Adam Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Ja coś czuje, że Krasnala to podświadomie SS podpuścił, żeby sie zrewanżować za te ogórki coście mu podpieprzyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 :) kiełbasiany pasztet" nabiera rumiencow jak kiełbasa w ogniu. Krasnal chyba jestesmy przyparci do muru i czas sie przyznac, ze kiełbasa była Pierwoszowa. Będąc pod wpływem ofiarował nam ja a teraz na trzezwo nalicza odsetki i udaje, ze nie pamieta. To jest garmazeryjna lichwa Pierwoszow ja sie odwołam do sadu forumowego i ustalimy ile było kiełbasy w kiełbasie i cukru w cukrze :) :clap:Daj Spokój to nie ja zainstalowałem kamerę, to Beger z "s".Teraz każdy grosz jest na wagę złota.A tak na poważnie to była kiełbasa Kranala sam widziałem jak ją kupował.Pozdr twoją piękniejsza stronę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Ja coś czuje, że Krasnala to podświadomie SS podpuścił, żeby sie zrewanżować za te ogórki coście mu podpieprzyli...Tie młody a ty skąd taki poinformowany co??? chyb aduzo czytasz na forum albo z UB czy jak/>? :) Dzieki i tez pozdrawiam a na zgode pukniemy sie kiełbasami na nastepnym zlocie, moze juz niebawem :) No tylko ni ezapomnijcie wejsc na stół ,,,,,,,, przed puknieciem hehehe :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irkaa Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 A nikomu nie zginęła upieczona kiełbaska?Tak ładnie wyglądała więc MarianKa ofiarował mi ją, choć nie była jego..Doobra była :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Dzieki i tez pozdrawiam a na zgode pukniemy sie kiełbasami na nastepnym zlocie, moze juz niebawem :clap: PS: tylko mi nie zmieniajcie nicka na "Tanczacy z kiełbasami" albo "kiełbasozerca" , please :)Tańczacy z kiełbasami ,dobre,dobre,ale jesli pozwolisz to zostaniemy przy starym :) A nikomu nie zginęła upieczona kiełbaska?Tak ładnie wyglądała więc MarianKa ofiarował mi ją, choć nie była jego..Doobra była :biggrin:A przy najmniej musztardkę sobie śmignęłaś do tej kiełbaski :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Witam. Fotki poprawię ale to w najbliższy weekend bo teraz mam kompa rozwalonego (ahh ta burza i zmiany napięcia...). Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 No dobra, koniec spamu o kiełbasie łachy, ściągajcie sobie foty... http://rapidshare.de/files/35394956/Borki_Oleska.zip.html PS. W ostatniej chwili przypomniałam sobie o cenzurze... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 No w końcu i ja mam foty :) Tak na początek Marian solo do "mikrofonu"http://img145.imageshack.us/img145/9002/img8278fj8.jpg Wojtasik bierze udział w konkursie na minę miesiącahttp://img88.imageshack.us/img88/610/img8301fk6.jpg chippendaleshttp://img155.imageshack.us/img155/5453/img8309df7.jpg a teraz czas na romantyczną balladęhttp://img151.imageshack.us/img151/5000/img8310rw5.jpg mam nadzieję że świru mi wbaczy :) ale....będzie gwóźdź sezonu "pokaż rycha!! pokaż rycha!!" :clap: :biggrin: :clap: http://img91.imageshack.us/img91/673/img8304jj6.jpg Reszta fotek będzie jak tylko uda mi się je gdzieś na jakiś serwer wepchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 :) Krasnal. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) :) :clap: :biggrin: :clap: ...karwa Krasnal... zaplulem sobie laptoka... jak zobaczylem ryska... z klanu :clap: :) szacun :) pozdr, w Edytowane 4 Października 2006 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Przegladam wszystkie fotki i jak dotad siebie nie znalazlemJesli ktos ma jeszcze jakies zdjecie gdzie mozna mnie wypatrzyc to bardzo prosze o przeslanie na maila: [email protected] - wystarczy jedno, tak na pamiatke.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irkaa Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Ja Ci robiłam z ukrycia :)Jak krasnalito nie skasował bo kiepsko wyszło to będziesz miał pamiątkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Tie młody a ty skąd taki poinformowany co??? chyb aduzo czytasz na forum albo z UB czy jak/>? To ty jesteś taki naiwny i myślisz, że w sobote wyjechalem :)? Możecie sie obejrzec przyszłym tygodniu w TV TRWAM Edytowane 4 Października 2006 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 "pokaż rycha!! pokaż rycha!!" :) :) :clap: no no,widze ze moje porwane spodnie podczas imprezki w Kletnie to małe piwo przy tym,mi przynajmniej gacie na miejscu zostawili :biggrin: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 sorry że wcinam się w nurt wspominkowo-refleksyjny tematu z tak durnie-prozaicznym pytaniem: kto wam wydziergał takie zajefajne t-shirty forumowe ???? ( podglądnołem zdjęcia z Borek to zobaczyłem, a co , wolno chyba) Czy może robicie je we własnym zakresie czy zdolna prząśniczka spod Łodzi wyszywa je wieczorami. ?Chcialbym przyodziać swe ponętne smukłe ciało w taką koszulinę na rybolByłem,widziałem t-shirty bomba,Z chęcią stał bym się szczęśliwym posiadaczem takiej koszulki forumowej.Pozdrowionka.ZlocikOK. Fotki już są w opracowaniu na jakimś serwerze ale nie za bardzo chcą się wszystkie wgrać<już trzy próby> Na ra.......................? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi