Skocz do zawartości

GIXER CUP 2007

Bandzior
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ze niby miales zielony numer startowy 32?? :buttrock:

zielony? w znaczeniu ja czy motocykl :buttrock: ?

nie, na grandysch mialem kiedys 32 to pomyslalem w sumie czemu by nie (nie - bo zla pojemnosc)

(widzialem te zielone numery, ale nie wiem co to oznacza, a co do powyzszego to: "tak, ja - zielony, motocykl - juz nie" :banghead: ale i tak sie zamierzam swietnie bawic i poprawic sobie czas o min 10s, zeby za rok mozna o cos powalczyc)

W sumie ciekawy jestem z samego Forum ile osób wystartuje tak na 90%.

no ja juz sie zapisalem :)

zielony? w znaczeniu ja czy motocykl :banghead: ?

nie, na grandysch mialem kiedys 32 to pomyslalem w sumie czemu by nie (nie - bo zla pojemnosc)

(widzialem te zielone numery, ale nie wiem co to oznacza, a co do powyzszego to: "tak, ja - zielony, motocykl - juz nie" ;) ale i tak sie zamierzam swietnie bawic i poprawic sobie czas o min 10s, zeby za rok mozna o cos powalczyc)

no ja juz sie zapisalem :eek:

Ej no kolego 32 zajety :) Juz w tamtym roku otrzymalem taki na V rundzie. Nie ukonczylem jej :banghead: I wlasnie mam teraz taki cel. Trza udowodnic ze ten nume jest dobry :bigrazz: Bo sie smieja ze mnie ze pechowy dostalem :banghead: Moze zrobimy liste kto startuje i z jakim numerem i w jakiej klasie. To bedzie male rozeznanie kogo mozna lapc w Poznaniu :lalag: :flesje:

My tu gadu gadu a mozliwe ze zawodnicy z klasy rookie maja juz takie numery wtedy trzeba im miejsca ustapic. Ale jak nie ma to mozemy sobie tu poustalac niektore kwestie :eek: No ja juz nawet pozbylem sie kasku co by sie nie kojarzyc z Valentym :) A tak na serio to zwialo mi atest no a nie chce mi sie kombinowac :banghead:

Edytowane przez Tasiek

My tu gadu gadu a mozliwe ze zawodnicy z klasy rookie maja juz takie numery wtedy trzeba im miejsca ustapic. Ale jak nie ma to mozemy sobie tu poustalac niektore kwestie :lalag: No ja juz nawet pozbylem sie kasku co by sie nie kojarzyc z Valentym :) A tak na serio to zwialo mi atest no a nie chce mi sie kombinowac :D

a gdzie sie te numery rezerwuje?

a gdzie sie te numery rezerwuje?

Wydaje mi sie ze musisz zadzwonic do AW i tam z nimi to ustalic. Tylko wlasnie sie tak zastanawiam ze jesli ja sobie zarezerwuje numer komus kto mial go rok temu i teraz tez chce miec ten sam to bedzie troszke siara ... Jak to kulturalnie zalatwic?? :lalag:

Wydaje mi sie ze musisz zadzwonic do AW i tam z nimi to ustalic. Tylko wlasnie sie tak zastanawiam ze jesli ja sobie zarezerwuje numer komus kto mial go rok temu i teraz tez chce miec ten sam to bedzie troszke siara ... Jak to kulturalnie zalatwic?? :)

Przecież rok temu nie było GSX-R Capu tak więc kto może mieć pretensje o numerki

poprostu kto pierwszy ten lepszy. :wink:

Pozdrawiam..

Edytowane przez grzegorzR1

joł ziomki!zczekałtowałem co to za gówno ze regulatory napiecia sprezyn PePe tjuning, bo poczatkowo myslalem, ze to cos takiego jak zaworki ohlinsa co kosztuja jakies 1700zl( i sa fajne), a okazalo sie ze to jakis zwykly szajs mogacy pelnic funkcje co najwyzej dekoracyjna... mogliby zamiast tego zapodac jakies fajne rearsety do zestawu #3 :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: :icon_question:

btw, nie napalac sie na numer #13 :biggrin:

niech mi ktos powie bo cos namieszane jest. z tego co zrozumialem Dunlopy sa obowiazkowe tylko na wyscig tak?? a reszte(treningi.kwalifikacje itd) mozna latac na innych?

1. To czy masz regulaminowe opony sprawdzaja przy odbiorze technicznym. I tylko przechodzac pozytywnie taka kontrole mozesz jechac w kwalifikacjach.

2. Nie fair play bylo by ganiac na innych (lepszych?) oponach w kwalifikachach i byc moze dzieki nim zajac lepsza pozycje na polu startowym.

pozdro

mackowy #171

już sie wpisałem , numer 66 zarezerwowany , klasa 1000 oczywiscie :flesje: , numery podawać u Grandysów w formularzu zgłoszeniowym który to ma byc do pobrania na ich stronie , dla sześćsetek do 50 , dla reszty powyżej . tak jak pisał wcześniej grzegorz R1 mozna sobie wybierać numer który się chce,co do gum to w wyścigu i czasówce trzeba będzie mieć znaczone gumy od Grandysów , być może na przód pójdą softy na tył medium ale to nic pewnego , a najciekawsze jest to że dzisiaj dopiero trzeci dzień przyjmowania formularzy zgłoszeniowych a ja byłem już dziesiąty ;) no panowie chyba trzeba się spieszyć ze składaniem zgłoszen bo za miesiąc może już nie być miejsc , wiem o jeszcze dwóch chłopakach z okolic którzy chcą sie wpisać tak więc zostanie tylko 28 miejsc

niech ktos napisze jak jest na MP ze zmiana opon? bo bylem tylko na grandysach i tam bylo dosyc ciezko(duzo ludu), trza bylo sporo czekac zeby przerzucic kapcie. czy na MP sa jakies dodatkowe wulkanizatory??

Edytowane przez pozdro600

niech ktos napisze jak jest na MP ze zmiana opon? bo bylem tylko na grandysach i tam bylo dosyc ciezko(duzo ludu), trza bylo sporo czekac zeby przerzucic kapcie. czy na MP sa jakies dodatkowe wulkanizatory??

Dotychczas byl tylko Tomi Moto.

Czasem mozesz zmienic oponke w jakims teamie, jak maja czas i ochote.