TIJO Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Gdzie wy wygrywacie te bilety ?? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Jednak nie jade :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: RODZICE Za młody jestem kuuuuuurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 jak ktos bedzie miał filmik lub foty niech wrzuci je gdzies lub napisze bo chetnie bym je obejżał, licze ze łaskawca sie znajdzie!! :evil: pzdr i miłej freestylwoej zabawy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Jednak nie jade coloro:#FF0000/coloro RODZICEcolorc/colorcZa młody jestem kuuuuuurwaMożesz mi oddać bilet :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 a wiec wiadomo czy bedzie w TV ? bo nie mam mozliwosci jechac a chetnie bym ogladnal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 wątpie, żeby było w TV. A swoją droga.. jak będzie z aparatami, kamerami itp? bo chciałem wziąć statyw i reszte sprzetu żeby uwiecznić wszystko, ale czy mnie wpuszczą tam z tym wszystkim? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) raczej wpuszczaja ludzi z aparatami i kamerami, na redbulla wpuszczaja na xgames tez wiec luz mozliwe ze bedzie w euro sport bo poprzednie edycje byly pokazane Edytowane 23 Listopada 2006 przez Tomski_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 szczęsciarze ja mam zjazd w ten weekend ... zamiast siedziec w "spodku" wyląduje w szkolnej ławce :banghead: licze chociaż na to , że zobacze coś w tv (jak ktoś wyluka, że coś leci w tv to pisać w tym temacie!!) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Leci w TV INTERIA na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Leci w TV INTERIA na 100%To podajcie jakiś link. Bo ja szukam szukam i nic nie moge znaleźć... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) http://tv.interia.pl./ Ale tam tylko muza teraz leci. Edytowane 24 Listopada 2006 przez miclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Witam,Nie planowałem, ale jednak zjawię się.Wkońcu to pierwsza tego typu impreza w Polsce, do tego promuje w jakimś stopniu motocross.Tak więc do zobaczenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 "[*] W związku z tragedią w kopalni "Halemba" i ogólnonarodową żałobą - TV.INTERIA.PL zawiesza emisję programów rozrywkowych do soboty włącznie. W tym samym czasie nadawane będzie pasmo ze stonowaną muzyką - "Strefa wolnych bitów". " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 "retransmisja w tv interia 1 grudnia" Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Z przykroscia informuje ze oddam za darmo dwa bilet na jutrzejszy dzien w pierwszym sektorze.Kto pierwszy zglosi sie na PW temu oddam .Bilety do odbioru w Katowicach jutro około godziny 11. Musze zrezygnowac poniewaz moj brat uległ dzisiaj bardzo powaznemy wypadkowi motocyklowemu :) I niestety rokowania nie sa zbyt optymistyczne. Edytowane 24 Listopada 2006 przez Koki_90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi