Monia:) Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 A ja bede ukladac puzzle.... :buttrock: :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwaPe Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 - malowanie ramy- tapicerka kanapy- chromy- forward controls- jak starczy czasu i kasy to może jeszcze coś takie są plany, a co z tego wyjdzie to zobaczymy na wiosnę :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Witam. Jesli o mnie chodzi to caly czas jezdzic na motorze .....W zeszlym roku wyjechalem 2 stycznia w krotkim rekawku i bylo 10 stopni ciepla :flesje:...ta... ja co roku przez zimę pucuje, poleruje a potem przychodzą pierwsze cieplejsze dni typu +5stopni, wyprowadzam maszynę robię parę km i co ?Trafiam na topniejący śnieg, wodę, sól i potem musze myć wszystko od nowa :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrolohead_69 Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) Ja z tatą mamy zamiar troche udoskonalic nasz sprzęt :smile: Mianowicie: zamówic nowe koloktory wydechowe, ( be te co teraz mam wygladaja strasznie), dorobic szybe ze złotym orłem z mosiądzu (troche roboty z tym bedzie :icon_mrgreen: ) oraz oddac siodło do tapicera i moze jakieś ładne sakwy załozyć :smile:. Jak na razie to wszystkie plany na zime ale zobaczymy co czas jeszcze pokarze :smile: :smile: petrolohead_69 Edytowane 14 Października 2006 przez petrolohead_69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 U mnie też trochę roboty.Nowe gumy założyć trzeba ,płyny ustrojowe pozmieniać,klocki już czas by było wymienić :D .Do tego dochodzi rozbiórka całego moto i malowanie wszystkiego nowym pięknym lakierem :D .Przydałoby sie też zrobić synchronizacje gaźników i możę zaworki przelecieć.A potem tylko przykryć ciepłą kołderką i czekać utęsknionej wiosny . :D No i jeszcze zabrać sie za moto brata ,piękną Viagrę ,tam tez trzeba troszkę podłubać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) no dla mnie zaczeły się długie wieczorne wieczoryprzód elektryka już rozebrana - półka pod light-bary idzie do ponownego chromowaniazdjąłem już tłumiki przełożyłem regulator napięcia - ile odkręcania - gmol, podest - dzwignie zmiany biegów (są dwie), pokrywa silnika - uuuu. - muszę jutro w jakimś warsztacie ślusarskim wykonać nowe mocowanie pod ten regulator. w sobotę muszę przednie koło zdjąć i tarcz odkręcić - czas na wieceniei odrazu zakładam lampę pozycyjną (indiana) na błotniku to na ten tydzień robota - dalej zobaczymno kanpę już w wersonie mi przerabiają no wiem- brzmi trochę jakpamiętnik zmian - proszę o wyrozumiałośćpozdrawiamklaus Edytowane 20 Października 2006 przez Klaus_Drifter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 u mnie powoli się zaczyna...musze jeszcze przeorganizować warsztat żeby mieć węcej miejsca i może na wiosne wyjdzie mi coś takiego http://img215.imageshack.us/img215/6043/dsc01333agd8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Ładna bestia! Ja kontempluję Hyperchargera na półce. Ogladam fimy motocyklowe. Przeglądam strony yamahy itd. Nie bedzie łatwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 W związku z tym, że moto świerzo kupione, to na brak roboty nie narzeka :bigrazz: Od przodu idąc : lagi - wymiana oleju i uszczelnienie; wymiana wszystkich żarówek, podmalowanie rdzawych wyprysków, malowanie zbiornika i błotników, regulacja gaźników, zaworów, wymiana łożyska w główce, wymiana króćców (chyab byka nie strzeliłem) przy gaźniku, wymiana opon, wywazenie kół, wyczyszczenie i pomalowanie każdej śrubki :wink: mam wymieniac dalej ? Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Nie nie musisz wymieniać ,juz i tak dosyć tego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 W związku z tym, że moto świerzo kupione, to na brak roboty nie narzeka ;) Od przodu idąc : lagi - wymiana oleju i uszczelnienie; wymiana wszystkich żarówek, podmalowanie rdzawych wyprysków, malowanie zbiornika i błotników, regulacja gaźników, zaworów, wymiana łożyska w główce, wymiana króćców (chyab byka nie strzeliłem) przy gaźniku, wymiana opon, wywazenie kół, wyczyszczenie i pomalowanie każdej śrubki :) mam wymieniac dalej ? Ambitnie, czy masz zamiar rozebrac do gołej ramy aby te rdzawe wypryski zamalować, czy tylko to co widać ? Też palnuję podobny zakres prac i się zastanawiam ja bardzo rozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) Będę rzezbił Osę M150 z ostatniego rocznika produkcji. Mam nadzieje na wiosnę uruchomić. gdybys potrzebowal pomocy, czesci, wal smialo, juz troche tego poskladalem :) a ja mam w planach zrobic baaaaardzo duzy przeglad, wszystkie wymiany, wszystko co moglo by sie popsuc w nastepnym sezonie, do tego montuje nowa szybe, duuuza, daje do polerki wszystko co sie da wypolerowac, chromowanie, pare elementow polakieruje i powinno byc git ;) no i oczywiscie bede aktywnie zwiekszal kolekcje zabytkow, mam do zlozenia piata juz ose w kolekcji, Iza i DKW, no i nadal szukam zdrowego velorexa, jak sie znajdzie to on bedzie priorytetem ;) Edytowane 9 Listopada 2006 przez buba6 Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 :clap: pozostaje piwo,chyba że ktośma rozrysowane oparcie i bagażnik oraz podstawy pod kufry do Drag stara 1100 clsic to bedę miał co robić w zimę :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Ambitnie, czy masz zamiar rozebrac do gołej ramy aby te rdzawe wypryski zamalować, czy tylko to co widać ? Też planuję podobny zakres prac i się zastanawiam ja bardzo rozbierać Rozebrał do naga :wink: Widziałem ,został tylko opuszczony silnik i rama :evil: Piwo ,jak ty to poskładasz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 a ja juz miałem zimować motocykl, ale jeszcze w sobote zrobilem wypad do szczyrku na bialy krzyz, fajnie cieplo bylo, drogi suche, tylko jakos tak dziwnie sie na mnie patrzyli ludzie smigajacy na nartach na salmopolu :bigrazz: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi