natii Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 hejwitam wsystkich:)oglądałam dzisiaj ciuszki w sklepie i okazało sie ze dla kobiet nic nie ma!!! wszystko na zamowienie!!... :icon_mrgreen:jak i gdzie moge cos znalezc? (na honde shadow:))pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 witamwidziałem ładne ciuszki w luisie i wcale nie drogo sam sie przymierzam do kupna dla żonki bo jeszcze niemawidziełem komplet za 180E całkiem całkiem ważne że mojej pani sie podoba pozdro :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Nie piszesz o co Ci chodzi dokładnie ale może tu coś znajdziesz dla siebie? http://pasaz.onet.pl/PASAZ,93da7d7dffffffc..._13_10_2006.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Ja jak narazie zaopatruje sie na ciuchach :> kupilam sobie pare lat temu czadowa nieuzywana skore motocyklowa (idealnie moj rozmiar) .. za 27 zl. :D do tej pory mi sluzy :D i spodnie skorzane czest da sie znalezc... ogolnie oplecam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 W sklepach Larssona widziałem jakieś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natii Opublikowano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 witamdzieki za info :D bede szukac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Jesli ciuszki to w butiku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Modekę próbowałaś? Ja i mój plecak mamy tekstylne ciuchy od nich i są ok. W rozmiarówce mają różne długości ciuchów np. spodnie długa S (szerokość S a trochę dłuższe niż normalne S). Czasem trzeba 2-3 dni zaczekać (tak było w moim przypadku).Sprawdź u nich na stronie modeka, kto najbliżej ciebie jest ich dilerem.powodzenia i pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boba Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Spróbuj na motobazarach. Najbliższy jutro w Chorzowie, potem jest Wrocław i na wiosne Krakówhttp://www.pkserwis.com.pl/oldtimer.html Pozdrawiam :icon_mrgreen: Edytowane 21 Października 2006 przez Boba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Hmmm... :icon_mrgreen: W zasadzie to NIGDY nie miałam ze znalezieniem ciuchów na moto NAJMNIEJSZEGO problemu!Tym batrdziej uważam,że na taczkę łatwiej znalezc szmatki dla kobiety niż na plastika! Jest w czym wybierac:MODEKA,LOUIS ...bla bla bla :) Edytowane 22 Października 2006 przez twiggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily_mk Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 na allegro jest w miare troche ciuszków motocyklowych dla nas =) no minus,że nie mozesz przymierzyc =/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 kurde...na bazarze w chorzowie widzialem wlasnie firme ktora miala w ofercie ciuszki damskie.. w sumie na kilku stoiskach... szkoda ze teraz topic zauwazylem bo nie zwrocilem uwafi kto to sie wystawial.. mysle ze na bazarach warto poszukac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 ja bylem na bazarku w chorzowie, moj ojciec sprzedaje ciuchy motocyklowe i mamy najwiecej rozmiarow takich jak na kobietki :) stałem w hali obok stoiska byla moja shadowka. Na najblizszych bazarkach szukajcie ciemno niebieskiego mondeo kombi lub mojego shadow, tam my bedziemy, na haslo ze jestescie z forum beda specjalne ceny :) Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paragrafka Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Orientuje się ktoś może które kombinezony damskie mają w stosunku do rozmiaru długie nogawki itp. Mam niesamowity problem: 179cm wzrostu i rozmiar 36, a kombi w tym rozmiarze są szyte w większości na dziewczyny ok. 163cm. Do tej pory najlepiej pasował mi Dainese, ale może ktoś wie o czymś jeszcze trochę dłuższym. Szycie na miarę ze względu na koszty raczej odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mela Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Tez mialam troche taki problem, rozwiazaniem bylo po prostu kupienie kurtki w jednym rozmiarze i spodni w rozmiarze wiekszym. Drugie rozwiazanie no to doszycie samych spodni :) Cytuj MotoDig.pl :: największa baza filmików i linków motocyklowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi