janekk Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 No jest tylko taki problem, że kasa na leczenie idzie od nas.... Tak więc to my płacimy niewyobrażalne koszty leczenia takiego pajaca. Jak się gośc zabije to pół biedy bo to jednorazowa wypłata z ZUSu ale jak zedrze skórę do kości to kosztuje...oj kosztuje. I tu jest problem. A pomyśl ile nas kosztuje leczenie ludzi palących papierosy, albo zapijających się na codzień. To kosztuje ... oj kosztuje. Płacimy za tych pajaców, a ich jest niewyobrażalnie więcej od tych jeżdżących na moto w podkoszulku. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Janekk licz sie chłopie ze słowami.Sam ku*wa jesteś pajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Janekk licz sie chłopie ze słowami.Sam ku*wa jesteś pajac. czyżby kolega miał problemy z alkoholem czy też papierosami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 JAK ZWYKLE ZNOWU POWTARZA SIE DYSKUSJA PO RAZ KOLEJNY :) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Janekk licz sie chłopie ze słowami.Sam ku*wa jesteś pajac. Spokojnie, ja też popalam (czasami) i piwkuje (często). Chodziło mi tylko o pokazanie, że taki tok rozumowania jest nie do końca słuszny i łatwo nim manipulować. Tak samo można się oburzać na leczenie ludzi objadających się mcdonaldem, itd. Przykłady można mnożyć tylko jaki to ma sens? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 No i myjcie codzinnie zęby, bo potem z naszych podatków musimy opłacać dentystów :). I uprawiajcie częstom sex ( oczywiście z zabezpieczeniem bo potem nie chce dokładać do naszych podatków które zostaną wydane na edukacjie waszych dzieci i becikowe), będzicie mniej nerwowi, a tym samym zmniejszacie szanse że zachorujecie na nerwice, wylew a także inną chorobę :bigrazz: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Kriters - chodzisz do dentysty z NFZtu??? :bigrazz: Masz jaja, trzeba Ci to przyznać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Kriters - chodzisz do dentysty z NFZtu??? :bigrazz: Masz jaja, trzeba Ci to przyznać :) Nie chodzę, bo myje zęby. Nie będe niepotrzebnie obciążał NFZ'u. :crossy: Edytowane 1 Października 2006 przez 01kriters Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Hahahaha... Nie wierze... :) Poprawiliscie mi humor tym tematem... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 A mi poprawił humor twój avatar :) :bigrazz: pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Jak byśmy mieli zdrowy system ubezpieczeń to by był święty spokój. Ubezpieczalnia nie wypłaciłaby kasy na leczenie gościa w spodenkach i sam by musiał płacić. Popieram. I wtedy każdy mógłby z czystym sumieniem powiedzieć, że to tylko i wyłącznie jego prywatna sprawa, jak jeździ. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 :) ... ok żałuję ... niepotrzebnie zacząlem ... temat ... może jakis admin by go zamknął ... wyrzucił ... sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 No to uswiadomiliscie mi co nieco. Ja tam bede sobie jezdzil w koszulce i jeansach, a Wy mi zaplacicie za leczenie. Jak dla mnie dobry uklad :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 No i to jest właśnie nie fair :) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Zycie, zycie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi