TeRRoRystA Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 no z tym rocznikiem to napewno nie jest prawda :D, wiesz bardzo dobrze co myśle na temat aprili :P więc szerokości.. a jak się zacznie psuć (odpukać) to nie wyzywaj jak ja ;) tylko odrazu do rzeki..... heh do dna panowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 a cemu tak tanio?i gdzie znalazles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Gdzie znalazł?? stała na allegro dłuzszy czas. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Mozliwe ze sa numery przebite nie wiem i szczerze mowiąc mnie to nieinteresuje:PJest zarejstrowana ma nowy dowod tablice(przeglad bezterminowy)to kto mnie wysle na przeglad przy rejtracji:PNiech bedzie nawet i 91 to jest zadbana.Dokladnie stala na allegro a ja jej za pieniadze nie kupilem tylko zamienilem za Skuter:P:P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Fajny motorek i niedrogi niech słuzy ci długo i dobrze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 no fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Igła ;):P.... tylko uwazaj to to troszke mocniesze niz skuter :D... Jak cos to sprzedam rs 125 hehe :D:D tylko drozej :)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Hehe. Gratki, ładne moto. Witaj w gronie 125\50 :D :D ;) A tak w ogóle nie chce ktoś kupić MTX, bo chyba będzie na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 hehe, nawet ja bym takim pierdopedem poszalał, hehe. 3tys. nie dużo, mam nadzieje ze nie bedziesz teraz pisał wielu tematów w mechanice ogólnej o tytule: "help, znowu moja włoszczyznaa..." hehe Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Sprzęt fajny, ale ciekawe ile wytrzyma. Ja rzyczę, aby jak najdłużej. No i cena bardzo okazyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 gratuluje :buttrock: najlepsze jest to ze jak kumple zobaczą takiego scigacza to od razu to im wygląda na rasową 500-setke :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 gudaj daj gg albo cos Hehe. Gratki, ładne moto. Witaj w gronie 125\50 A tak w ogóle nie chce ktoś kupić MTX, bo chyba będzie na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 gratuluje :cool: najlepsze jest to ze jak kumple zobaczą takiego scigacza to od razu to im wygląda na rasową 500-setke :cool: dopiero jak usłyszą dzwięk to się pokapią jaka pojemność :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 NO niezły :buttrock: Wszystko fajnie, ale... ten tłumik <hahaha> jak w rasowej 50 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisYZF Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 a jaka to ma moc i osiagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi