Hubert-Moto Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 To wogole niepodlega dyskusji ze jest lepsza :POj dibo lepiej zapoznasz się z historią Zundappa zanim wyrazisz opinię :icon_mrgreen: Gdyby nie je*ane chińczyki to honda dzisiaj mogłaby mu naskoczyć. Zundapp w latach 40 swoimi rozwiązaniami technicznymi przewyszał BMW i był światowym potentatem w produkcji motocykli. Gdyby nie jeden złodziej, który zwiał w rajdzie sześciodniówki sportową MZ z dyfuzorem do japończyków to na dzisiejszych ulicach górowałyby niemieckie jednoślady. Przecież w latach 60 w rajdach six days na pierwszych miejscach były MZ, Zundappy i Jawy, a Hondy poza I dziesiątką. Japończycy zastosowali ów dyfuzor w swoich motocyklach i tak zaczęli się piąć na szczy kariery motocyklowej...PS. Poczytaj o historii Zundappa to wtedy pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patroltuning Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Nie mówimy teraz o historii ( w latach 60-tych nie żyjemy) :) Nie wypowiem się które moto lepsze zundapp ks czy honda ns1 bo nie widziałem z bliska nawet zundappa ;) P.S.Już nie róbcie nagonki na tego Zundappa. Jeździ to jeździ i to najważniejsze :icon_eek: Pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Własnie! Patroltuning masz rację. Ciach! Od tej chwili spokój! Nikt nikomu nie wypomina czym jeździ, ważne że jeździ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) :) ;) Edytowane 31 Października 2006 przez Zundapp-KS80-Sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 ty zrob jakis filmik tego zundapa jak jedzie i zapodaj nam, bo sam jestem ciekawe chociaz jak chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 moj kolega zaczal myslec o af1 .. a wiec pytanie do Dibo .... drogie sa czesci do tego plastiku ? ile to pali i czy bardzo glosno wyje ... jest to wnerwiajace ale da sie jakos wytrzymac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Co by było gdyby..Znam doskonale historie niemieckich motocykli dkw czy zundap czy sash to bardzo dobre konstrukcje ale tak samo jak szybko cos wymyslili tak smao zatrzymali sie w miejscu... :biggrin: Co do Af 1.To do 8 tys chodzi w miare cicho potem juz do 12-13 jest jak rakieta i glosno jest tez :biggrin: Czesci sa.te silniki ma takze pare innych moto.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Wrzucam link do filmiku. Filmik jest krótki i słabej jakości i ogólnie słabo nagrany. Ale coś tam widać :bigrazz: Zündapp KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorzeszow Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) no to klasa, ładny filmik, ja jeszcze nagram swoj jak przymykam 12 tys Co powiecie panowie?? Jak sie podoba :notworthy: Edytowane 31 Października 2006 przez motorzeszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 No ciekawy motorek ;) Jakie ma osiągi i jaka jest jego wartość ( znaczy ile piniensy kosztuje ) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) A i tam w tym ostatnim ujęciu trafiłem na kamien pod ziemią :bigrazz:Co do ceny to ciężko określić bo bardzo mało jest moto tej marki w sprzedaży. Tutaj w ramę od Zundappa wsadził koleś silnik od Simsona Zundapp z silnikiem Simsona KS 80 myślę że stoi w cenie takiej jak MBX czy RG. Co do osiągów to na odcinku 150m bez problemu rozpędzam go do 80 km/h. Prędkość z jaką dotychczas jechałem to prawie 115 km/h, ale podejrzewam że jeszcze troche by z niego wycisnął, ale to już jest zabójstwo silnika. Edytowane 1 Listopada 2006 przez Zundapp-KS80-Sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 no to niezle osiagi ma ... jak bys mogl jescze nagrac widok z zegarow jak to sie zbiera to bylbym wdzieczny ... dosyc fajnie sie prezentuje ... to ma podobne osiagi do rg 80 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Bardzo ładnie Ci to bzyczy jak dla mnie... :D Respect! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 2 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Silnik chodzi chyyba dobrze :smile: nieslychac tego bo masz glosny wydech albo ci sie poluznil wydech :clap: jEdnak ja dalej Zostaje za japończykami typu Mbx a nawet RD :cool: moze ze wzagledu tylko na czesci :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Chodzi łądnie>Mam pytanie jak jest z częściami do tego zundapa .Gdzie je kupic?? Sprowadzasz je z niemiec Jeżeli cs sie zepsuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi