Grafet Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Witam wszystkich, ponieważ jestem świeży w temacie stąd pytanie do bardziej doświadczonych. Mam propozycję kupna Draga 750, jest to rocznik 2000, krajowy. Jest teraz w posiadaniu osoby, którą znam i mam do niej zaufanie, natomiast obecny właściciel dobrze znał osobę od, której kupił sprzęta. Jest książka z przeglądami. Cena to 18000 zł . Szczegóły wyglądu na zdjęciach link Dzięki wszytkim :) Grafet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Chyba drag 650 :) , Mój kolega ze Szczecina ma draga do sprzedania i to taniej , ubrany . Znam ten motocykl serwisowany, używany tutystycznie, polecam . Jak byś miał pytania to dam ci kontakt . Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ubrany nie najgorzej ale 18 tys. za Drag Stara z 2000 roku to przesada. Poszukaj albo się targuj. Ja jak kupuję motor to zawsze kilka tysięcy zbiję z ceny. A może zastanów się nad Drag Starem 1100. To stanowczo lepszy model i na pewno dłużej nim pojeździsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Ubrany nie najgorzej ale 18 tys. za Drag Stara z 2000 roku to przesada. Poszukaj albo się targuj. Ja jak kupuję motor to zawsze kilka tysięcy zbiję z ceny. A może zastanów się nad Drag Starem 1100. To stanowczo lepszy model i na pewno dłużej nim pojeździsz. Nie wiem czy 18K PLN za Draga z 2000r to przesada, w szczegolnosci jak masz pewnosc co do zrodla, przebiegu, bezwypadkowosci itd. Ja tam wyznaje ze skapy dwa razy placi. A co do Draga 1100 to niby dlaczego jest lepszy? Bo ma wieksza pojemnosc? Takie troche bazarowe farmazony Kolega nam sprzedaje - no offence :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkronin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 witaj, jezeli jestes zainteresowany mam na oddanie za rozsadne pieniadze niestety (albo i dobrze) ubozdza wersje :biggrin: mnie sakwy i inne nie kreca... jest bardziej zrobiony na street`a pozostalo tylko ewentualne zamontowanie prostej kiery oraz wymiana kierunkow (ew. mocowania tylnej rejestracji... info ponizej pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Nie wiem czy 18K PLN za Draga z 2000r to przesada, w szczegolnosci jak masz pewnosc co do zrodla, przebiegu, bezwypadkowosci itd. Ja tam wyznaje ze skapy dwa razy placi. A co do Draga 1100 to niby dlaczego jest lepszy? Bo ma wieksza pojemnosc? Takie troche bazarowe farmazony Kolega nam sprzedaje - no offence :biggrin: Cena, którą podaję sprzedający zawsze różni się od tej za jaką sprzeda moto. A Drag Star 1100 jest lepszy od 650 i to pod wieloma względami. I takie jest moje zdanie i tych, którzy jeździli tymi motocyklami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Ja też polecam DragStara1100. Ma dużo lepszy moment obrotowy, lepszą moc - zatem dynamika jazdy sprawia większy komfort. Nie trzeba też jeździć na zbyt wysokich obrotach, aby dochodzić odpowiednich prędkości na poszczególnych biegach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Tak samo, jak pod wieloma względami lepszy jest 650 od 1100 - powtarzam to już któryś raz, ale dlatego, Drodzy Koledzy, że tez trochę (97000) trzema Drag Starami jeździłem. Jest lepszy choćby o 1 litr na setkę, o niepotrzebny podnośnik czy kanał przy zmianie oleju, łatwiej za pomocą prostej przeróbki obniżyć mu tył (kwestia gustu), ma mniej awaryjne słynne sprzęgiełko rozrusznika. Nie trzeba rozbierać połowy motocykla przy wymianie filtra oleum.. O zaletach wiekszego pisałem gdzie indziej, ale ten post musiałem popełnić, bo - jak Cendera - denerwuje mnie sformułowanie "lepszy i tyle". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Wodar motocykl kosztuje 18 tys a Ty chcesz zbić z ceny kilka tysiecy??? :banghead: znaczy 5 ....6 czy może 7 ?? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi