Hubert-Moto Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 a ty czym te 150 na 3 biegu jedziesz ? cbrką 600 ojca ?? ^^no prawie, a dokładnie to Kawą ZZR 600 brata :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 no to bylem blisko :icon_mrgreen: a widzisz .. strzelalem :)Ale jak patrzylem na allegro to do zundappow tych nowszych zabardzo nie ma czesci .... trudno z nimi prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 150 wyciaga na ostatnim biegu :) Litrus i Zundap takimi tekstami mozecie sobie operowac w dziale Humor jak zalozycie temacik ze smiesznym syjonistycznym kawalem :P Niechce mi sie czytac i szukac czy napisalem ze na 3 biegu.jezeli to wiadomo ze sie machnolem.A tacy doswiadczeni obeznani oblatacze jak wy powinni to wiedziec :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 no to bylem blisko :P a widzisz .. strzelalem :crossy:Ale jak patrzylem na allegro to do zundappow tych nowszych zabardzo nie ma czesci .... trudno z nimi prawda ? Już w jednym temacie o tym pisałem :) Z częściami jest licho... zestawy nowych tłoków można dostać na jednym ze sklepów internetowych, zestaw napędowy na Larssonie, a klocki hamulcowe praktycznie w każdym sklepie z akcesoriami do motocykli. Inne części raczej się tak szybko nie zużywają. Praktycznie wszystkie części można dostać na ebayu: Części KS 80 ebay Na niemieckim ebayu jest tyle częsci do Zundappa co u nas na allegro do WSKi. Ale niemcy nawet za używane części sobie cenią, a doliczyćdo tego koszty przesyłki... to wyjdzie trochę dużo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Wniosek z tego taki że tłumik lepiej wygląda!! A 150 rozwijałem na 3 biegu więc ciśnie jak ch*j!! :crossy:Sorry ze odswizam temat ale to on napisal ze na 3 biegu cisnie :bigrazz:)Oczywiscie nie smialbym sie sprzeciwiac mistrzowi dibo bo napewno masz lepsze doswiadczenie odemnie i dobrze gadasz :crossy:Pozdrawiam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Dobra nie kłućcie sie chłopaki... To i tak do niczego niedoprowadzi, a urażone ambicje zachowajcie dla siebie :bigrazz: Przeciez Dibo sie poprawił no nie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 nie moge tego tak zostawic ... Dibo sie nie pomylil napisal ze jedzie mu 150kolega hubert zundapp napisal ze ON ciagnie na 3 150 ...A wiec Dibo jest niewinny i prosze juz o nie upominanie go bo sam sie nie pomylil .. przeczytaj dokladnie posty jak Ci sie chce i chcesz dowiesc prawdy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorzeszow Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 co wy sie czepiacie zundappow, moz enie wyglada na af-1 czy jakos tam, a propos to fajowy sprzecik, ale na seryjnym silniczku po odblokwoaniu leci 120 km/h na oryginalnej zebatce przedniej, po zalozeniu 18 zabkowej zgodnie z parametrami i tablica z niemieckich ksiazek rozwija 135km/h :crossy: wiec chyba jak na 80ccmto pozytywne, tym bardziej ze moto kreci sie odbrze, mi na wolnych obrotach przymyka 12 tys :( ale na biegu juz troch egorzej :( narazie granize 9 tys ale jesze niezupełnie odblokowany :( Pozdro :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 a twoj ile idzie ? hmmm 135 na 80 .... takie rzeczy to slyszalem o apce rs 80 ... mozliwe mozliwe ... :bigrazz:I jak to na wolnych obrotach kreci sie do 12tys ? ze na lekkim gazie czy co ?:crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 zundapp sam jestem ciekawy jak to jezdzi ale jak mialbym wybierac to af bym wzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorzeszow Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 to proste, liczy sie wyglad no i marka, ale ja nie nazekam I jak to na wolnych obrotach kreci sie do 12tys ? ze na lekkim gazie czy co ? Nie rozumiem tego zdania, no ale jesli nie wierzysz nagram filmik jak tylko oddadza mi moto z warsztatu :bigrazz: 12 tys przymykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patroltuning Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 a twoj ile idzie ? hmmm 135 na 80 .... takie rzeczy to slyszalem o apce rs 80 ... mozliwe mozliwe ... :( Mam apke 80 tuning polini w pełni odblokowaną i za ch*ja nie poleci 130. Nie wierzcie ludziom we wszystko co mówią :crossy: No ale może jakbym zmienił zębatke z 13z na 17z :bigrazz: Pozdro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 No no no i tym oto sposobem zrobiliscie z tego zundapa najsliniejsza 80cmm w klasi :icon_mrgreen: Bo z tego co tu czytam to ma lepsze osiagi niz nawe Ns-1..w zuciu nieuwierze ze to pujdzie 130 na godzine jak 125 idą niewiele wiecej. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 to proste, liczy sie wyglad no i marka, ale ja nie nazekamChodzi Ci o to że Honda jest lepszą marką od Zundappa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 To wogole niepodlega dyskusji ze jest lepsza :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi