kazdy lata jak potrafi, jedni lepiej - inni gorzej, na naszym poziomie i tak bardziej chodzi o zabawe niz wyjazd do Malezji :biggrin: co do przerobek - kazdy sie na to lapie, kazdy! jedynym ograniczeniem jest kasa! zawsze sa lepsze wydechy, pompy hamulcowe, set-y, zawieszenia, uszczelki i tak ku*wa do zajebania... i tak pewnie w pierwszym sezonie cos z tego zestawu sobie zakupisz... bo niby to ma byc zabawa, a i tak kazdy chce byc pierwszy :biggrin: pozdro ostatnie zdanie mnie rozpierdoliło!!! pieknie napisane!! zabawa ale kazdy chce być 1:) ale taka prawda pozdrawiam do zobaczenia w poznaniu Edytowane 4 Listopada 2007 przez tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 tra i przestan sie mazac! nauka przez pierwszy sezon odbywajaca sie tylko na treningach jest z dupy pomyslem. zwlaszcza ze finansowo rundy cie wyjda tyle samo, moze nawet taniej. poza tym nie przejmuj sie ze puchar + treningi to duzo wiecej wyjazdow do posen i ze nie ogarniesz tego. przypominam: istnieje dosc znaczne prawdopodobienstwo ze podczas ktoregos z tych wyjazdow polegniesz i w sumie tych wyjazdow okaze sie mniej niz zakladales :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) tra i przestan sie mazac! nauka przez pierwszy sezon odbywajaca sie tylko na treningach jest z dupy pomyslem. zwlaszcza ze finansowo rundy cie wyjda tyle samo, moze nawet taniej. poza tym nie przejmuj sie ze puchar + treningi to duzo wiecej wyjazdow do posen i ze nie ogarniesz tego. przypominam: istnieje dosc znaczne prawdopodobienstwo ze podczas ktoregos z tych wyjazdow polegniesz i w sumie tych wyjazdow okaze sie mniej niz zakladales :icon_mrgreen: ale pisząc treningi nie miałem na myśli grandysów tylko co poniedziałek w poznaniu jestem, albo przyczepka albo na dwóch kołach z kumplami pozdrawiam:d Edytowane 4 Listopada 2007 przez tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 ale pisząc treningi nie miałem na myśli grandysów tylko co poniedziałek w poznaniu jestem, albo przyczepka albo na dwóch kołach z kumplami pozdrawiam:dponiedzialki sa do dupy. same miejscowe precle jezdza. poza tym ile mozna efektywnie trenowac przez 2h ciaglego treningu?mi prawie nigdy sie nie udaje wykorzystac wszystkich sesji na grandysach, a tam masz 2h rozlozone na caly dzien. policz cene przyczepki i wachy do posen na dwa poniedzialki - tyle kosztuja treningi u grandzia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 A ja z najlepszej modyfikacji jaka zrobilem w swoim motorku to jak w noc przed zawodami z Grzesiem i Sliwa wypilismy 2x 0,7L Zubrowki i na drugi dzien rano tez zrobilem 1:46. Walic ulepszanie motoru, trzeba w glowie sobie poprzestawiac hamulce i bedziesz nawet na stocku popie....lal jak maly odrzutowiec :buttrock: DziekujeQbahahahahhaa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 no napewno wybiore sie na grandysow pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamOSA Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 wóda, dziwki, koks, itp. itd. :eek: Śliwa siedzę od 2-tygodni i robię kosztorys .... wiedziałem że o czymś zapomniałem . Dzieki . :cool: AdamOSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 poniedzialki sa do dupy. same miejscowe precle jezdza. Na początek zabawy, z racji nieczęstych treningów GD, można. Zresztą od czego są wtorki :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Widzialem ze ktos sobie przy instalacji rollgazu zastapil org przyciski jakas wezsza konsola - gdzie to sie kupuje za rozsadne pieniadze (i jak to sie ew. nazywa w katalogach)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Mam takie pytanko... Czy po kazdej rundzie rozbieracie moto do wersji drogowej zeby pojezdzic sobiena trasie albo po miescie, czy nastawiacie caly sezon tylko na jazde po torze? Bo wiadomo pojezdzic w trasie tez sie chce, ale ciagle przekladki chyba sa uciazliwe. Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 miej wiecej polowa przekada a czesc ma sprzet tylko na tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Mam takie pytanko... Czy po kazdej rundzie rozbieracie moto do wersji drogowej zeby pojezdzic sobiena trasie albo po miescie, czy nastawiacie caly sezon tylko na jazde po torze? Bo wiadomo pojezdzic w trasie tez sie chce, ale ciagle przekladki chyba sa uciazliwe.zmiana owiewek zajmuje ok 1 godz i nie jest zbytnio uciazliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 ja przerzucam juz w 30-40min :lapad: kwestia zrobienia tego kilka razy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi