Bobo/ Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Formularz wysłany z numerkiem #34 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Pytanko do tych co napisali że już się pozgłaszali - już powpłacaliście Grandysom siano ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Pytanko do tych co napisali że już się pozgłaszali - już powpłacaliście Grandysom siano ? Przyjmują tylko zgłoszenia. Szczegóły dotyczące płatności mają być niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Tomek, czytaj cały wątek :icon_eek: o treningach Grandysów Crash pisał TUTAJ Co do opon to z tego co zrozumiałem w wyścigu musisz mieć założone GP Racery, natomiast nie muszą one być zakupione u Grandysów, ale czy znasz źródło z którego można kupić te laczki za mniej niż 1k :icon_twisted: No ja mogę miec, nieduzo taniej ale jednak... Jakbyście chcieli to trzeba by w miare szybko zorganizować zapisy. Mogę oddać te opony po kosztach (bede mial z tego inna korzysc :rolleyes:) - ale muszę złożyć zamówienie do końca stycznia. Koszty: około 970 pln za komplet 180 i 120 (cena za 190 moze byc minimalnie wyzsza - w tej chwili jej jeszcze nie znam). A poza tym pochwalę się: wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem GSX-R 600 K6. Kupiony w USA, powinien być w Polsce za 2-3 tyg. Troszkę poharatany: czacha, owiewki (to pikuś), jedyny kwas to pęknięty tylny subframe - jakby ktoś miał/wiedział szukam w/w części. Teraz tylko zapisać się i zbierać sałatę... Edytowane 13 Stycznia 2007 przez Posen Diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 No ja mogę miec, nieduzo taniej ale jednak... Jakbyście chcieli to trzeba by w miare szybko zorganizować zapisy. Mogę oddać te opony po kosztach (bede mial z tego inna korzysc :crossy:) - ale muszę złożyć zamówienie do końca stycznia. Koszty: około 970 pln za komplet 180 i 120 (cena za 190 moze byc minimalnie wyzsza - w tej chwili jej jeszcze nie znam). A poza tym pochwalę się: wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem GSX-R 600 K6. Kupiony w USA, powinien być w Polsce za 2-3 tyg. Troszkę poharatany: czacha, owiewki (to pikuś), jedyny kwas to pęknięty tylny subframe - jakby ktoś miał/wiedział szukam w/w części. Teraz tylko zapisać się i zbierać sałatę...Tadek, you bastard!gratuluje kej-siksa:)a co za opony tam masz po 970? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Tadek, you bastard!gratuluje kej-siksa:)a co za opony tam masz po 970? Dzieki! A opony to regulaminowe Dunlopy GP-Racer ossiwiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Dzieki! A opony to regulaminowe Dunlopy GP-Racer ossiwiście...a moze jakies inne ktos moze zalatwic, np. pilot race, albo mecler racetec? bo z tego co slyszalem to wszyscy psiocza na te dunlopy. nie wiem czemu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 a moze jakies inne ktos moze zalatwic, np. pilot race, albo mecler racetec? bo z tego co slyszalem to wszyscy psiocza na te dunlopy. nie wiem czemu.....Próbuję zorganizować dojście do Metzelerów i Pirelek, jak będę wiedział coś więcej, dam tutaj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Próbuję zorganizować dojście do Metzelerów i Pirelek, jak będę wiedział coś więcej, dam tutaj znać.moim skromnym zdaniem to nie jest najlepszy pomysł żeby trenować na Metzelerach lub Pirelli a scigać się na Dunlopach , nie wyczujesz gumy inna trakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) moim skromnym zdaniem to nie jest najlepszy pomysł żeby trenować na Metzelerach lub Pirelli a scigać się na Dunlopach , nie wyczujesz gumy inna trakcjaOsobiście, ten sezon traktuję właśnie jako trening, celem wyczucia nowego dla mnie rodzaju motocykla i jego geometrii (wcześniej były turystyki). Na ściganie przyjdzie jeszcze pora :icon_question: Edytowane 14 Stycznia 2007 przez Bandzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Osobiście, ten sezon traktuję właśnie jako trening, celem wyczucia nowego dla mnie rodzaju motocykla i jego geometrii (wcześniej były turystyki). Na ściganie przyjdzie jeszcze pora :icon_twisted:to dokładnie tak samo jak ja , ostatnie 3 sezony miałem ten sam sprzęt co Ty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Widze Crash ze w jednej grupie smigac bedziemy :bigrazz:btw mam nr 99 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 dobrze chłopcy, kupujcie sobie litry!bedzie wiecej do podzialu w szejsetach ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 hehe wydaje mi sie ze i tak wiecej ludzi bedzie w 600 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 ale ilosc uczestników ma byc ograniczona do 4040 w 600 i 40 w 1000 czy 40 w 600 i 1000 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi