DiboS60 Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) No i smialiscie sie ze mnie i smialiscie sie ze ja odkurzeczem jezdze:PA ja mowilem ze tylko chwilowo:) Oto moj nowy nabytek :D http://img508.imageshack.us/img508/2461/rsmb7.jpg Od razu pisze zeby uniknac niepotrzbnych pytan:PDalem za to okolo 3 tys.zarejstrowane na motorower.do drobnych poprawek komsetycznych:DAaa :D Edytowane 17 Października 2006 przez DiboS60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Jak 125 to się opłacało :D :D czy to jest 80 ? hm co to jest woógle AF1 ? Edytowane 17 Października 2006 przez JaWaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 mmm 125 na 50 i za 3 tysie ? fajna maszynka gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patroltuning Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Masz chyba kierunkowskaz z przodu odwrotnie założony :D a tak poza Tym to sprzęcik fajny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 ale rocznik to nie jest chyba za wesoly co :> :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 To ja się teraz będę śmiał że jeździsz karczychem ;) Ogólnie rzecz biorąc to konkretny sprzęcik i 120 razy lepszy od skutera :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Gratuluje sprzeta :DJaki to ma rocznik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Gratulacje Dibo!Ale cipong z Ciebie że nie kupiłeś enduro (tak jak ja dzisiaj) :DAle mega maszyna i dobry biznes.Pozdro 12v Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Rocznik 96:Pto jest 125 zarejstrowane na 50:Ptroche trzeba sie pobawic.Linka sprzegla i ladowanie aku do zrobienie po za tym wszystko git:) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Heh, gratki, Ty to Dibo tanio sprzęty trafiasz :D pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Rocznik 96:Pto jest 125 zarejstrowane na 50:Ptroche trzeba sie pobawic.Linka sprzegla i ladowanie aku do zrobienie po za tym wszystko git:) :D oj dibo, po pierwsze to nie jest rs tylko af1 a po drugie rocznik ponizej 1993.Jak masz w dowodzie rs to sprawdź numery na ramie ;D mogą się nie zgadzac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 gratuluje, pewnie masz papiery od rs z 96 roku a to jest starszy model czyli af-1 tak jak kolega nmówi z przed 93r. dosyc tanio kupiłes ale swoją droga to ja terz dałem za nsr 125 na 50 z 91r 2900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 gratuluje, pewnie masz papiery od rs z 96 roku a to jest starszy model czyli af-1 tak jak kolega nmówi z przed 93r. dosyc tanio kupiłes ale swoją droga to ja terz dałem za nsr 125 na 50 z 91r 2900 :D A swoją drogą, to grunt, że ma moto, nie ważne czy taki rocznik czy taki po prostu fajnie, że ma :D A wy się przy... do jakiś pierdolników. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Wiesz Magik, między AF1 a RSką jest pewna różnica hehe ... :D Ale i tak czy siak, fajny sprzecior, gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 No dobrze, jest ok, ale po co jakieś udowadnianie itp. :D Ważne jest to, że ma moto, cieszmy się jego szczęściem !!! pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi