the-one Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 http://www.wrzuta.pl/film/cy1vW4iQqe/cbr_v...ctra_3.2_poscig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Kurzcze to czym oni go dogonili, chyba nie Poldkiem :) , skończyło mu się paliwo, czy co???a na poważnie to ten gość chyba ma zapędy samobójcze. Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Kurzcze to czym oni go dogonili, chyba nie Poldkiem :) , skończyło mu się paliwo, czy co???a na poważnie to ten gość chyba ma zapędy samobójcze. z opisu wynika ze to Vectra z 3 litrowym silnikiem A przypadkiem to nie jest ten slynny koles co dostal 121 pkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 policjant to niezly rzeznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 było P.S. Zawsze chciałem to napisać :)Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 jakimże to sposobem, jakimże to cudem, jakimże to zrządzeniem Pana cbr 600 nie uciekła vectrze?Co z tego, że miała 3 litry pod machą? Samochód "cywilny" NIGDY nie będzie miał takiego przyspieszenia jak motocykl sportowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 jakimże to sposobem, jakimże to cudem, jakimże to zrządzeniem Pana cbr 600 nie uciekła vectrze?Co z tego, że miała 3 litry pod machą? Samochód "cywilny" NIGDY nie będzie miał takiego przyspieszenia jak motocykl sportowy.Zakładasz, że przyspieszenie ma podstawowe znaczenie - tak nie musi być jeśli cały czas lecisz 160-200. Samochody osiągają wyższe prędkości maksymalne, dysponują lepszą przyczepnością i większym marginesem bezpieczeństwa. Samochód może wpaść w poślizg i z niego wyjść. To wszystko składa się na moją opinię, że samochody są znacznie szybsze niż motocykle - tak w trasie jak i na torze. Weź pod uwagę, że uciekający nie miał prawa jazdy. Nie twierdzę, że to coś znaczy, ale jednak sugeruje niezbyt wysokie umiejętności. Nie ma co gdybać. Podstawowa zasada: it's not the car, it's the driver. Dobry kierowca zawsze objedzie kiepskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 A przypadkiem to nie jest ten slynny koles co dostal 121 pkt?tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 jakimże to sposobem, jakimże to cudem, jakimże to zrządzeniem Pana cbr 600 nie uciekła vectrze?Bo to nie był Ghost Rider :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 sorry, ale dla mnie ten koleś na motorze to nie tylko samobóca jak pisał scitro, ale i morderca - przecież łatwo sobie wyobrazić jak by mu ktoś z boku wyskoczył lub przechodził przez ulicę. NIestety mino, że to kolega, ale takie zachowanie powinno być tępione - takie jest moje zdanie. Jak chce się sprawdzić, popisać lub wyżyć - to na zamknięty obiekt i proszę bardzo aż do bulu. Szkoda gadaćpozdrawiam,Krzystzof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar27 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Zgdzam się z moim poprzednikiem!!Tylko czy potem my wszyscy musimy na tym cierpieć kiedy mówią dawcy organów.Dobrze ,że się nikomu nic nie stało!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 niestety wszędzie znajdą się "czarne owce". które łatwiej jest zauważyć, ocenić i przenieść indywidualną ocenę na całą grupę - taki też jest i z polityką, generalizowanie jeszcze nikomu nie pomogło (przykład kierowcy ciężarówek, wśród których jest wielu dobrych i uprzjmych gości i niestety kilku bez wyobraźni)Ale cóż z tym trzeba żyć i robić swoje.pozdraiam,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 sorry, ale dla mnie ten koleś na motorze to nie tylko samobóca jak pisał scitro, ale i morderca - przecież łatwo sobie wyobrazić jak by mu ktoś z boku wyskoczył lub przechodził przez ulicę. NIestety mino, że to kolega, ale takie zachowanie powinno być tępione - takie jest moje zdanie. Jak chce się sprawdzić, popisać lub wyżyć - to na zamknięty obiekt i proszę bardzo aż do bulu. Szkoda gadaćpozdrawiam,Krzystzof to samo można powiedziec o policjancie który podjał sie pościgu, on mógł swoim zachowaniem narobić wiecej manijany niz typ w motocyklu, bo gdyby nie robili wyścigów na pokaz tylko spisali numery i go schaltowali później to by nie było takiego zagrożenia, no ale liczy sie że akcja została ładnie pokazana, policja ma teraz spokój na jakiś czas nie musi świecić przykładem PozdrawiamPrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans13 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Pomijając kwestie manego który mógł pryskać gdzieś na boki, to zobaczcie jakie zagrożenie dla ruchu stwarzał policjant. Pajacowi powinni zabrać prawko. :biggrin: On był większym zagrożeniem niż koleś na bzyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 to samo można powiedziec o policjancie który podjał sie pościgu, on mógł swoim zachowaniem narobić wiecej manijany niz typ w motocyklu, bo gdyby nie robili wyścigów na pokaz tylko spisali numery i go schaltowali później to by nie było takiego zagrożenia, no ale liczy sie że akcja została ładnie pokazana, policja ma teraz spokój na jakiś czas nie musi świecić przykładem PozdrawiamPrzem wybaczcie, ale nie zgadzam się z tą opinią. Nie wiemy co było przed rozpoczęciem pościgu. Tak się składa, że znam tochę policjantów, również motocyklistów i według mojej wiedzy, oni raczej nie przesadzają jak nie muszą (odpowiadają materialnie za pojazdy i w razie kolizji czy wypadku wcale nie mają przyjemych chwil). Nie wiem czy jeżdiliście trochę za granicą, ale ja byłem przyjednym pościgu i ten tu wcale nie odbiegał od tego co widziałem.Oby jednak takich sytuacji było jak naj mniej - nikomu to nie przyspaża splędoru. Pozdraiwam,krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi