marecki Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Zabawa była wspaniała. Dzięki wszystkim za wyborowe towarzystwo :) Teraz nic mi nie pozostało jak czekać na kolejny zlocik :bigrazz: P.S Waldi, jestem pełen podziwu, po tym jak się zgrabnie na dach wdrapałeś :crossy: Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 też dojechałem do domku, mokry. pierwoszow i krasnal, gdzie wy uciekliście we wrocku? bo się pogubiliśmy... DZIĘKI WSZYSTKIM ZA WSPÓLNE IMPREZOWANIE! to była impreza sezonu! najlepsza na jakiej byłem do tej pory! oczywiście nikt się nie poobrażał na mnie za zachowanie, bo przeprosiłem z góry :) WSZYSCY JESTEŚCIE ŚWIRY I RZĄDZICIE! pozdrawiam wszystkich serdecznie!! i do zrybolenia!! dawać foty! b a r t i c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 P.S Waldi, jestem pełen podziwu, po tym jak się zgrabnie na dach wdrapałeś :) trening czyni mistrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Brawo NOWY.Było super czyli iście zajebiście jak mawia Wojtasik.do zobaczenia na następnej imprze. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Było super.Co prawda jako najmłodszy jakoś bardzo sie nie zintegrowałem ze wszystkimi ale na wszystko czas. Wielkie dzięki dla Nowego za transport w obie strony , dla Adama za wycieczke (nawet jak bede mial wlasne moto na ulice jeżdże z Tobą:crossy:) i dla wszystkich że gnoja nie wywalili :)Adu dziękuje za kiełbaski i umożliwienie mi znalezienia sie tu.Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia!No i dla Mareckiego i Ojro za bycie tylko troche starszymi :bigrazz: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Eee... młody co tam chciałeś Nowemu skroić, że odpiałeś tego pająka?? :-> Waldi... To poćwicz jeszcze lądowanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Zapodajcie jakieś zdjęcia ,Gerardzik ,Protrze czekamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 No właśnie. Bardzo protrzymy zdjęcia :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Jastrzębie i Rybnik posłusznie meldują, że dotarli cali i zdrowi do domów. Nawet udało nam się uniknąć deszczu :) Dzięki wielkie za super imprezę! Było rewelacyjnie. Pozdrowienia dla wszystkich pozytywnie zakręconych motocyklistów od plecaczka (a może raczej grzejniczka :bigrazz:) Draco.Do zobaczenia w Rybniku za 2 tygodnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Przed Piotrkowem ze Statoila ruszyła ekipa 4 motocykli. Dogoniłem i przez Piotrków do Polichna jechaliśmy razem. Czy to nie Ty Osito z bandą?? Posłusznie melduję, że chyba nie. Ale głowy nie dam, bo słabo dziś kontaktowałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Zapodajcie jakieś zdjęcia ,Gerardzik ,Protrze czekamy :crossy: To chwilę poczekacie, bo Protry - senior i junior są jeszcze w drodze do Wrocka...Z Borek przyjechaliśmy do mnie na obiad, potem leżakowanie, potem nawałnica odsunęła podróż do Wrocławia w czasie....i wyjechali dopiero o 20. eMDe wbił się w mój kombinezon p-deszczowy i poznaje uroki plecakowania nocą w deszczu :bigrazz: ....meldowali się z Bełchatowa...wygląda na to że wszystko będzie dobrze :icon_eek: Impreza wyborna jak zwykle, najmilej wspominam herbatkę u Gerutka oraz wykwintne nakrycia głowy uczestników...pełna kulturka...Trudno też będzie zapomnieć gratisowy występ chippendale'a Świra :) Edytowane 2 Października 2006 przez oleska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Trudno też będzie zapomnieć gratisowy występ chippendale'a Świra :) Taa... polecam fotki, ale tylko dla ludzi o mocnych nerwach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 No meldujemy się z eMDe. Cali i zdrowi. Przerobiliśmy krótkie oberwanie chmury przed Piotrkowem i jazdę we mgle od Wielunia do Wrocka. shit ...Nowy szacun za organizację. Wyszło cool. :) Wyszła nam całkiem duża impra. Foty zapodam, jutro, bo dzisiaj już lecę na ryj. Dzięki wszystkim za atmosferę - ...... and the winner iiiiiiiiiiiiissssss Świruuuuuuuuuuuuuuradoooooooooooooooooom. P.S. Świru mam fajne foty do opchnięcia. Oddam tanio :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkronin Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 dzieki wszystkim za przemily klimat... co prawda musialem przedwczesnie skonczyc :) ale warto byloby nawet pojechac z 1000km by moc sie spotkac i przede wszystkim niezle bawic... pozdrawiam,Adam P.S.mam nadzieje ze lustereczko nikomu nie zaszkodzilo :bigrazz: - za nie Was przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Oj, fajnie było. Szkoda, że tylko a kilka godzin mogłem wpaść ale warto było.Pozdro dla wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi